Partyflock
 
Forumonderwerp · 1136747
Hallo iedereen,

Ik kijk al tijdje op dit forum, heb toch besloten maar een accountje aan te maken. :p
Ik weet dat er veel topics zijn maar ik wil toch zelf wat dingen weten.

Ik ben nu 17 jaar (bijna 18 jaar) en ik gebruik nu sinds 3-4 maand xtc pilletjes.
Ik heb het nu pas 3 x gebruikt, waarvan 2x bij een feest van hardpulse (hardcore, terror, hardstyle, only early, happy hardcore ect..) en 1x buiten, in het donker, in de regen.. :D
En ik deel nu even mijn ervaringen! :)

Ik ben zelf een hardcore addict, er zijn mensen (mn ouders) die het geen eens muziek noemen, maar als ik een goede plaat hoor krijg ik gwn tintelingen enz..
Dus, ik ging voor de 1e keer mee met wat kameraden naar Hard Pulse, Ik heb de hele avond met 1 blauwe twitter gedaan. Omdat ik al erg van hardcore/hardstyle hou, word dit natuurlijk zwaar versterkt door de snoepjes.

Helaas was ik niet heel erg te spreken over de twitters, zelfs voor een 1e keer. De dag erna voelde ik me een beetje dood, uit mn lichaam zeg maar. Maar wel een geslaagde avond !
Ik ben iemand die zich prima zonder drugs kan vermaken, maar waarom zou je half zacht feesten als je gwn zo hard als een Ferrari kan gaan??

De 2e keer.. was andere koek. We zaten om half 12 in de trein (Project X Haren nacht) en we besloten onze eerste halve ferrari te slikken, ik was weer zo slim om net iets meer als een kwart af te bijten, dus die maar genomen.
Pas 1 uur later begon ik hem lichtjes te voelen, en toen vond ik het wel tijd voor de 2e helft, wat zowat een hele was. hoppa ding erin en maar wachten.. ietsjes later begon de eerste al te klappen, nou lekker veel energie en lekker raven!!

Toen kwam die andere helft, toen ging ik nog harder, ik kon niet stoppen met hakken hahahah, maarja ik vond het niet genoeg en regelede nog een halve ferrari en slikken maar..
Sinds de 2e helft weet ik helemaaaal niks meer, en toen regelde een kameraad blauwe defqons van rond de 180/200mg, daar nog ff een halve van erin geflikkerd.
En tussen die halve ferrarie en die defqon zat mss een half uurtje. En toen was ik helemaal de weg kwijt, ik stond als een achterlijke vis naar de lasers op het plafon te staren en ondertussen half verkracht te hakken, ik lette op niks anders meer dan die lasers, dat was het mooiste moment van de hele avond.
Toen ging ik met 2 kameraden naar buiten om een afsluit jointje te roken, want zij gingen daarna naar huis. Wij stonden daar vlak bij pathe, na hem op te hebben gerookt, gingen ze naar huis.

Maar ik was nog zo strak als een snaar, en moest de weg naar pulse weer zien te vinden. ;D
Ik heb 3 kwartier door groningen gelopen, want ik hoorde de hardcore van alle kanten komen en kon het gwn niet meer vinden. Uiteindelijk vond ik het en kwam erachter dat een vriend van mij even 200mg pure mdma had lopen oplikken... dus die stond lekker over m'n schoenen te kotsen, niet dat het mij wat boeide. (toen)

Toen liep ik naar de bar om m'n jas op te halen en was zo van de kaart dat de vrouw achter de bar tegen me praatte als een kleuter omdat ik zei dat dat mn jas niet was en daarna wou ik de tag die ik in moest leveren houden xD
En jahoor, we waren weer eens verdwaald in groningen, en jahoor we konden de trein niet vinden, en jaaaa we hebben de trein gemist..

