Partyflock

xtc schadelijker voor vrouwen dan voor mannen??!

 
Forumonderwerp · 11440
Xtc richt bij vrouwen 3x meer schade dan bij mannen. Dit komt omdat vrouwen een kleinere hoeveelheid serotonine in hun hersenen hebben en bovendien deze ook minder snel kunnen aanmaken.'
(bron: amc)
weh!! ik wordt echt bang van die berichten!
ombouwen dan maar? :|
t zal me allemaal een worst wezen, doe gewoon waar je zin in hebt en bij manne horen ze ook sneller te werken nou meestal is ie bij vrienden van me allang ingeslagen en bij mij nog niet...
Oke maak je ni bang bij mij werkt het altijd al binnen 10 min.

Ken je nagaan hoeveel serotonine jullie in je hersens hebben:S als het bij mij al na 10 min werkt.... of zal het probleem? bij mij liggen.
tis volgens mij per persoon gewoon verschillend die artikelen gaan altijd over gemiddelden..
ben ik met je eens... bij mij werkt het binnen 10 min bij me maat meestal na 30 a 45 minMaar ik ben ook heel gevoelig voor drugs ... al neem ik 3 trekjes van een joint ben ik nog zo stoned als de rest.

en ik neem altid een halve :xtc: want als ik een hele :xtc: neem weet ik echt helemaal NIETS meer van de avond .
laatste aanpassing
ja bij mij duurt t ook altijd vrij lang vroeger zeiden ze altijd tegen me van zo jij bent echt een olifant je kan er veels te goed tegen..
het gaat er niet om hoe snel het werkt, maar hoeveel schade op de lange termijn zal aanrichten...:|
bij mij verschilt de inwerkingstijd trouwes van keer tot keer
ja weet ik dit was een voorbeeld erbij waar we op doorgegaan zijn!!!!!!!!!!!!
maar ik ga nu slaaaapen, truste allemaal :)
En dat heb ik al vanaf het begin dat ik gebruik ik was 17 en nu 23 en als ik een hele neem ben ik echt helemaal :S en weet ik niets meer maar met een halve heb ik echt een VET rilexte avond!!
Geen zorgen!! Alhoewel we allemaal weten dat drugz in het algemeen niet goed zijn voor je gezondheid :) is deze bewering nog helemaal niet bewezen!!!

In The Lancet (toptijdschrift op medisch gebied) is recent een artikel verschenen dat het bovengenoemde onderzoek afkraakt!! De resultaten zijn waarschijnlijk geselecteerd, en er zitten diverse fouten in....Over het precieze hoe en wat zal ik jullie niet lastig vallen, maar dit is dus NIET bewezen!!
tja vrouwen.. wat moet ik er van zeggen ;)
duz merel als ik je goed begrijp mag ik 3x meer slikken???
moet altijd RUIM een uur wachten voor ik wat voel..
Heb ik effe gluk dat ik geen vrouw ben ;-) :-P

Bij mij duurt her overigens ook vrij lang, de eerste keer wel anderhalf uur of zo....

Bij een vriend van mij gebeurde op qlubtempo zelfs niets..... de eerste en de tweede keer niet.... Hij moest alleen maar klappertanden :) supervaag, terwijl die pillen bij mij weer wel werkten :-D
Vrouwen hebben minder hersenen, dus logisch dat elke hersencel die door X verloren gaat meer telt bij vrouwen dan bij mannen....

En dat vrouwen minder Serotine hebben is mij ook een raadsel, met de hoeveelheden sjookoolaa die ze wegwerken,...
Toch blijft het wel een fijt dat je teveel serotonine verbruikt hoeveel mensen zijn er niet een beetje down na het weekend!

Dat komt heus niet alleen maar omdat je weer aan het werk moet
troep is het...en veel te gevaarlijk, tenzij ze het gaan legaliseren natuurlijk..
ehhhh...w3ndy??? Waty een vage opmerking...natuurlijk is de kwaliteit veel beter controleerbaar als xtc gelegaliseerd wordt, maar pure xtc richt ook hersenschade aan meissie, xtc werkt op je serotonine-afgifte en breekt daarnaast hersencellen die deze stof transporteren af. Mensen die over minder serotonine beschikken hebben bij xtc-gebruik dus een grotere kans op psychische problemen zoals depressies, angststoornissen en anorexia groter. Hoe vaker en hoe meer je gebruikt, hoe groter de schade die je aanricht. Probeer minstens 6 weken te wachten voor je opnieuw een dosis xtc gebruikt zodat je serotoninegehalte de kans krijgt weer op peil te komen.

Het is mij eerlijk gezegd nog niet bekend dat de hoeveelheis serotonine bij vrouwen 3x lager ligt dan bij mannen, ik ga het dan ook direct nazoeken! Maar zoals ik bij elk topic over dit onderwerp vermeld: verzamel eerst zoveel mogelijk info voor je een bepaalde drug gebruikt, probeer je te houden aan de regels voor "verantwoord gebruik" en respecteer je lichaam, je hebt er maar eentje en moet er nog heel je leven mee doen!!!

En ja, als het zo blijkt te zijn dames, ach ja, we zijn al wat gewend toch, als "het zwakke geslacht?" 30 jaar lang ongesteld zijn en elke dag je benen ontharen zijn ook geen pretje...gelukkig kunnen wij WEL multiple orgasmes krijgen!!!! (6)(6)(6)