Partyflock

Uitgaan op Salou!!

 
Forumonderwerp · 11607
Haaallooz!

Ik ga volgende week naar salou en nu vroeg ik mij af waar je nou het beste uit ken gaan op salou?
Zijn de discotheken daar een btje betaalbaar?
En de leeftijd is toch wel gewoon 18 jaar he?
I sdr verder nog iets wat je echt niet mag missen op salou???

Laterzzz Sasjuh
uitgaan op Salou?? zou je het niet liever in Salou doen :P

je moet iig naar Pacha gaan en Snoepy's das mij vorig jaar het beste bevallen en ik geloof dat ze in Crocs ook wel goed draaien maar bennik nie geweest :(
Pacha zekers!!!!
Daar zou ik zo vaak mogelijk heen gaan als ik jou was.
En in de Crocs draaien ze idd wel lekker.

Qua geld valt t allemaal wel mee daar, en leeftijd daar kijken ze absoluut niet naar.
op woensdag moet je zorgen dat je in pacha terecht kom...eg lache
en verder op dinsdag ook de Schuimparty
in pacha...helemaal te gek
papillion moet je echt vermeiden..wat een ellende tent is dat zeg...en eg niet engelse pubs komen...daar moet je verplicht een voetbal shirtje aan...ook ellende
Snoepys en Pacha moet je zeker heen!! Maar als je daar bent ontdek je dat allemaal vanzelf wel...
Hele fijne vakantie!!
salou is gaar ;) haha.. de pacha is zeker leuk om een x heen te gaan. maar ga dan wel als er een DJ draait en niet op de hollandse avond ofoz. dat zuigt echt. snoepys is zeker wel leuk om 1x naar toe te gaan haha maar niet tevaak. flashback heb je ook nog. vond ik toen wel relaxed.. draaide ze tenmintste iets harder toen..
greetings (is wel alweer 2jaar geleden voor mij hoor)
Bossy
Artiest Bossy
Pacha moe je zeker geweest zijn is wel rlxx
En is Salou zelf de Crocs...draaide vorig jaar zeker wel de beste muziek :bounce:
he ik ga 20 julie naar salou
pacha was vorig jaar bruut toen Marco V er was!
Ik ben ook in Salou geweest, en het was nou dat je echt zeg van vet stampen ofzow, alleen 1 keer na een holland party ging die spaanse DJ kenker beuQers draaien :) echt te vet.
Snoepy's draaien ze allemaal van die Gigi Agastino shit enzow, en bij CROCS heb ik echt vet lopen stampen, raar klein underground discooteekje ;) met allemaal vage peoples, en veel lokale bevolking, maar er worden wel klappers gedraaid ;) Voor de rest was het niet echt veel allemaal.
Oja, breng ff een bezoekje aan het spookhuis ;) super vet al zeg ik hetzelf :)
Ik ga ook naar Salou op 2 augustus
Pacha is prima! alleen idd niet naar de hollandse avond, dat is godse kut!! aangezien de muziek kut is, moet je dan maar gaan zuipen, en da's dr niet normaal hehehe!! enneuh snoepy's is leuk, maar soms zo vol dat je nie meer kan lopen (en wrm!!)...zoals mrcobra al zei, flashback was toen 't meest relaxed, kon je ook buiten enzow..goed te doen :D
Nou pacha gaat het dus in ieder geval worden! Van dat spookhuis heb ik ook al meer gehoord ga ik ook wel ff checken! Gaat wel feesten worden :D
3 jaar geleden was Pacha wel de place 2 b! En nu zou ik ut niet weten eigenlijk, ik weet wel dat ik op een avond in Snoepy's was en daar draaide Ronald Molendijk echte goede Hardhouse...tenminste daar leek ut op toen ik btje weg was :)!

En dat spookhuis waar WesZ het over had, echt ingaan echt wel wat anders dan de Efteling! De naam Casajero Del Terror(zoiets)!!!! Toepasselijk he!?
Pacha is echt beterz!!~Snoepy's is ook zwaar relaxt!!!
Zit nu nog voor 2 uur hier en dan moet ik weer naar huis!!!

Ik wil echt niet tis zoooooo gezellig hier!!! Pacha vonk btje tegen vallen Snoepys was wel kei kick! Donderdag naar Lloret geweest outdoor feest!! Met DARKRAVER!!!!! Was echt super super los en super heet!!!
Maja heb nog een uurtje en dan vertrekt de bus en moet ik iedereen weer missen!! JANKJANK!!

Port aventura was ook kick trouwens!
..En de boot tocht en de schuimparty en de vele kroegentochten en de proppers en de holland party (in pacha en in snoepys) en uuhm.. nog veel meer ALLES!! O en de aftrerpartys op ons balkon!

Groetjes aan iedereen zal jullie missen!!
Uhhh jah alles is vet lachen als je knetter bezopen bent :):) Gisteren avond knetter tanken in Saturday Night fever :) En toen effies naar snoepies, beetje trance eerst en later best wel beuqers :) En vanavond Pachaaaaa :) Altijd leuk :)