Toen we eenmaal in de trein zaten, leek het wel of ons lichaam door de stoelen zakte haha, en het geluid van de airco?? leek op een keiharde hardcore beat, zelfs toen ik naar huis fietste dacht ik dat elke auto die langs reed hardcore op had.. :S

En toen kwam ik thuis om 9 uur. . . zat m'n pa beneden lekker tv te kijken, kom ik binnen met m'n kop \0_0/ maja hij weet het dus hij vroeg doodleuk: was het leuk? en na 2 uur tv kijken vond ik het tijd om naar bed te gaan, vroeg mn pa nog: ga je nu nog slapen? naja hij had wel gelijk want had die dag maar 1 uurtje geslapen.. -.-


Nu vraag ik me af, is het heel schadelijk hoe hard ik ging? want voor m'n gevoel is het niet best als je amper weet wat je doet. Ik bedoel, ik ga deze vrijdag weer (19oktb) maar zit te twijfelen of ik pep of xtc ga nemen..
Ohja, en nog een vraagje, ik heb laatste m'n tanden laten opvullen op sommige plaatsen, maar is het wel veilig om die zooi dan te nemen? ik heb namelijk maar 10 kauwgompjes die space avond gekauwd dus sta niet echt bekent om knarsen. Maja heb geen zin om alles elke x te laten repareren weetjewel..

*Nu een tip (denk ik): voordat we de trein in stapte, hebben we een banaan en yoghurt gehaald bij de ah en dat in de trein op gesmikkeld. De dag erna NERGENS last van en kon gwn eten en geen last van tanden niks!

Lang verhaal, maja ben benieuwd wat jullie er van vinden en of jullie beetje raad weten met m'n vragen :p

maaiiii
Uitspraak van Technoasis op vrijdag 19 oktober 2012 om 09:31:
Ik zie alleen maar excuusantwoorden.


:jaja:

Uitspraak van groetjes van Koen op vrijdag 19 oktober 2012 om 08:36:
vandaag is de dag !!!!!!!! ben benieuwd naar het volgende verslag


Ik ook!! He ferrari! Je moet voor ons wel ff een verslagje typen hoor! Entertain us! :cheer:
Uitspraak van strakkeferrari op woensdag 17 oktober 2012 om 03:26:
ik ga deze vrijdag weer (19oktb) maar zit te twijfelen of ik pep of xtc ga nemen..


Het een hoeft het ander niet uit te sluiten jwt :x
idd ik zou gewoon beide nemen, vooral veel pep, lekker wakker blijven (Y)
Ik ga vandaag niet ;) 3 november pas weer.
Jullie hebben t kennelijk zoveel gebruikt dat je bijna doodging ofz?
Ik ken ook wel mensen die het elke week gebruikte en die gingen helaal kapot, school alles naar de klote. Maarja sinds er straks 6 week tussen zit en ik me niet depressief voel zie ik niet zon groot problen
Uitspraak van strakkeferrari op vrijdag 19 oktober 2012 om 11:11:
Ik ga vandaag niet ;) 3 november pas weer.


Sjonge jonge, hoezo niet dang? Saaie kill jij.. :(

Uitspraak van strakkeferrari op vrijdag 19 oktober 2012 om 11:11:
Jullie hebben t kennelijk zoveel gebruikt dat je bijna doodging ofz?


Wij ekte ekte :)

Uitspraak van strakkeferrari op vrijdag 19 oktober 2012 om 11:11:
gebruikte en die gingen helaal kapot, school alles naar de klote.


Ik heb alleen nog flockie 8)
Uitspraak van groetjes van Koen op vrijdag 19 oktober 2012 om 11:15:
ik heb aso en flockie nog


:lief:

Ik was jou helemaal vergeten Koeng, komt omdat ik al drie dagen wakker ben van de pep, dus ben niet helemaal helderrrrrrrrrr meeerrrrrr
Uitspraak van Aso23 op vrijdag 19 oktober 2012 om 11:18:
komt omdat ik al drie dagen wakker ben van de pep


wtf?? je zei vorige week nog dat je niks meer had

jij bent ook gierig, dat je mij niet eens wat geeft :[
Wat een topic _O_
 
de weg kwijt
Uitspraak van meb op vrijdag 19 oktober 2012 om 12:40:
Wat een topic _O_


allemaal dankzij mij xd


Uitspraak van groetjes van Koen op vrijdag 19 oktober 2012 om 11:12:
studeer je al of zit je nog op school?


ahaah net mbo opleiding afgerond, straks weer eentje doen.


