Partyflock

Wat doe je zoal voordat je uit feesten ga??

 
Forumonderwerp · 11750
werken?? Lekker niks doen??
Meestal niks bijzonders doen, beetje internetten, rustig aan doen, soms even bij vrienden langs.­
AZo
Werkzaam bij Underground Alert
Eerst goed eten, telefoneren om het een en ander af te spreken.­ Hoe laat gaan we, waar verzamelen we, zijn er genoeg auto's/chauffeurs, enz.­!
En een klein half uurtje voor vertrek ff de hond goed uitlaten en genoeg te vreten/drinken geven!
Dan ....­ deur op slot ...­ in de auto stappen ...­ stukje reizen ...­ in de rij staan ...­ jas ophangen ...­ PARTYTIME!!!
Nou meestal komt s middags al een vriendin. Die haal ik dan op van het station en dan lopen we door de stad naar me huis, dus tegelijk ff shoppen.

Dan thuis beetje hangen, met muziek op om alvast in de stemming te komen. Vinden de buren niet altijd ff leuk, want vaak gaan we dan ook al lopen stampen :-D en ik woon in een oud gehorig huis :-)

beetje eten, relaxed douchen en dan weg
voetballen, bier drinken, eten (onder genot van een biertje) en dan zo zachies an richting feest vertrekken.­ Ik heb meestal weinig tijd, omdat ik de hele dag op de club ben...­
Soms werken, gek worden wegens een "leuke-kleding-gebrek", leuke spulletjes kopen, douchen, eten, haar föhnen, biertje drinken, opmaken....bla bla bla :)
Meestal moet ik werken maar kheb vandaag vrij genomen omdat ik anders nie de hele nacht ken stampen :S Kben postbode en van het lopen door de wijk krijg je echt vet pijn in je voeten en vermoeide benen..
In de middag een kleine siesta doen, zodat ik 's avonds lekker uitgeslapen ben. Daarna even lekker eten & drinken. De nodige formaliteiten. (verfrissen enzo)

En ik ben altijd voor, tijdens of na elk feest 100% nuchter. :D
Ligt er een beetje aan hoe lang voor het feest. Meestal eerst 's middags nog ff de stad in de laatste benodigdheden inslaan (wiet+kaugom+kleding enzo). Dan lekker eten, opfrissen. En dan kan de pre party beginnen, jointje, drankie en ongeduldig doen:D En als het dan eindelijk tijd is gaaaaaaan.
Ik doe meestal heel weining, soms een beetje shoppen.­ Voor de rest de hele dag in m`n ritme komen met lekkere muziek.­ S`avonds goed eten, kleren klaar leggen.­ Op m`n gemakkie douchen en scheren.­ Aankleden en dan op naar het feest.­

Vroeger toen ik nog voetbalde, trok ik het s`avonds altijd heel slecht, omdat ik al vet moe was van het huppelen achter de bal
Meestal beetje rukken.­
2 shrek : Dat laat je toch daar doen??

Ik ga meestal de hele middag nix doen.­
beetje chille...lekker mixje in me hand...took in de andere...en de trein in :D
Nee dat gebeurt mij nooit. Maar heb er al mee leren leven. :P
Ik hang meestal wat voor de tv, beetje internetten, mn vriendin gaat zeuren dat ze niks heeft om aan te trekken, vervolgens komen haar vriendinnen langs met allemaal kleren en moeten ze zich allemaal omkleden en opmaken.­ Dat duurt dus wel een eeuwigheid en ze dragen allemaal elkaars kleren, hahahah.­ Een half uurtje voor we vertrekken ff douchen, scheren, omkleden etc, en dan vertrekken.­ En alles onder het genot van een paar biertjes en een hoop muziek.­
eerst hangen totdat ik er bij neer val.­ nou dan blijf ik meestal maar even liggen.­ Dan ga ik meestal weer terug naar de positie: Hangen.­ Dan een gruwelijke bodem leggen voor al het geweld wat er zo meteen weer aan komt.­ dan maar eens een jaar of 80 hangen onder de douche!!! aankleden.­ en dan de rest ophalen.­ meestal nog ff naar het centrum wat bier scoren en dan vertrekken maar.­ dan die meestal veelste lange reis.­ En dan KNALLEN
uitslapen
ff eten
bier drinken
douchen en aankleden
ff langs supermarkt
en dan verzamelen
en dan op naar de trein
-Uitslapen.
-Inkopen doen (moet ook gebeuren en ik doe dat op zaterdag)
-beetje chillen en filmpje ofzo kijken.
-centrum in om wegwerpcamera te kopen.
-eten
-biertje drinken
-livesteje fikken voor in de auto
-wordt opgehaald.
-bier mee voor in de auto
-en dan na een eindje rijden...P.A.R.T.....why?...because i gotta! :bounce:
chillen ckers lekker beetje genieten van mijn vrije tijd mezelf klaar maken om te feesten :D:D:D