Partyflock

4-AcO-DMT /4aco dmt report

 
Forumonderwerp · 1175330
Beste leden/psychonauten!

Tripreport 4aco-dmt (4 aco . 4-AcO-DMT)

Van het weekend hebben wij als stelletje een gave avond gehad, in een vakantiehuisje, met 4aco-dmt!
Na zorgvuldig het internet te hebben beraad heb ik besloten dat voor de eerste keer 15mg snuiven een goede dosis is.
Dan zit je net in de 'common' range (gemiddelde dosis) volgens erowid. Strong wordt het vanaf 20 mg en onder de 10mg is het licht.

Om 19u hebben we de 15 mg gesnoven en het was wachten geblazen tot het zou werken. Het zou tussen de 5 en 25 min moeten inslaan (erowid) en na twintig minuten begonnen de schilderijen en kussens lekker te bewegen. Goed teken dat het begon! De lijnen danste en vervormde enorm en dit bouwde lekker op en op!

Op een gegevens moment ging alles bewegen en golven. De kussen, schilderijen, gordijnen, plafond en lampen. Alles deed mee en het was visueel super mooi en fijn om te zien! Best sterke visuals dus! Op een gegeven moment kwamen er even een soort lichtdraden uit het schilderij, ook wel web achtig. Dit was erg mooi!

De body load was aanwezig bij de inslag en vergelijkbaar met 2cb maar minder dan paddo's.
Dit nam ook redelijk snel af (50 min) naarmate je lekker op je plateau zat!

Er is ook veel gelachen en de stemming was vrolijk en zeer melig! we deden dekens om en sjaawls en dat was allemaal erg komisch en hilarisch, zeker door de clown achtige kleuren die de dekens hadden.

Na 1.5 uur werd het beduidend minder qua visuals en besloten we aan de Lachgas te gaan! Dit was echt helemaal geweldig en het booste het visuele effect echt ziek! Ook gaf de combinatie een heel fijn gevoel en effect! Echt de gaafste trips op de balonnetjes gehad, wow! Moeilijk te omschrijven verder.

Na +/- 2 uur hebben we nog 4 mg bijgesnoven (de restjes) al had dit geloof ik geen effect meer. Ook nog een klein puntje keta waarvan ik het verschil ook niet super duidelijk merkte.

Na 4 uur waren de visuals helemaal weg en bleef nog een heerlijke naspace over in m'n mind. Toen ik in bed lag had ik nog een prettige filosofische gedachten roes met nuttige inzichten over het leven. Dat had ik tijdens het trippen amper maar toen in bed wel! Dit kan voor sommige mensen soms confronterend zijn maar ik zie het als zeer nuttig, prettig en leerzaam! Je moet dan ook wel tegen zelfreflectie kunnen!

De volgende dag geen kater geloof ik maar gewoon wat vermoeid.

Al met al echt een geweldige 1e ervaring gehad en de dosis was hiervoor perfect! Zeer hard getript, niet te lang en goed te handelen!

De vergelijking met PADDO's die ik vaak lees (en ook chemisch gezien) vind ik niet heel sterk.
Paddo's is meer in je mind actief en de visuals meer gloed/ademend en bij 4aco is het minder in je mind maar echt veel visueler dan paddo's. Ook vind ik de visuals veeeeel mooier, kleurrijker en intenser!
Vind het visueel ook veel mooier dan 2cb, maar minder intens en sick dan 2ct-2
Nu ben ik ook benieuwd naar DMT, SOON!

Zeker een aanrader!! :)
Dank voor je report! Het spulletje heeft mijn interesse iig gewekt :-)
Uitspraak van ciao op maandag 12 december 2016 om 16:53:
Dank voor je report!

Geen dank :) Veel plezier mocht je het gaan doen!

Mvg
Leuk report!

Wel een interessant stofje zo te lezen!

Ik heb nu eerst n,n-DMT op de planning staan, maar dit is zo te lezen weer minder te vergelijken met 4-aco-dmt, dan bijvoorbeeld 2cb.­

Wel jammer dat het niet wat langer doorzet qua effecten, maar dit kan voor heel veel mensen en settings toch ook weer een erg fijne eigenschap zijn van 4-aco-dmt.­ 2cb zet voor mijn gevoel nog weleens wat lang door.­ N,n-dmt is alleen geschikt in een rustige thuissetting maar klapt zeer hard in, maar wel met het geluk dat het maar 10min duurt ongeveer.­ Mooie is dat je tijdsperceptie helemaal fucked up is en je dus voor je gevoel een eeuwigheid in een andere dimensie kan zijn.­
Leuk reportje! Ben zelf nog altijd niet toegekomen aan mijn stash 4aco, maar ik ga proberen er binnenkort eens tijd voor te maken.­

Wel een vraagje.­ Als ik het zo lees klinkt het alsof 4aco niet heel geschikt is om te snuiven, dwz de visuals waren snel voorbij en pas daarna werd het mentaal wat actiever.­ Zou het oraal niet beter/prettiger werken? Werkt 4aco überhaupt oraal zonder maoi?
Uitspraak van dewilde op zaterdag 17 december 2016 om 22:39:
Als ik het zo lees klinkt het alsof 4aco niet heel geschikt is om te snuiven,

Vond het juist perfect eigenlijk! Zeker voor de 1e keer, als het dan te heftig is zit je ook niet de hele nacht ermee opgescheept! Toch nog zo'n 4u getript maar aan t einde minder visueel.