Uitspraak van Technoasis op vrijdag 19 oktober 2012 om 09:31:
Dat dat voor jou de maatstaf is zeg. Maarja. Ik zie alleen maar excuusantwoorden. Begrijp me niet verkeerd: Ik oordeel niet he. Integendeel. Als iemand wel een voorbeeld is van hoe het niet moet ben ik het (geweest). Maar is lees door jouw verhaal continu excuses om je excessieve drugsgebruik goed te praten. Gedrag dat je bij vele verslaafden altijd terugziet.


hahaha ik ben niet verslaafd, maar snap dat je t goed bedoelt. Maarja ik dacht ook niet echt na toen ik mijn verhaal schreef, ik zat een beetje in dromenland zegma ;p
Uitspraak van strakkeferrari op vrijdag 19 oktober 2012 om 18:03:
ahaah net mbo opleiding afgerond, straks weer eentje doen.


zonde hoor, beter je verstand gebruiken en drugs laten voor wat het is (Y)

waarom ga je geen hbo doen ipv nog een mbo opleiding :)
 
aan hbo heb je helemaal nix deze tijden Crisus...
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 19 oktober 2012 om 18:23:
aan hbo heb je helemaal nix deze tijden Crisus...


je spreekt uit ervaring? :lol:
Uitspraak van strakkeferrari op vrijdag 19 oktober 2012 om 18:03:
hahaha ik ben niet verslaafd, maar snap dat je t goed bedoelt. Maarja ik dacht ook niet echt na toen ik mijn verhaal schreef, ik zat een beetje in dromenland zegma ;p


Komt allemaal goed (Y) :)
 
Uitspraak van strakkeferrari op vrijdag 19 oktober 2012 om 01:37:
geen excuus maar interessant: http://www.nu.nl/wetenschap/2447254/xtc-heeft-geen-negatieve-invloed-brein.html


Laatste update: 15 februari 2011 10:57 info / erg outdated dus..

recent tegenstellend artikel:
http://www.nu.nl/wetenschap/2867355/xtc-leidt-slechter-korte-termijn-geheugen.html

en het gaat daar om een menselijke dosis, niet de dosis die jij hebt gebruikt. Overigens ben ik er van overtuigd dat XTC wel schade aanricht aan de cognitieve functies in de hersenen, denk aan je concentratievermogen en aan je geheugen. Die is bij mij zwaar aan getast sinds ik drugs gebruik. Heb altijd minimaal 4 weken tussen elke keer gebruiken pauze gehad en voedingssuplementen gebruikt, maar heb wel last van m'n geheugen sinds ik gebruik. Ben overigens niet de enige die een zeef heeft, als ik mensen om mij heen vraag die gebruiken, hoe het met hun geheugen gesteld is sinds hij/zij gebruikt, zeggen ze het zelfde als ik. Een enkeling beweert van niet en ontkend verder ook dat xtc schadelijk is. Deed ik eerst ook, omdat ik de feite niet onder ogen wilde zien, omdat ik het hartstikke kicken vind om afentoe wat te gebruiken, maar heb nu geaccepteerd dat het wel zo is, en gebruik nu dus nog minder

amen

Uitspraak van strakkeferrari op vrijdag 19 oktober 2012 om 18:03:
allemaal dankzij mij xd


goed zeg!

