Partyflock
 
Forumonderwerp · 1169862
­ Nederland
Stagefreaks opent nieuwe trainingshal feestelijk

Stagefreaks is hèt platform voor de (freelance)technicus, site crew, stagehand & muzikant waarbij service en kwaliteit voorop staan. Stagefreaks biedt cursussen aan die inzicht geven in het toepassen van haar producten in het veilig werken op hoogte. U bent van harte welkom om op 7 en 8 mei van 13.00 tot 21.00 naar de gratis demo dagen te komen. Op deze dagen kunnen bezoekers deelnemen aan diverse activiteiten die deze dagen centraal staan. Deze activiteiten zullen een voorproefje geven van de cursussen die Stagefreaks te bieden heeft. Het zal plaatsvinden op de Ekkersrijt 4421 in Son.

Deze demo dagen vinden plaats omdat Stagefreaks haar nieuwe trainingshal opent. Dit gebeurt op een feestelijke en actieve wijze. De bezoekers kunnen onder het genot van een hapje en een drankje onder meer onze cursussen leren kennen. Die deze dagen aantrekkelijk geprijsd zijn.

Er zullen verschillende activiteiten zijn, zoals klimmen en abseilen in de nieuwe klimhal. Daarnaast kunt u altijd met een van de werknemers, klanten, leveranciers en andere relaties van Stagefreaks netwerken. Op die manier kunt u opdrachten binnenhalen of juist uitbesteden, maar u kunt ook gewoon gezellig een drankje komen drinken.

Ook zijn er productspecialisten van onder meer Petzl, Kendal en Laserliner aanwezig. Zij hebben speciale acties op deze demo dagen en zullen hun nieuwe producten demonstreren, maar zullen ook klaarstaan om al uw vragen te beantwoorden.

Op www.stagefreaks.nl/demo-dagen vindt u meer informatie en kunt u zich direct aanmelden zodat u meteen mee speelt om mooie prijzen. U kunt uzelf hier ook meteen aanmelden om tegen een fikse korting gehoorbescherming te laten aanmeten. Natuurlijk is het niet verplicht om u aan te melden maar het zou jammer zijn als u wel komt maar niet mee speelt om de mooie prijzen.