Partyflock

Mag je dex amfetamine mee naar binnen nemen?

 
Forumonderwerp · 1175311
Ik ben totaal nieuw hier dus geen idee hoe alles werkt maar jullie kunnen me (hoop ik) vast helpen :).

Mijn laatste feest was in 2001, eeuwen geleden dus ;). Nu heb ik me over laten halen om weer eens een keer mee te gaan. Ik slik dex amfetmine (adhd), keurig op recept van de apotheek. Maar mag je dat mee naar binnen nemen? Ik kan er nergens info over vinden en na een beetje rondvragen ben ik nog niet veel wijzer. De verhalen die ik hoor gaan van: ja hoor, geen probleem gewoon in orginele verpakking mee nemen, tot: nee, zelfs pijnstillers (op recept) werden ingenomen dus mee nemen zoals vroeger de andere middeltjes mee naar binnen gingen.

Iemand hier ervaring mee? Wat is waar? Ik zou het op zijn zachts gezegd erg k u t vinden als ik braaf met de orginele verpakking + medicatiepaspoort ze straks toch in moet leveren.
Uitspraak van Anna op donderdag 8 december 2016 om 14:11:
Ik zou het op zijn zachts gezegd erg k u t vinden als ik braaf met de orginele verpakking + medicatiepaspoort ze straks toch in moet leveren.

In principe mogen ze het dan niet afpakken.
Volgens mij moet je het meenemen en dan bij de EHBO afgeven. Dat is volgens mij de officiele werkwijze. Dus zou het meenemen met doktersverklaring, in het ergste geval wordt het bij de ingang naar de EHBO gebracht waar je het dan onder begeleiding in kan nemen
Uitspraak van B-Flock B) op donderdag 8 december 2016 om 18:05:
officiele

Klopt. Bij binnenkomst meteen vertellen.
Kun je het bij EHBO afgeven en daar ook innemen tijdens feest.
Je kan eventueel de organisatie mailen of via fb bericht doen. Doe ik ook altijd even als ik medicatie mee wil. Tot nu toe nog nooit een probleem geweest.
Waarom zou je het mee naar binnen willen nemen?
Ik denk dat ik inderdaad maar per feest even bij de organisatie ga informeren. Bij de EHBO afgeven zie ik niet echt zitten. Sta je net lekker midden in de hal, moet je iedere keer klokslag om de 3 en een half uur naar de EHBO :(. Best bizar dat er blijkbaar in een land als Nederland zo moeilijk over wordt gedaan. Ik heb ze inmiddels al tig keer mee genomen de grens over en bij grote evenementen en concerten in het buitenland kon ik ze altijd zo meenemen. Nooit heb ik ze af moeten geven.

Tnx voor de hulp. Nu hopen dat ik ze gewoon mee mag nemen, en anders wordt het even creatief zijn ;). Hoe uitgebreid wordt er tegenwoordig gefouilleerd?
Uitspraak van Wauter op vrijdag 9 december 2016 om 22:26:
Waarom zou je het mee naar binnen willen nemen?

Ik slik al een jaar of 15 iedere dag (afwisselend) Ritalin en Dex amfetamine. Dan is een dag of weekend niks slikken niet zo handig ;).