Uitspraak van strakkeferrari op vrijdag 19 oktober 2012 om 18:03:
hahaha ik ben niet verslaafd


ontkenningsfase.overigens eerst flink veel pep snuiven, zodat je dopamine level to the max is, en dan gooi je drna 3 schijven in je smoel, zodat die serotonine dr ook nog eens allemaal bij komt, kei goe voor die brainss jww (H)
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op zondag 21 oktober 2012 om 01:20:
overigens eerst flink veel pep snuiven, zodat je dopamine level to the max is, en dan gooi je drna 3 schijven in je smoel, zodat die serotonine dr ook nog eens allemaal bij komt, kei goe voor die brainss jww (H)


1x gedaan... toen een week doodsziek thuis gebleven.. kon niet eens meer normaal trappen lopen dag erna
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op zondag 21 oktober 2012 om 01:20:
Overigens ben ik er van overtuigd dat XTC wel schade aanricht aan de cognitieve functies in de hersenen, denk aan je concentratievermogen en aan je geheugen.


dus dit

Uitspraak van verwijderd op zondag 21 oktober 2012 om 01:20:
overigens eerst flink veel pep snuiven, zodat je dopamine level to the max is, en dan gooi je drna 3 schijven in je smoel, zodat die serotonine dr ook nog eens allemaal bij komt


:honger:
Uitspraak van groetjes van Koen op vrijdag 19 oktober 2012 om 18:11:
zonde hoor, beter je verstand gebruiken en drugs laten voor wat het is (Y)

waarom ga je geen hbo doen ipv nog een mbo opleiding :)


Nou, ik ben er wel achter gekomen dat ik van praktijk houd, niet zo van achter een bureau zitten of veel leren.
Ik wil graag iets doen in de transport sector, maar ik ga nu eerst opleiding installatietechniek doen, daar schijnt het meeste werk in te zijn nu. Ik heb wel eens een mbo 4 opleiding gedaan maar dat beviel niet! Ik kan goed leren en onthouden maar hou er gwn niet zo van, maar als t moet moet t.Uitspraak van verwijderd op zondag 21 oktober 2012 om 01:20:
ontkenningsfase.


wat jij wil, ik weet ook wel dat ik teveel gebruikt heb, alleen ik ben niet verslaafd, dat slaat nergens op. Ik weet dat blowen, drinken, roken minstens zo schadelijk is maar dat doe ik ook.. nouja blowen en drinken alleen nog in het weekend dan


Uitspraak van verwijderd op zondag 21 oktober 2012 om 01:20:
recent tegenstellend artikel:
http://www.nu.nl/wetenschap/2867355/xtc-leidt-slechter-korte-termijn-geheugen.html


je hebt dit over het hoofd gezien kennelijk:
''Bij eerdere onderzoeken naar de effecten van XTC werd bovendien niet goed gekeken of iemand naast XTC ook andere soorten drugs gebruikte. ''

dit is een goed voorbeeld van zon half zacht rode kruis onderzoek ofzoiets, ze weten dus niet wat voor zooi deze mensen nog meer hebben gebruikt.
Bij dat andere onderzoek werd op korte termijn en zonder andere drugs bewezen dat het mentaal niet schadelijk is. Tuurlijk, alles wat je teveel neemt is slecht op lange of korte termijn, als ik 10 flesjes bier per dag zou opzuipen ben ik na een jaar ook een verslaafde randdebiel, van xtc heb je dan mss minder nodig maar dan nog.
 
Uitspraak van Aso23 op zondag 21 oktober 2012 om 14:01:
Uitspraak van verwijderd op zondag 21 oktober 2012 om 01:20:
Overigens ben ik er van overtuigd dat XTC wel schade aanricht aan de cognitieve functies in de hersenen, denk aan je concentratievermogen en aan je geheugen.


voor hoe lang? Ja, geheugen korte termijn + concentratie....
laatste aanpassing
Uitspraak van strakkeferrari op zondag 21 oktober 2012 om 16:03:
Nou, ik ben er wel achter gekomen dat ik van praktijk houd, niet zo van achter een bureau zitten of veel leren.
Ik wil graag iets doen in de transport sector, maar ik ga nu eerst opleiding installatietechniek doen, daar schijnt het meeste werk in te zijn nu. Ik heb wel eens een mbo 4 opleiding gedaan maar dat beviel niet! Ik kan goed leren en onthouden maar hou er gwn niet zo van, maar als t moet moet t.


