Partyflock

Waarom Trancers het woord stampen gebruiken :s

 
Forumonderwerp · 11599
Dit snap ik dus echt niet. Vorige week ben ik naar Awakenings geweest om te sfeer te proeven van een Techno feest. Nou, ik ben zwaar uit m'n plaat gegaan en heb zwaar gebeukt. Het resultaat : zwaar naar de kanker :D

Op het feest zag ik trancers en andere clubkutten 'dansen'. Met hun hoofd heen en weer van links naar rechts en hun losse handjes op en neer en weet ik veel welke richting allemaal op.

Dat kun je toch geen stampen noemen ? Dat is toch geen uitleven ? Daar zit helemaal geen kracht in potverdomme!
Helemaal naar de kanker zijn en overal pijn, dat noem ik uitgeleefd hebben van het stampen. Maar toch noemen trancers dat stampen, nou.... al sla je me dood, dit vat ik niet. :s

Misschien dat iemand me dit kan uitleggen :)
laatste aanpassing
Vergeet de pijn in de kuiten de volgende dag niet :P

En om maar even on-topic te blijven, ik denk net als NaQQ!e , dat het gewoon een mode-woord is, en door velen niet als benaming voor een bepaald dansje wordt gebruikt... ikzelf zie het wel als de benaming voor een bepaalde dans - namelijk het soort van huppelen op de plaats...
Snap eigenlijk nie waar jeje druk om maakt waarom Trancers stampen, maar om ff een bewijs te geven dat je op trance wel kan stampen: Yoda - Definitely. Probeer zelf ;)
moehahaha wat een topic :P

hardcore roeleert ;)
POD, ik ga alleen maar naar TeRRoR en Darkcore feesten :)

Pino > Jij begrijpt het !!!
laatste aanpassing
hydRox 12 juli 2002 11:13
POD, ik ga alleen maar naar TeRRoR en Darkcore feesten

niet liegen he :-P je kan best zeggen hoor dat je volgende feestje Tiesto is
hydRox> Maar je hebt zaterdag gezien dat andere feestjes ook best kunnen beuken toch?
Gold > het was wel beuken, maar het ging me veels te langzaam. En wanneer het langzaam gaat heb ik veels te veel tijd over om na te kunnen denken, wat resulteerd in 'de drang om drugs te gebruiken'. Terwijl ik dat juist echt niet wil, omdat m'n feest dan verpest wordt. Serieus, met Terror heb ik dat niet. Dat sluit namlijk precies aan op m'n gedachtengang, waardoor ik helemaal 1 ben met de muziek :)
laatste aanpassing
Beuken, hakken, stampem, vet uit je plaat gaan, stuiteren, bouncen, wat maakt het uit?

Maar goed, stampen betekent dus hard op en neer springen met je benen ofzo, en als je dat niet doet mag je het woord niet meer in je mond nemen.­ Ik spring altijd wat minder hard op en neer dan een ander.­ Dat deed ik ook al toen ik nog elke weekl naar hardcoreparties ging.­ Omdat ik veel liever in m'n koppie uit m'n plaat wil gaan.­ Bij mij uit "­uit je dak gaan"­ zich vooral geestelijk, het gevoel dat je hoofd helemaal een is met de muziek, en lekker met je armen bewegen en vagedanspajses maken, af ent oe een beetje springen, maar niet continu.­ Simpelweg omdat ik niet zoveel dope gebruik om mezelf de hele avond te verdoven.­ Ik luister naar m'n lichaam, heb een conditie van lik-me-vestje en neem dus vaak effe rust tussendoor.­ Dus dan ben ik niet stampwaardig? Weet je hoe hard ik ooit uit mn dak ga? Hoe ik in de muziek zit? Hoe ik voor mijn gevoel een grote stamppot ben?

Zoals eerder gezegd, laat iedereen het toch noemen hoe ze het willen.­ En gabber die de hele avond staat te hakken en die zegt: "­ik ga lekker"­, of een "­clubkut"­ (leuk altijd hier op PF, dat in hokjes plaatsen!) die zegt: ik sta lekker te stampen!

