Partyflock

perskaart wanted

 
Forumonderwerp · 11727
help mensen ik zoek een perskaart aangezien dat ik die niet heb iemand idee waar ik die dingen kan aanvragen of krijgen

oja dit kreeg ik inbox
Geachte heer van Ewijk,

Het is mogelijk om een digicam mee te nemen naar de Megafestatie.­ Meld je eerst even in de perskamer, entree Oost van de Jaarbeurs.­
Daar krijg je op vertoon van een eigen officiele perskaart (of anders een vistekaartje, maar dit kan geweigerd worden) een perspas voor Megafestatie.­

Met vriendelijke groet,

Kirsten Gelissen

graag reacties op contact@­constantvanewijkfotografie.­net
kan je niet gewoon forum lezen? :(
tja lastig..

wat is een perskaart eik? staat zoiets geregistreerd ergens of kun je als bv krant gewoon iets uit de printer dumpen met de letter PERSKAART erop?
denk dat een perskaart van de NVJ de enige echte is, maar dan moet je wel lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Journalisten:

van hun site:


NVJ-perskaart voor binnen- en buitenland

De NVJ heeft een nieuwe perskaart ontwikkeld. Deze perskaart kan in binnen- en buitenland worden gebruikt. Honderden leden hebben de gratis kaart inmiddels in hun bezit. Nog niet in het bezit van de NVJ-perskaart; vraag hem dan alsnog aan!
De kaart is voorzien van diverse kenmerken tegen vervalsing en duplicatie en wordt vervaardigd door Enschedé/SDU. De omvang van de kaart is teruggebracht tot het formaat van een creditcard. De NVJ geeft de kaart uit samen met de Internationale Federatie van Journalisten (IFJ).

Voor wie?
De perskaart is bedoeld voor de leden van de Nederlandse Vereniging van Journalisten. Niet alle NVJ-leden hebben recht op de kaart. Aan buitengewone leden en studentleden kan de kaart niet worden verstrekt.

Hoe te verkrijgen?
Wilt u de NVJ-perskaart ontvangen? Stuur dan een briefje met naam en adres, geboortedatum en een zwart-wit pasfoto naar NVJ, Antwoordnummer 17170, 1000 TL Amsterdam.
Vermeld in de linker bovenhoek van de enveloppe: 'perskaart'
De productie van de kaart neemt enkele weken in beslag.­

Kosten
De NVJ/IFJ-perskaart wordt door de NVJ kosteloos aan de leden verstrekt.

----------

www.nvj.nl <-- voor meer info...denk dat je het beste de NVJ daarover kan bellen als je een perskaart wilt hebben, maar niet een van de NVJ zelf. Vraag hun gewoon eens hoe het zit, zij weten er alles vanaf. Ik weet eens hoe dit precies zit en ik doe School voor Journalistiek......vaag!!! :-D

succes..
laatste aanpassing