okee, in ieder geval goed dat je nog wilt groeien wat betreft school (Y)

het volgende is geen kritiek, maar slechts een tip: doe iets wat je leuk vindt en niet 'waar veel werk in te vinden is'

anno 2012 is niks meer zeker, dus ik zou zeggen ga voor de transport sector, steek daar je tijd en energie in (Y)
Uitspraak van groetjes van Koen op zondag 21 oktober 2012 om 18:38:
anno 2012 is niks meer zeker, dus ik zou zeggen ga voor de transport sector, steek daar je tijd en energie in


En zo is het!
Uitspraak van groetjes van Koen op zondag 21 oktober 2012 om 18:38:
dus ik zou zeggen ga voor de transport sector, steek daar je tijd en energie in (Y)


Je hebt helemaal gelijk! Ik sliep als baby met speelgoed auto's in bed ipv knuffels.. zegt ook al wat :p
Uitspraak van strakkeferrari op zondag 21 oktober 2012 om 19:17:
e hebt helemaal gelijk! Ik sliep als baby met speelgoed auto's in bed ipv knuffels.. zegt ook al wat :p


hahah, doet me denken aan deze reclame O:)

Lekkerhoor
 
Uitspraak van permanent verbannen op zondag 21 oktober 2012 om 16:13:
voor hoe lang? Ja, geheugen korte termijn + concentratie....


Wat is schade eigenlijk...... nooit bewezen
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 19 oktober 2012 om 18:23:
aan hbo heb je helemaal nix deze tijden Crisus...

Uitspraak van permanent verbannen op maandag 22 oktober 2012 om 13:58:
Wat is schade eigenlijk...... nooit bewezen


alweer zo'n intelligente opmerking :lol:
hoe minder kennis, des te sneller het oordeel.. dat blijkt (Y)
 
Uitspraak van permanent verbannen op zondag 21 oktober 2012 om 16:13:
voor hoe lang? Ja, geheugen korte termijn + concentratie....


heb toch een flinke 4 maanden last gehad van mn geheugen en concentratie. Nu ik een tijdje mijn serotonine met rust heb gelaten vloeit het weer op. ben ook van mening dat 6 weken pauze te kort is. Xtc mag je echt maar 2-3 keer in het jaar doen, maximaal, wil je nog wat aan school doen.
Ik heb m'n heil gevonden bij 4FA, maar ook daarmee geen misbruik maken ;p
Uitspraak van verwijderd op maandag 22 oktober 2012 om 16:50:
Xtc mag je echt maar 2-3 keer in het jaar doen, maximaal, wil je nog wat aan school doen.


Overdrijven is ook een vak:lol:
Uitspraak van meb op maandag 22 oktober 2012 om 17:00:
Overdrijven is ook een vak:lol:


hij is een pro.. :lol:
Uitspraak van strakkeferrari op dinsdag 23 oktober 2012 om 11:45:
zo was ik vroeger ook


2 jaar geleden bedoel je.. :x
Uitspraak van Aso23 op dinsdag 23 oktober 2012 om 11:49:
2 jaar geleden bedoel je.. :x


jaa waarom denk je dat ik een autootje als avatar heb??
omdat jij een strakke ferrari bent
 
Uitspraak van Jim Beam op woensdag 17 oktober 2012 om 12:53:
Housemuziek maakt jongeren kapot:yes:
Uitspraak van meb op dinsdag 23 oktober 2012 om 20:23:
omdat jij een strakke ferrari bent


Precies jonge
Uitspraak van verwijderd op maandag 22 oktober 2012 om 16:50:
heb toch een flinke 4 maanden last gehad van mn geheugen en concentratie. Nu ik een tijdje mijn serotonine met rust heb gelaten vloeit het weer op. ben ook van mening dat 6 weken pauze te kort is. Xtc mag je echt maar 2-3 keer in het jaar doen, maximaal, wil je nog wat aan school doen.
Ik heb m'n heil gevonden bij 4FA, maar ook daarmee geen misbruik maken ;p


Nee man je bent in de war je mag maar echt 2-3 keer per jaar nuchter zijn:rot:
 