SO FUCKIN"­ WHAT????
Trancende stamp-plaaten bestaan, en als je me niet gelooft

HardTrance mixed bij Bas &­ Ram...­ zal je goed doen.­

Ps maak je vooral lekker druk om hoe mensen dansen, dan heb je vast een goede avond Zaterdag.­

O ja ik ben zo'n stampende trancer....­

(misschien moet je niet zoveel speed snuiven, dan voel je je de volgende dag vast beter....­ )
laatste aanpassing
Weer iemand die in zijn HellRaicer periode is blijven hangen
JA oke, stamp jij maar raak!! Maar wat is er mis de hellraiSer periode?
Helemaal niets....­ maar net als alles gaat de tijd door....­ vroeger stonden zo te stampen op Elvis...­ ga je mijn vader daar nu op aanspreken?
Gerrit ik zal je ff 1 ding zeggen!!
ZE ZIJN ALLEMAAL EVEN ACHTERLIJK!!!
Kan deze topic anders gesloten worden.­
Komt toch allemaal weer op hetzelfde uit! Ja toch!!! Whehehehehehehehe
Iemand nog een leuk onderwerp?
Stampuh is oud ik ga op sensation black keihard SPAAIEN!!!!!!!!!

KEI EN KEIHARD SPAAIEN!!!
laatste aanpassing
is er nou NIX meer waar niet over gezeikt wordt?????

overal het negatieve van inzien, losers

JA LOOOOOOOSSSSSEEEEEERRRRSSSSSSSSS JA!!!!!!
Lady AnT...

Ik heb ook wat te zeiken: Mijn huis moet dringend gepoetst worden! En de thee wordt koud!!!! ;-)
wat maakt het nou uit hoe iedereen zijn/haar manier van dansen noemt.­

het is denk ik de bedoeling van diegene om duidelijk te maken dat hij/zij eens lekker gaat feesten/ stampen/ beuqen of what ever.­
2 Chris: dan huppel ik achter je aan ;p
laatste aanpassing
2 ik_­pino

Spaaien komt geen eens in de buurt van huppelen!! Ik doe niet aan huppelen!
Waarom mensen het woord trancers gebruiken

%)%)

zielig topic iedereen is ineens ruig als ie anti trance is

ik hou helemaal niet van die muziek maar ga me ook niet verlagen tot dit soort topics

laat iedereen toch es in zijn waarde man
2 Chris => niet eens hee??? je weet niet wat je mist jongen. Knoeper hard huppelen roelt echt zwaar. Heerlijk zoals die wind door je haar wapperd als je lekker ontspannen door de zaal heen huppeld. Echt puur genieten. ;P
laatste aanpassing
:bounce: gewoon hard op hard feesten en naar die feesten gaan waar jij je het beste kunt vermaken. heb je ook geen last van anderen. en vooral zorgen dat je zo vaag :xtc: > :vaag: > :dood: bent dat je alle anderen niet eens meer kunt herrinneren kun je je er ook niet aan ergeren. daarom heb ik altijd PERFECTE feesten :bounce:
2 pino

Spaaien dat doe je niet zomaar ff.­ Daar voor moet je ervaring voor hebben opgebouwd!let maar goed op bij sens black misschien zie je mensen spaaien!! Spaaien is nieuw dus!!
het ultieme antwoord op je vraag hydrox.­

Gewoon, omdat ze daar zin in hebben.­ Jij ergert je eraan omdat ze niet hard genoeg stampen? Dan kijk je toch gewoon de andere kant op, ik denk niet dat het iemand wat boeit als zij niet staan te stampen volgens jouw "­standaard."­

2 Chris => ah kom op zo makkelijk maak je je er niet vanaf. IK WIL UT OOK LEREN. Leer ik jou huppelen, ok? Bestaat er geen spaai-bijbel of zo, met de 10 spaai-geboden??? ;) God wat zal ik de blits maken man hee, met me spaai pasjes.
moeilijk he, techno
Ik ga echt niet dat domme huppeltje nadoen als je dat bedoelt met stampen.­
laatste aanpassing
Wat voor de een stampen is..­ is voor de ander klassieke muziek..­ tis maar hoe iemand het woord stampen intrepretteert!! So what men..­ boeiend!!
Ik geef NaQQie volkomen gelijk!

