Partyflock

Verhaal Holleeder klopt niet

 
Forumonderwerp · 1175269
Zoals alle flockertjes het al lang weten, klopt het verhaal over de Neus helemaal niet.
Net alsof een weduwe van een crimineel de waarheid verteld.
Snap ook niet dat figuren zoals Peter r de Vries en John van de Heuvel criminelenlovertjes
op hun woorden geloven.

AMSTERDAM - „Als ik op tv en radio zie wat er over me wordt gezegd in het boek Judas, dan begrijp ik alle negatieve reacties. Als het niet over mij zou gaan, dan zou ik zelf ook geschokt zijn. Maar het is het verhaal van Astrid. En dat klopt niet.”

Dat zei Willem Holleeder woensdag in een korte verklaring aan de rechtbank. Volgens hem wil zijn zus Astrid met haar boek de beeldvorming beïnvloeden, zonder lastige vragen te beantwoorden. „Maar nu ze alles heeft opgeschreven, moet ze ook zo flink zijn onze vragen te beantwoorden.”

Holleeder vroeg zich af of zijn zus de waarheid nog kan vertellen. Volgens hem is „zij te veel verstrikt geraakt in alle leugens die ze heeft verkondigd.”

Volgens Holleeder heeft hij zijn familie nooit geterroriseerd. „Integendeel. Ze hebben altijd mee geprofiteerd van het geld dat ik heb verdiend. Natuurlijk, ik schreeuw en dreig als ik kwaad ben. Dat is niet goed. Maar dat doen we allemaal, zo zijn we opgegroeid. Het wordt tijd dat ze alle vragen eerlijk gaan beantwoorden.”

http://www.telegraaf.nl/binnenland/27138880/___Ik_zou_zelf_ook_geschokt_zijn___.html

Free Neus!
Tja ze liegen allemaal, vertellen de waarheid als het uitkomt, laten feiten achterwege of negeren de vraag.­ Zowel de neus als zn familie
Free of niet, niemand vertrouwt hem nog, justitie houdt hem in de gaten, hij is uitgehosseld