Partyflock

Roken is eigelijk best wel viez..

 
Jah ik rook nu al 6 jaar en blow 4/5 jaar.. en ben niet van plan ooit te stoppe.. maar roke is eigelijk best wel vies ik had net nog een sigaret gerook en de nasmaak blijf ik vies vinde maar de nicotine nodig hebbe en wiet is gewoon lekker die smaak vind ik egt lekker en t gevoel is altijd wel leuk maar sigarette vint ik gewoon viez.. hebbe jullie dat naw nooit dat je t wel viez vind maar nie wil stoppe?
mjah ik vind het nie vies ik vind het lekker een peukie roken :)

en blowen vind ik soms lekker leg an ut wietje soms dan heb iemand wel eens van die gore bah wiet en dan vind ik het dus vies mahjah als je stoned bent dan boeid ut ook nie meer whehe :)
wehe, Weed en hasj vinnik wel zulke onzin, je heb er nix aan, bereikt er nix mee. pille, speed, coke, jaaah, dass lache, das een vette feeling maar blowe is wel zo'n verkankerde doeloze jaren '60 bezigheid, damn, daz voor hippies. als die stinkende hippiez er niet waren geweest rookten we nu nog gelellig met zijn allen asbest! :(ik ben btw al 2 weken geheel onthouden van blowerij (zeg je dat zow??!)
ikke rook nu ook al te lang jah en idd soms heb je van die momenten de ene keer is het peukie veel te snel op en de andere keer gooi je hem maar weg van ellende!!

zo :frusty:
jah soms is een sigaret heeeeel lekker als je m rookt als m nodig heb maar soms vin ik ut gewoon egt vies en over die hasjk en wiet shit ik vint t gewoon lekker ik doe nie aan hard drugz maar sou saterdag een pilletje gaan probere maar de dealer was opgepakt dus sou t sondag worde en sondag kwam r niemand opdage dus dan maar w8e he tot de dealer self vry komt maar ik vind wiet en hasj gewoon lekker 4al hasj maar ik rook meer wiet
ik ga ook voor de weed ook al ben ik gestopt af en toe een hijzie is wel lekker
jaja Fab als je die afN2 een hyssie blyft herhale rook je over 2jaar meer wiet dan je ooit gedaan gedaan heb hahaha geloof my maar ik ken soveel mense die gestop ware met blowe toen begonne seweer toen se eerst rookte, rookte se 15/25 goeloe per dag nu roke se ongeveer t dubbelle :S dure shit eigelijk wel hehe maarja ik ga 1 van dese wekuh maar weer eens een saatje in de grond gooie of in een pot met aarde ofso haha maar ik neem wel binne wiet buite word t niesso heeeel lekkr binne is beter haha
ik ben gewoon gestopt met roke, en vannun blow worrik ook nie meer echt vrolijk! ben gestopt met harddrugs, zal ut heus nog wel un keer doen, net als un blowtje, maar heb zeker geen behoefte meer, echt wel beter.
enne, t ligt ergewoon aan hoe sterk je ZELF in je schoene staat! ik vinnut nie moeilijk om te stoppe
LayD_SMOke, daz best een balen verhaal, als je toevallig es in Leeuwarden komt hou ik wat voor je achter. nu niet denken dat ik een phatte dealer ben of dat ik altijd een voorraadje heb maar ik hoef er geen moeite voor te doen zeg maar.
pff dat kern nog wel dik een jaar dure 4 ik leeuwarden ga besoeke ik moet nog naar Rottrdam Amsterdam utrecht Haarlem Arnhem Delft Groninge Zwolle Purmerent Leiden teveel om op te noeme maar ik wil eerst een hond kope alleen me moeder is niesso bly met mijn keuse want ik wil een rottweiler en daar houd me moeder nie van maarja myn probleem nie hahaha als se die hond nie binne laat kom ik ook nie naar binne
ik heb een plantje ik heb hem nu uit het licht gehaalt en dat moet zo een 8 uurtjes dan kan ik zien of het een mannetje/vrouwtje is!!

daarna weer lekker door laten groeien in het licht :D
maar ik ken wel x regele misschien met me broer dat ik mee ken ryde naar leeuwarden hy kent wel wat mense daar en komt daar soms
Yo LayD Smoke,
effe een korte mededeling die verder buiten het onderwerp blijft, maar ik steun je mbt die rottweiler! Rottweilers zijn de kickste beesten ooit!!
heh, kewl, Leeuwarden is best een dope stad. (voor de hardstyle fan een aanrader),iz echt elk weekend wat te beuQen, Dana,Pavo, Gizmo, Luna, Pila, sunny D, komen allemaal gerelgeld in (de buurt van) LWD!
pff ik hoor altyd dat LWD vet saai is misschien moete de lwd's eens lwd goed gaan verkenne maar ik sal me bes doen 4 je by me broer..

ROTTWEILERS SYN DE MOOISTE EN SIEKSTE HONDE DIE R BESTAAN EGT VET GEWOON! ik wil al 2jaar een rottweiler
ikke ben sinds 24 december na 6 jaar van het roken af.....helemaal niks meer en eigenlijk is het verbazend makkelijk gegaan....maar ja ik ben er natuurlijk nog: eens een rokert altijd een rokert ;)
ben begonne op de 1ste dag middelbare school.. en nog nooit een dag gestopt.. kannik ook nie... denk dat ik pas stop as ik zwanger ben... dus as je chrisje langer dan een uur zonder sigaret ziet weet je hoe ver t is hahahahaa