Partyflock

Urinetest

 
Forumonderwerp · 1175217
Goedemorgen

Ik had even snel een vraagje.
Ik ben aangehouden met wiet in de auto. Nu moet ik een urinetest doen.
Maar word er dan alleen op wiet getest of ook op harddrugs?
Heb geen antwoord op je vraag. Maar ik zou een advocaat zoeken. Misschien ben je beter af als je die test gewoon weigert en kunnen ze je niks maken.
Ole oke dat is goed klote. Als ik die test weiger dan word mijn rijbewijs ongeldig. En als ik hem opnieuw moet halen dan gaan ze waarschijnlijk zeuren dat ik het alsnog moet doen.
Maar thnx anyway!
Jaa lag een halve joint in mn asbak had ervoor paar haaltjes genomen dus rook wel beetje naar wiet. En ja had dit weekend een beetje aan de pep gezeten. En ik kreeg gister brief dat ik woensdag een urinetest moet doen. Dus is goed genaaid. Drm de vraag gaan ze ook op andere drugs testen? Wiet maakt me niet uit ben 1.5 maand gestopt met blowen
Je bent gewoon verplicht die test te doen, ook een advocaat krijgt je daar niet onderuit. Je mag de test weigeren, maar dan ben je automatisch schuldig en krijg je waarschijnlijk een veel zwaardere straf dan wanneer je de test wel doet. Toch is het wel verstandig een advocaat te nemen, want zonder wordt je idd nog harder genaaid. Doorgaans wordt op meerdere middelen getest.
Jaa drm ik moet die test gwn doen anders gaan ze zoiezo vermoeden dat er wat mis is. Ja zal mijn advocaat maar bellen. Top dankjewel!
Mochten ze ook op andere middelen testen, pep zie je 2-4 dagen in een urinetest.
Suc6 morgen!
Ja klopt dat is dus het probleem red het net niet. Gehoord dat je veel limonade moet drinke.
Yes dankjewel!
Dat word sowieso een half jaartje rehab
Toch bedankt dat jij speciaal hiervoor een account hebt aangemaakt en jouw verhaal met ons deelt.