Partyflock

Vinyl Sessions

 
Forumonderwerp · 1175080
Twente, in het hardcore wereldje ook wel het Volendam van de Hardcore genoemd. Buiten kijf staat dat Hardcore leeft in Nederland en zeker ook in Twente en Hengelo. In de jaren 90 en de zero's was er een beweging die gafe feesten organiseerde, neem OSM, Flesh is the Fever, Toxic, East Ridahz of Hardcore en meer. Met name 1 ding was belangrijk, de kwaliteit van de DJ, skills. Vaak zagen we dan ook dj sets meer dan 2 decks, battles, scratches, turntablism.

Kortom VINYL. Tijdens deze avond wordt er alleen met vinyl gedraaid, geen controllers, geen CDJ's, geen SYNC! Back to basic. Terug naar de Early en Millennium sound, precies zoals het tijdens de feesten van Eastside Underground gedraaid werd. We gaan de platen weer af stoffen.

We gaan het streamen, we nemen de sets op, alles online! en de deur is open, entree is gratis. Zorg dat je er bij bent want immers, dj's die met vinyl draaien, dat is toch gewoon god damn sexy?

De eerste editie was een grandioos succes. Underground tot op het bot ging iedereen los! Laten we opnieuw helemaal uit ons dak gaan met de volgende line-up:

Kokka & Rudeboy vs Cixx
T-Junction & Osiris
Vinyl Junk & Liz Rahman
Cemon Victa

Zorg dat je er bij bent, dit is een bijzonder feestje!
Dat klinkt goed!
Ik heb de afgelopen maanden m'n hobby ook weer opgepakt, draaien met vinyl!
Misschien ook aanwezig
Leuk concept!
Wij zijn wel bij ik vind het allijd gezellig in Hengelo