Partyflock
 
Forumonderwerp · 1173648
­ Nederland
Clubstitute en jongerenwerk De Stuw uit Hardenberg organiseren een DJ Contest voor jonge DJ's uit Overijssel en Drenthe. Ben je tussen de 15 en 22 jaar oud en woon je in de provincies Overijssel of Drenthe dan mag je meedoen aan deze DJ Contest. Deelnemers strijden tijdens een contest in de radiostudio van NOOS FM tijdens het programma CLUBSTITUTE voor een plaats in de line up van DEDEMSVAART NATUURLIJK & TEENAGE FESTIVAL OF COLOR.

Tijdens Live uitzendingen draai je en de winnaar van de contest tijdens de live uitzending draait dan live voor publiek op 1e en 2e pinksterdag. Clubstitute heeft al vaker een dj contest georganiseerd en winnaars uit het verleden hebben ondertussen naam gemaakt waarbij een enkeling al een overeenkomst heeft met Music Allstars (verbonden aan Spinning Records). Ben jij de volgende?

Deelnemers schrijven zich in via onze website www.clubstitute.nl. Een professionele jury beoordeeld de inzendingen en op basis van deze beoordelingen worden uit alle deelnemers maximaal vier dj's geselecteerd die strijden voor een plaats in de line up van het festival DEDEMSVAART NATUURLIJK & TEENAGE FESTIVAL OF COLOR.