Partyflock

De Bunker in Eindhoven???

 
Forumonderwerp · 11311
a.s zaterdag ga ik misschien naar een techno feestjuh in de bunker en dat zou dan moeten zitten aan de j.f Kennedyln in Eindhoven!
Kvraag me alleen af ofdat het daar wat is want kmoet vanuit Utrecht komen dus tmoet dan wel de moeite waard zijn! In het techno gedeelte staan trouwens wel twee errug coole djs namelijk DANO en RICK ANGEL! Khoop dat er iemand is die deze tent kent??????

­[img]http://www.debsfunpages.com/moresmiles/face.gif[/img]
laatste aanpassing
ik zou er niet vanuti gaan dat daar teCHno word gedraait,een vriend van me komter best vaak en die zegt dat het teKno is :)
2 missparty: ik denk niet dat rick angel teKno zal draaien hoor :D

dano draaid wel hardcore (geen tekno volgens mij), maar ook progressive en techno (onder zijn eigen naam).
De bunker is heel makkelijk te vinden. Licht dicht bij t station.
Als je megagrote kegels tegenkomt, die straat moet je hebben :P
loop aan de voorkant van het station een beetje naar rechts en dan schuin rechtdoor langs de kegels, na ongeveer 200m aan de linkerkant staat een "bunker", nie zo moeilijk te herkennen, gewoon beton he :)

is niet echt groot maar wel altijd gezellug en niet duur!
laatste aanpassing
Ik weet wel waar de Bunker zit dus dat is het probleem niet maar kwil gwoon weten ofdat het daar een beetjuh relaxed is want kben der nog nooit geweest namelijk???
Verders weet ik van Dano dat ie altijd goeie sets draait dus kga der vanuit dat ie dat daar ook wel zal doen!!! Misschien ben ik een beetjuh stom hoor maaruh na 8 jaar housen heb ik nog nooit het verschil begrepen tussen Techno en tekno mmmmmm tzal wel aan mij liggen ofzo!!!
Tekno heeft meeer een tempo richting terror toch?? Tekno is duz vetter als techno :p
Denk dat het wel een relaxed feessie wordt. Vrienden van me hebben daar een paar weken geleden zelf een feest georganiseerd, E-Town Techno, en dat was erg goed ontvangen! Ik ga zelf ook a.s. zaterdag dus naar de Bunker, en weet dat er nog een hoop luitjes komen die ook op E-Town waren. Of het druk gaat worden weet ik niet, vooral omdat het ook Love Parade en Sensation Black is, dus dan hebbie sowieso minder publiek. Maar Dano en Angel gaan zekers vette tedchno blazen. Kom gewoon effe kijken joh, niet geschoten is altijd mis! Kunnen we gezellig een biertje (of wijntje) pakken!

(k)
mm kende de bunker alleen als tue ballen feest locatie, wist niet dat ze er ook andere feestjes gaven
Ik ben er geweest!!
Was wel een lachuh feestje
Ik heb lekker vetverbrand en goedkoop gezopen..........
He Wackiejacky,
Was jij niet met die Pepijn mee???
Owkey kgloof dat de meeste mensen het er wel leuk vinden dus maar hoe zit het daar met het geluid enzo is dat wat?
Ze hadden op E-Town techno een megavette geluidsset, dat klonk als een trein heb ik begrepen. Maar normaal gesproken moet je niet al teveel verwachten, het is van oorsprong gewoon een studentencafe, waar ze nu dus vaker feestjes geven. Er zijn een paar zalen en het is echt gezellig, dus niet meer twijfelen, gewoon komen! Enne Grietje, ik ken geen Pepijn!
dat komt omdat je die donderdag te kort in de danssalon was Wackie en op AWF te ver heen was hehehe :p

aangenaam.... ;) :D
Ik was geloof ik ook een beetje wazig! Maarja, ik dacht dat Pepijn mee was met een blond meisje, en er liepen niet echt veel meisjes rond duz vandaar.................
Die E TOwn Techno was tegelijk met het laatste stampfeessie in Dynamo, dus ik was me daar t zweet uit het lijf aan het stampen, Neophyte had er weer een gekkehuis van gemaakt :p
Jajajaja zeker weten lekker knalluh daaro in Eindhoven! Kben dus toch maar wezen kijken @ the Bunker! Kvindt het er zekers wel een lekkere lokatie en wauw wat een geweldige prijzen hebben ze daar! bier ?1,10 limonade ?0,90 eg super!
Dano draaie zoals vanouds weer lekker hard en Angel draaide ook niet verkeerd!

2Wackiejacky=> We hebben helaas geen biertjuh gedronken, kweet niet zeker ofdat je er nou was maar anders heb ik je volgens mij zien ouwehoeren met Dano nadat ie klaar was met draaien!
Kzat toen aan de ander kant van de Dj Booth terwijl Angel draaid en was met dat meishjuh dat helemaal in chloor gebleekte spijkerstof gekleed was!
laatste aanpassing
Had me dan effe aangesproken maffie! Dat was ik idd, moest toch effe een babbeltje maken met mn jeugdheld hehehe! Echt jammer man, was relaxed geweest om effe samen te kleppen over de goeie ouwe tijd, toen acid nog hot was en de feestjes heel vaag....zucht...next time maar weer een herkansing???
2 wackiejacky=> Aha je was het dus toch, Dano is inderdaad een held ja! Hij staat ook altijd zo relaxed te draaien zonder al teveel te klooien aan zn apparatuur en lekker hard beukuh met hem natuurlijk! Jij bent er dus ook eg nog eentjuh die van de sfeer van vroeger houdt? Nou kgeef je groot gelijk want ook ik krijg alleen maar van dat soort feestjes kippevel! Acid is voor mij pas echt genieten en vooral als het op een underground lokatie gedraaid wordt! Kzag dat je naar Extrema gaat maar als je daarna nog zin hebt om te feesten dan is er in Den Bosch nog een leuk underground techno feest www.boulevard.cx. Waarschijnlijk wist jij dit al maar kwou het toch nog effe kwijt! Absoluut jammer dat ik niet met je gesproken heb khad je graag voorgesteld aan die meid die ik bij me had, zij is dus ook een van die weinige meiden die niet van huppelkutjes muziek houdt en ook het liefst zo Underground mogelijk gaat!
Dus tjaaaaa herkansing, kweet niet we zien wel......!

Mzzl