Uitspraak van NDO op woensdag 24 oktober 2012 om 00:48:
Uitspraak van verwijderd op maandag 22 oktober 2012 om 16:50:
heb toch een flinke 4 maanden last gehad van mn geheugen en concentratie. Nu ik een tijdje mijn serotonine met rust heb gelaten vloeit het weer op. ben ook van mening dat 6 weken pauze te kort is. Xtc mag je echt maar 2-3 keer in het jaar doen, maximaal, wil je nog wat aan school doen.
Ik heb m'n heil gevonden bij 4FA, maar ook daarmee geen misbruik maken ;p

Nee man je bent in de war je mag maar echt 2-3 keer per jaar nuchter zijn:rot:


Van alcohol en al die andere shit gaat je algemen concentratie door de weeks ook compleet naar de klote.
Als je een paar keer vaak MDMA doet dan merk je het idd zwaar aan korte termijn.. ging bij mij altijd wel weg na 2-3 maanden.

Receptoren stoppen er gewoon mee na te vaak, in mijn ervaring weet ik dat dat weer 100% in orde is na 3 maanden .
nadeel is dan vooral bij regelmatig X, veel honger de hele dag, weinig energie savonds.. weinig zin om dingen te doen en een cortisol die de pan uit swingt.

Lang geen drugs is best relex eigenlijk soms heb je het idee dat je overdag aan de drugs zit omdat je zo fit bent van maanden geen drugs gebruik dat het weer helemaal nieuw is het leven ^^ vooral als je serotonine 'weer' hoog is voel jeje overdag een beetje wazig, wat super chill is
laatste aanpassing
Uitspraak van permanent verbannen op woensdag 24 oktober 2012 om 12:38:
Lang geen drugs is best relex eigenlijk soms heb je het idee dat je overdag aan de drugs zit omdat je zo fit bent van maanden geen drugs gebruik dat het weer helemaal nieuw is het leven ^^ vooral als je serotonine 'weer' hoog is voel jeje overdag een beetje wazig, wat super chill is


Uitspraak van verwijderd op zondag 21 oktober 2012 om 01:20:
ontkenningsfase.
Uitspraak van permanent verbannen op woensdag 24 oktober 2012 om 12:38:
veel honger de hele dag


?
 
Uitspraak van meb op maandag 22 oktober 2012 om 17:00:
Overdrijven is ook een vak:lol:


oke, ik overdrijf, ga jij maar elke 4 weken je serotonine peil naar 0 gooien, kijken hoe je over 10 jaar erbij loopt :')
 
Uitspraak van permanent verbannen op woensdag 24 oktober 2012 om 12:38:
Van alcohol en al die andere shit gaat je algemen concentratie door de weeks ook compleet naar de klote.
Als je een paar keer vaak MDMA doet dan merk je het idd zwaar aan korte termijn.. ging bij mij altijd wel weg na 2-3 maanden.


compleet gelijk. heb een hekel aan alcohol en de meeste gebruikers. alcohol word echt onderschat

en idd, die receptoren die kappen d'r gewoon mee, misschien merk je dat nu neit, en gaat elke week xtc goed, maar wie weet wat voor psychische problemen je hebt over weet ik veel hoeveel jaar die door het te vaak gebruiken komt.

en ik ben totaal geen tegenstander van drugs hoor als je het denkt, maar ik kijk liever er mee uit. heb ook idiote dingen gedaan, vooral in het begin omdat ik onwetend was, nu weet ik wel beter.
Heb echt een fucked up concentratie gehad ervan en dat komt gewoon omdat ik m'n serotonine niet met rust liet.
Gebruik overigens geen xtc meer, word er zo laam van en ga dan liever een tukkie doen :')
4FA for president :') geen kater, veel energie, niet zo serotonine fuckend als xtc, maarja, ook daar is het voorzichtig mee zijn, is amper wat over bekend
Uitspraak van verwijderd op woensdag 24 oktober 2012 om 17:18:
compleet gelijk. heb een hekel aan alcohol en de meeste gebruikers.


jij lust gewoon bier he :No:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van A op woensdag 24 oktober 2012 om 17:27:
jij lust gewoon bier he :No:


ja, als het door de gootsteen gaat :roflol: