Partyflock

2002.....en een voornemen

 
2002 is pas 1 dagje oud. Goede voornemens vinnik altijd maar een beetje dom gelul.... Je zegt wat aan het begin van het jaar en aan het einde van het jaar is er nog nix veranderd.

Ik heb al eens eerder gedacht om te stoppen met het verschijnsel pillen slikken. Afgelopen week is het echt te bont geweest. In 8 dagen tijd 4x maximaal.... En waarom?? I dunno... Wel lekker maar niet als je opstaat.

Nou heb ik toen ik thuiskwam vanaf me vriendin vanavond m'n voorraad pillen (50st) en Speed (gram of 4) Bij elkaar geflikkerd en weggedaan... Ik weet niet of dit gaat helpen, maar het is een begin.

Ik wil in ieder geval de eerstkomende 8 weken maar eens nuchter gaan feesten. Wel een biertje erbij ofzo maar nix geks. 2 maart ga ik naar de UK. Dan wil ik eigenlijk wel maximaal... Misschien dom om daar nu al over na te denken maar dat is egt een topfeest waar ik gewoon maximaal van wil kunnen genieten in alle opzichten...

Zijn er mensen die dit misschien al eerder hebben geprobeert? Zo ja geslaag of mislukt? Kan namelijk wel wat tips gebruiken. Me eerste proef wordt Club Fusion op 11 januari... Hopen dat het gaat lukken. Niet alleen voor mezelf maar ook voor me omgeving...

Take Care Everyone....

Pas
Geh, ja hoor... maar tering wat was ik moe en down...

Toen toch maar weer gaan gebruiken maar max 2 a 3 p'tjes in 2 weken ofzow... gewoon goed doseren.

Volgens mij moet je gewoon eens kijken hoe het zonder gaat...
Shockers , Multigroove ,InnerCity allemaal overleefd zonder ook maar iets te gebruiken (behalve smirnoff dan :P )

weet niet ut trekt me gewoon niet :)
Je moet alleen stoppen, als je er zelf 100% achterstaat!! Anders werkt het volgens mij op voorhand al niet :(

Maar wil je toch suc6 wensen met je poging! Ik begin er niet eens aan om het idee in me hoofd te halen, laat staan het echte stoppen... :)

Zal ervan genieten zolang ik kan.. :P

hugs
Ik vind het een erg goed voornemen... Hoop dat het je wel lukt.

Ik slik ook nie en ben wel gelukkig :P