Partyflock
 
Forumonderwerp · 1173816
­ Nederland
Werkzaam bij Theracords
Artiest Rough Nation
Loud! is opzoek naar jou!
Ben jij een gedreven slaapkamer DJ en vind je dat het hoog tijd wordt dat de buitenwereld gaat zien wat jij in huis hebt qua DJ skills? Dan biedt de organisatie van Loud! je de kans om een plek te krijgen in de line-up van de volgende editie in P60 – Amstelveen op 21 mei 2016. Aan de hand van een DJ contest zal er uiteindelijk één winnaar gekozen worden die mag gaan schitteren in de main zaal van P60.

Hoe ziet de contest er uit?
We zijn opzoek naar een originele openings-act voor de komende Loud editie. Wel hardstyle gerelateerd. We vragen hierom ook om ons een set van max. 30 minuten op te sturen waarin je laat zien dat je zowel mix technisch als qua trackkeuze sterk bent. Houd er rekening mee dat het om een openingsplek in de line-up gaat. Gebruik deze intel voor je trackkeuzes. Oudere en/of “vergeten” tracks krijgen pluspunten van ons. Upload je set naar je Soundcloud account en stuur deze vervolgens per mail naar ons. Wij zullen iedere set aandachtig beluisteren en kiezen vervolgens uit alle inzendingen 6 winnaars. Deze winnaars mogen om een live set in de suite van P60 komen draaien voor een kundige jury. Hier zal uiteindelijk één DJ act gekozen worden die de komende Loud! editie mag gaan openen!

Moet er nog gestemd worden o.i.d.?
Nee. Als wij denken dat iemand het in zich heeft om te winnen dan hoeven we dat niet eerst nog d.m.v. een online stemronde te gaan verifiëren. Facebook likes zijn leuk, maar ze zijn in onze ogen zeker geen pre. De zes DJ acts die de vetste, strakste sets naar ons sturen winnen een plek in de finale ronde van de contest.

Procedure
- upload jouw mix op http://soundcloud.com/
- Geef je mix de titel: ‘JOUWALIAS’ – Loud DJ Contest Mix
- Stuur de link, inclusief tracklist naar djcontest@p60.nl
- Geef aan met welke apparatuur je mix opgenomen is
- Motiveer je deelname en vertel ons waarom jij degene bent die zou moeten winnen
- Voeg persoonlijke gegevens toe aan de mail (naam, leeftijd en DJ biografie), inclusief een link naar jouw DJ Facebook-/Partyflock-profiel

Reglementen
- Woont in de omgeving Amstelveen / Amsterdam
- Toegestane genres: Early & Mainstream Hardstyle
- PC-mixes worden genegeerd
- Zet altijd de tracklist onder je mix
- Deadline voor de inzending staat op 5 mei 23:59
- op 6 mei 17:00 zullen de 6 finalisten bekend gemaakt worden!

Deze finalisten worden op woensdagavond 11 mei uitgenodigd om een set live te komen performen voor een jury en kleinschalig publiek. Hieruit zal uiteindelijk een act de beste blijken en zal op 21 mei Loud mogen openen.

We hopen snel jullie werk te mogen horen en wellicht tot 21 mei!

http://p60.nl/agenda/1496
https://www.facebook.com/loudofficialnl/
https://www.instagram.com/loudofficial_nl/
Meld dit bericht