Partyflock

Wie is er alweer terug van vakantie??

 
Forumonderwerp · 11591
vandaag terug gekomen van 2 weekies Blanes..

was wel gezellig maar je moet er cker niet heen gaan als je egt wil stampen.
wij gingen voornamelijk naar Las Vegas en daar werd afwisselend r&b en trance/soms hardhouse gedraaid, maar zowat elke avond dezelfde nrs.

nog 2x naar Arena geweest daar hetzelfde alleen liepen er zowat alleen maar Polen enzo rond, wel nog schuimparty mee gepakt daarzo dat was wel tegek..

voor de rest meestal eerst wat drinken bij nederlands kroegie De Boemel tegenover Las Vegas was wat goedkoper dan in discotheken..
ik vertrek maandag :D
ik vertrek over 9 uur!
Ben trouwens 4 jaar geleden ook geweest , best te doen toen!
ik ga naar Calella :D
laatste aanpassing
zie topic: Over 10 uur!
laatste aanpassing
Ik ben sinds dinsdag terug uit Lloret. Trouwens die schuimparty die jij zo vet vond.... Ik vind die dingen dus wat minder. Ik ben 2x naar zo'n schuimparty in de Colossos geweest. Vond t wel leuk en grappig en vooral ook GEIL, maar die zwembaden daarbuiten zijn niet echt zo leuk. Ik spring daar met me bezopen kop altijd in, en als ik dan een drankje binnen wil gaan halen kom ik er achter dat al me geld doorweekt is. En me bonnetje voor de garderobe gescheurd. Was trouwens wel een topvakantie Lloret. Echt een vette aanrader voor iedereen hier.
Ik ben dinsdag alweer thuis gekomen!
En nu gaat ierdereen weg :'(
Ik wil weer op vakantie...
Maar meer dan een weekendje zeilen in zeeland (wat ook leuk is) zit er niet in :'(
Ooh dan ga je gezellig met mij een weekendje er tussenuit. Ik zoek ook nog iets waar ik deze vakantie nog naartoe kan gaan. 2 Weken Lloret is voor mij toch echt te kort.
hahaha jah dat doe je dan zelf :P

in Blanes was geen zwembad helaas anders was ik daar cker ook nog wel ff in gesprongen