Als ik naar Gielen ga en zeg: Word flink zagen bedoel ik dr ook maar mee dat het lekker los gaan word, als ik nou zeg morgen Sensation word keihard zagen, bedoel ik weer iets heel anders? :p (?)
figuurzagen?????
Boomstammen doorzagen zoals slapende stripfiguren in de Donald Duck?
jij niet bellie...anderen wel..:P
Ik denk niet dat drox ooit het huppeltje waar Bellie het over heeft, zal doen :-D
Het huppeltje is idd best een treurige beweging nuchter gezien!!!!
Ik wil hydrox zijn stampkunstjes weleens zien doen!! Whahahaha :p kunnen we vast wel lachen met zn allen :p:9 kijke of je egt wel zo hard stampt of je zoals je zelf zegt net zo danst als een clubkut? of een egte trancer :o Oooh het zal tog niet waar zijn !! Whahahaa
laatste aanpassing
Whahahaha, ja hydrox laat jij is de fijne kneepjes van het vak zien
bwaha.. komt drox naar Black? Niet zeker ;)
Anders maak ik wel nu een stampmeeting aan en moet iedereen die hier een mening over stampen heeft dat maar es komen laten zien ;)

drox en chris zijn sowieso aanwezig! (toch?) :)
laatste aanpassing
Je bent naar Awake geweest, en je hebt t over Trancers, you've lost me :S.

Ow ja, weet je wat pas kasnloos is, op ee nTechno feest verschijnen in je Aussie, en dan een beetje gaan lopen hakkenn :-S (heb t mogen aanschouwen, en heb best gelachen :-D)

En voor jullie gaan zeiken van "houdt je bek over gabber", ik ben al 7 jaar gabber :-D!!!
allemaal herkenbare punten..

pijn bij het lopen (VOORAL EEN TRAP OP)
blaren onder m'n poten.. (EN GROOT!)

en dat gewoon 3-4 lang.. althans.. die blaren dan .. een trap (normaal) op klimmen lukt dinsdag meestal al (als het meezit) :)
Ow ja, weet je wat pas kasnloos is, op ee nTechno feest verschijnen in je Aussie, en dan een beetje gaan lopen hakkenn (heb t mogen aanschouwen, en heb best gelachen )


Niet zo sarcastisch, meneer de partyganger.­ Daar zie ik juist wel de humor van in, heb ik zelf dan ook gedaan naar Impulz.­ Is juist tof, op een ander feest in oldschool hardcore kleren verschijnen, en bijvoorbeeld op een hardcore-feest weer in je hawaiblous komen aanzetten!
partyganger - euwhaaaaatt!!!! 13 juli 2002 03:41
Je bent naar Awake geweest, en je hebt t over Trancers, you've lost me .­

Ow ja, weet je wat pas kasnloos is, op ee nTechno feest verschijnen in je Aussie, en dan een beetje gaan lopen hakkenn (heb t mogen aanschouwen, en heb best gelachen )

Nou er liepen toch heel wat mensen rond zaterdag, die normaal niet op Awake komen. Duh, normaal is Awake voor ongeveer 5000 mensen en nu voor 15 000. Dus er liepen ook heel wat "trancers" enz rond.

En hij heeft het dus over hun manier van dansen, en vraagt zich af waarom ze het stampen noemen. Aangezien dat het dat gewoon niet is. 2 stapjes naar links, 2 naar rechts en met je kont wiebelen is dat nou eenmaal niet.

Dat iedereen hier vervolgens er 10 miljoen andere dingen bij gaat halen, ja das blijkbaar mens eigen. Aangezien dat in 9 van de 10 topics hier gebeurt.

Enne hydrox had geen aussie aan hoor zaterdag.
Alleen al de categorie "­trancers"...­
hoe wou je ut anders noemen dan?:P