Partyflock
 
Forumonderwerp · 1172395
­ Nederland
 
Werkzaam bij DN Events
DJ Contest Harder Faster Louder – The Industry Of Hardcore!
Harder Faster Louder is een nieuw concept van DN Events. Na een eerste uitverkochte editie komt DN Events met een nieuwe editie ‘The Industry Of Hardcore’. Dit contest is bedoeld om nieuwe talenten een podium te bieden, waardoor ze hun skills aan het publiek kunnen laten horen. De winnaar van dit contest zal Harder Faster Louder – The Industry Of Hardcore openen. Het zal plaatsvinden op 27 maart 2016 in theater De Kattendans te Bergeijk. Line up wordt vanaf december bekend gemaakt op de facebook pagina.

DJ contest info
- Contest mix inzenden kan tot uiterlijk zondag 6 maart 2016.
- Er zal een selectie worden gemaakt uit de ingezonden demo’s.
- Hieruit zal een deskundige jury een ‘winnaar’ kiezen.

Wat kun je hiermee ‘winnen’?
- Openingsset op Harder Faster Louder – The Industry Of Hardcore
- Plaats op de gastenlijst voor 2 personen.
- Naamsbekendheid.
Denk jij dat je degene bent die de nodige skills van het draaien al onder de knie heeft. En wil je deel uitmaken van de line up? Dan moet je het volgende doen:
- Neem een demo op van minimaal 30 minuten tot maximaal 45 minuten. (neem je demo op hoe jij denkt deze avond te willen openen)
- Je moet kunnen draaien met Pioneer cd spelers. (dus geen computermixen)
- Upload je mix op Soundcloud met de titel ‘Harder Faster Louder – The Industry Of Hardcore DJ Contest mix by ‘jou artiestnaam’. Gebruik (http://www.harderfasterlouder.nl/wp-content/uploads/2014/02/DJ-Contest.jpg) als artwork.
- Join ‘Harder Faster Louder –The Industry Of Hardcore DJ Contest 2016’ group op Soundcloud ( soundcloud.com/groups/hfl ) en add jouw mix tot deze groep.
- Stuur een mail met de link van je contest mix, je artiestennaam, aanwezigheid op social media, tracklist en contactgegevens naar djcontest@harderfasterlouder.nl
Als organisatie van Harder Faster Louder willen wij jou mede delen dat we jouw mix beoordelen op mix techniek, platen keuze, opbouw van je set en populariteit. Onze doelstelling is om talenten een kans te bieden om voor het publiek te draaien met hun skills. Je hebt ze, of je hebt ze niet!
Actuele informatie over dit event kun je vinden op de onderstaande social media:
- Facebook event (www.facebook.com/events/477798985710311/)
- Facebook pagina ( www.facebook.com/HarderFasterLouder )

Namens team DN Events succes!

Werkzaam bij Hardcore Survivors
Artiest {SHOWLIST artist 56458, 55684}
heel tof alleen vind ik dat en dj contest moet gecombineerd worden met vinyl en cd spelers waarom : veel wannabe dj's zetten thuis al hun tracks naar een en dezelfde bpm en dan is er geen dj meer aan dat kan iedereen terwijl dit met vinyl niet kan daarom de combinatie beetje jammer want zo kan je niet echt het kalf van het koren scheiden !!!
Artiest {SHOWLIST artist 76801, 47382}
Uitspraak van Monstro op vrijdag 5 februari 2016 om 13:04:
heel tof alleen vind ik dat en dj contest moet gecombineerd worden met vinyl en cd spelers waarom : veel wannabe dj's zetten thuis al hun tracks naar een en dezelfde bpm en dan is er geen dj meer aan dat kan iedereen terwijl dit met vinyl niet kan daarom de combinatie beetje jammer want zo kan je niet echt het kalf van het koren scheiden !!!


+1
 
Artiest {SHOWLIST artist 56342, 78981}
Verplicht vinyl mischien, kijken hoeveel er dan afhaken...
Ik heb zelf helaas ook geen vinyl meer btw. Maar heb er wel altijd mee gedraaid.
 
Mischien pak ik deze mee, tijd uit de running geweest maar weer terug vol motivatie :d
Werkzaam bij Inner Vision
Artiest {SHOWLIST artist 46643, 105988}
waaarom vinyl verplichten als er alleen maar cdj 2000's op het feest staan?
 
Zodat je wel dj's hebt die echt kunnen draaien, zou wel eens lachen zijn. Dan hb je een stuk minder inzendingen denk ik
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op zondag 14 februari 2016 om 20:49:
Zodat je wel dj's hebt die echt kunnen draaien, zou wel eens lachen zijn. Dan hb je een stuk minder inzendingen denk ik


haha ja dat zeker! alleen heb je dan niet de sound van nu, de meeste releases zijn digitaal :)
Ik snap je punt, maar ik denk dat de platen die op dit feest gedraaid worden bijna niet op vinyl uitkomen ;)
Daarnaast zijn er meerdere vinyl contests geweest die ik heb gezien, doe daar dan aan mee i.p.v. er over te beginnen bij eentje waar het niet zo is.
laatste aanpassing
 
Ik bedoel t ook niet negatief, ik draai zelf omdat ik na een pauze weer ben begonnen zelfs op een xdj-rx, dat wil natuurlijk niet zggen dat ik niet met vinyl kan draaien. Maar er zijn wel veel dj's die hier mee zijn begonnen en alleen maar bpmcounters kijken en als het ff misloopt er niks meer van snappen.
Overigens is de xdj identiek een aan 2000 setje, maar dan in 1..
Ik snap ook wel dat dit niet het juiste topic is voor zulke discussies. Wie heeft er tegenwoordig nog vinyl inderdaad als er toch niet meer mee gedraaid word op feesten.
Meer voor thuis dus.
Artiest Phaeton
meeste djs hebben al hun platen de deur uitgedaan toen ze de digitale overstap maakten.. En het feit dat er totaal geen hardcore meer op vinyl wordt gereleased!
Uitspraak van verwijderd op maandag 22 februari 2016 om 16:43:
een xdj-rx,


dat ding is echt geweldig!
 
Eens! Alles in fucking 1 controller, bizar gewoon hahah.
inderdaad er word niks meer op vinyls gereleased , veel nieuwe producers konden zelf ni draaien en misch daardoor alles nu met cd werkt erf zouden r een pak afgaan denk ik anders .....
thuislekker alle tracks en cd's op eenzelfde bpm zetten en dan live wat show verkopen en doen alsof r echt wel gemixt word terwijl er ni veel van beatmixen nog aan is als dit de toekomst is begrijp ik de hoop wannabe dj's en het nu een rage is tis geen kunst meer maar kinderspel en talent hoef je niet meer alleen beetje weten hoe de sync button werkt zorgen je tracks allemaal eenzelfde bpm gebrand zijn op cd en daar heb je de neiuwe generatie dj's ....