Partyflock

Heb je al eens Designer Drugs gebruikt?, laat weten in de reacties waarom

 
Forumonderwerp · 1175272
Poll, geopend op donderdag 1 december 2016, looptijd van 593.0 dag.
Iedereen · Mannen · Vrouwen

Heb je al eens Designer Drugs gebruikt?, laat weten in de reacties waarom

0%
Ja
0%
Nee
0%
Wil ik wel proberen

Wij zijn tweedejaars Communication and Multimedia Design studenten te Hogeschool Zuyd in Maastricht. Momenteel zijn wij aan een project bezig waarbij we een Multimedia Story moeten maken over een onderwerp binnen het concept ‘drugs’.

Nu willen wij ons verhaal richten op de Designer Drugs, omdat deze drugs naar onze mening iets nieuws is in tegenstelling tot andere drugs. Wat iedereen over het algemeen wel kent. Ook vinden we het interessant om erachter te komen hoe de ontwikkelaars van Designer Drugs erop zijn gekomen om hun eigen drugs te gaan ‘ontwerpen’ en wat gebruikers motiveert om Designer Drugs te gebruiken.

Wat een multimedia story inhoudt: Onder een multimedia story wordt verstaan: een op web technologie gebaseerd interactief verhaal waarbij de inhoud centraal staat. De informatie wordt online aangeboden in de vorm video’s, infographics, foto’s, tekst, beeld, geluid. Een voorbeeld van een multimedia story: http://www.rijk-arm.nl/

Wel willen we u laten weten dat, wanneer u ons wilt helpen om deze informatie te verkrijgen, het filmen of geluid opnemen van mensen die iets willen vertellen absoluut niet nodig is, aangezien we ons ook kunnen voorstellen dat deze mensen anoniem willen blijven.

Voor dit onderwerp willen we graag meer informatie verkrijgen. De informatie wordt online op een website gepubliceerd als een Multimedia story. Dit is dus voor iedereen zichtbaar, maar het is initieel voor onze docenten. Ee informatie (gegeven die wij verkrijgen zal alleen met toestemming worden geplaatst). Het lieft willen we het verhaal vertellen van maker tot gebruikers. Dus van het begin tot einde. We op zoek zijn naar mensen die hun verhaal en beleving met ons willen delen. Graag zouden we met deze mensen in contact willen komen.

Heeft u interesse om uw verhaal te vertellen op beeld of audio? Dit kan anoniem + stemvervormer. U kunt contact opnemen met: 1527339leersum@zuyd.nl of laat uw email achter zodat wij u kunnen benaderen.

Alvast bedankt!
laatste aanpassing