Partyflock

Dood ervaring op truffels en lachgas.

 
Forumonderwerp · 1175353
Gister heb ik met wat maatjes truffels genomen, die trip ging geweldig, hard gelachen en wazig rond gelopen.

Een paar uur na de trip kregen wij spontaan zin om lachgas te gaan doen, dus wij hebben wat patronen genomen. En ik wouw toch een stuk harder gaan dus ik wouw 2 patronen in een ballon nemen.

Nu begint het verhaal, ik zat met een maatje in mijn auto, ik zat aan de bestuurderskant en mijn maat zat aan de passagiers zijde, ik ging totaal van de wereld toen ik de ballon op had flitste mijn leven voorbij. Wat mijn vrienden beschreven ik begon te schreeuwen ik werd helemaal gek en het leek voor mij of ik voor de dood aan het ontsnappen was, aan de kant van mijn maatje stond de raam voor de helft open en ik kreeg het schijnbaar voor elkaar om binnen 3 seconden mij door dat raam heen te krijgen (over m'n maat heen) toen ik buiten stond schreeuwde ik super hard; neee en ik keek zwaar agressief uit mijn ogen en alle spieren spande ik hard aan.

Een hele rare ervaring en heeft een behoorlijke impact op mij gemaakt, nu denk ik is dit heel raar of heeft iemand al zoiets mee gemaakt?
laatste aanpassing
Kan gebeuren toch. Ik heb me eens een hele nacht op de plek opgesloten tijdens een foute paddo trip

Edit.
Volledig eigen schuld verder. Jong en eigenwijs niet willen luisteren naar de adviezen van de smart shop meneer en denken dat paddo's, wiet en alcohol best samengaan.
Ik was immers wel wat gewend :roflol:
laatste aanpassing
Wilde*
Ik heb precies hetzelfde meegemaakt maar dan met 2cb en lachgas. Op bed een ballon gedaan na best wat 2cb, zakte echt mega diep in die ballon space en toen ik letterlijk door een maat eruit ben getrokken was ik ervan overtuigd dat ik aan de dood ontsnapt was.

Maat van me zei dat ik lag te schreeuwen, ik uit m'n ogen keek alsof er geen leven meer in m'n lichaam zat, duivels en alle spieren zwaar hard aangespannen. Toen ik weer bij zinnen was, deed m'n borst en armen ook echt pijn en voelde heel slap.

Ik heb sindsdien nog 3 keer lachgas geprobeerd, ook zonder iets anders, maar dat lukt gewoon niet meer. Na 2 keer inhaleren krijg ik dezelfde pijn aan borst en armen als toen.. heel benieuwd waar dit aan kan liggen. Tot vandaag nooit iets kunnen vinden hierover..
Ik heb er toch nog een weekje last van gehad, dat het steeds in m'n hoofd aan het spoken was. Kan er ook aan liggen dat ik sinds dien geen jointje meer aan heb geraakt. Terwijl ik dagelijks een jointje rook. Maar een hele rare enge ervaring.
Lachgas is ook gewoon kudt.
Uitspraak van Klaas Vaag op maandag 26 december 2016 om 16:21:
Na 2 keer inhaleren krijg ik dezelfde pijn aan borst en armen als toen.. heel benieuwd waar dit aan kan liggen. Tot vandaag nooit iets kunnen vinden hierover..

Door je vorige ervaring ben je (onbewust) bang dat dit nog een keer zal gebeuren. Je geeft zelf al aan dat je het gevoel had aan de dood ontsnapt te zijn. Zodra je nu weer lachgas gaat gebruiken reageert je lichaam hierop om je te waarschuwen voor het "gevaar", door je te laten herinneren wat er vorige keer gebeurde. Hierdoor laat jij de lachgas liggen en is het "gevaar" geweken.
Zoiets denk ik.... :-/
Wel even tegen de arts zeggen als je ooit onder narcose gaat ramen bij ziekenhuizen zitten soms wat hoger gelegen.
laatste aanpassing