Partyflock

Wat gooien jullie weleens op straat/in de bosjes?

 
Forumonderwerp · 1175443
Poll, geopend op zondag 8 januari 2017, gesloten op zondag 8 januari 2017, looptijd van 17.4 uur.
Iedereen · Mannen · Vrouwen

Wat gooien jullie weleens op straat/in de bosjes?

0%
Helemaal niets
0%
Kauwgom
0%
Lege blikjes/flesjes
0%
Peuken
0%
Lege pakjes peuken
0%
Fruitafval
0%
Snoep/snackverpakkingen

Hoi

Ik heb pas geleden een boete van 140 euro gekregen van de politie omdat ik een leeg blikje Red Bull uit het autoraam gooide (terwijl ik stilstond voor rood stoplicht) in het gras langs de kant en dat zagen ze helaas net toevallig (ze stonden niet direct achter me maar paar auto's verder). Werd even later stilgezet langs de kant en was gelijk de lul. Normaal kijk ik altijd even in mn spiegels voor ik wat naar buiten gooi maar dit keer was ik er met mn gedachten niet bij :(
Dit heeft me aan het denken gezet...vinden jullie deze boete terecht en ook het bedrag? Of had dit ook opgelost kunnen worden met een waarschuwing of door mij het blikje te laten oprapen (want dat hoefde ik vreemd genoeg niet!)

Wisten jullie dat er een flinke boete van 140 euro op afval in de bosjes gooien stond? En gooien jullie ook weleens wat in de bosjes (zo ja, wat zoal?) of vinden jullie dat not done?
ik doe sowieso geen sigarettenpeuken en blik id bosjes weggooien , dieren eten die shit op of ze snijden zich eraan open. daarnaast is het een kleine moeite om dat lege blik id auto te dumpen tot je weer thuis bent.

p.s je poll werkt niet , was laat zeker ? ;P
laatste aanpassing
Lekker aso. Doe je dat thuis ook?
Uitspraak van TeePee1994 op zondag 8 januari 2017 om 03:42:
Er ging iets mis!Je stem is niet geregistreerd.ANSWERID moet een lijst met getallen zijn maar bevat ook een andere waarde! ( van type string)
Uitspraak van Doop&Snees op zondag 8 januari 2017 om 11:41:
Uitspraak van TeePee1994 op zondag 8 januari 2017 om 03:42:Er ging iets mis!Je stem is niet geregistreerd.ANSWERID moet een lijst met getallen zijn maar bevat ook een andere waarde! ( van type string)

Ik kreeg deze message ook toen ik zelf wou stemmen. Maar ik heb nog eens geprobeerd de poll te editen maar daar leek toch echt niks mis mee...snap er niks van!
Uitspraak van Doop&Snees op zondag 8 januari 2017 om 18:56:
Uitspraak van TeePee1994 op zondag 8 januari 2017 om 03:42:Je hebt gestemd en niets gekozen.

Ja die kreeg ik daarna toen ik het nog een keer probeerde....nouja forget about the poll!