Partyflock

Politie rijd roekeloos en rijd 5 meisjes aan!

 
Forumonderwerp · 1175444
HEEZE - Vijf meisjes van 16 en 17 jaar zijn afgelopen nacht in het Brabantse Heeze geschept door een politieauto die door roekeloos rijden van de weg schoot. De slachtoffers liepen verwondingen op en zijn naar het ziekenhuis gebracht. En van hen moest daar de nacht doorbrengen. Bij een ander meisje werd een schouder teruggezet in de kom.Het ongeluk gebeurde iets na middernacht in een flauwe bocht op de Oudenmolen. De agenten die in de auto zaten, raakten niet gewond. Door het roekeloos rijden lukte het de bestuurder niet de meisjes te ontwijken.

De politiewagen schampte een boom en kwam vlak voor een volgende boom tot stilstand. Omwille van de objectiviteit onderzoekt de Landelijke Eenheid van de politie de toedracht van het incident.

Brong: http://www.telegraaf.nl/binnenland/27390290/__Politieauto_schept_vijf_meisjes__.html

Acht Cola Acht Bier?
Er staat in het artikel nergens dat ze roekeloos reden. Stemming makerij dus. :rot:
Uitspraak van B-Flock B) op zondag 8 januari 2017 om 14:30:
. Stemming makerij dus.

Ach die politie houden ze altijd handje boven het hoofd, maar stel dat het Typhoon met zijn outlander was, was de wereld te klein.
ACABD
Vijf goddeloze dellen van 16 en 17 jaar zijn afgelopen nacht in het Brabantse Heeze geschept door een politieauto die door een auto van de Hisba. De slachtoffers liepen verwondingen op en zijn naar het ziekenhuis gebracht. En van hen moest daar de nacht doorbrengen, ze had waarschijnlijk te veel gezopen. Bij een ander meisje werd een schouder teruggezet in de kom. Of het een bebouwde kom was is nog onduidelijk.