Partyflock

sensation was gaaf

 
Forumonderwerp · 11285
Zo aan iedereen ff die loopt te zeiken op het feest. Ik moet ff kwijt dat ik het wel super vond.

Wij waren om 9.30 binnen, zonder lang in de rij te hebben gestaan, maar wel na grondig gefouilleerd te zijn door een vrouw (notabene, jammergenoeg).

Muziek was gelijk goed, sfeer net zo. Later op de avond zat ik alleen bijna midden in een rel tussen hooligan's en bewakers. Dat was ff schrikken, gezien ik in een hoek werd gedreven en bijna niet kon ontkomen.

Ik vond het echt vet, helaas werd de muziek rond 5.00 of 5.30 wat minder. Jean e.a. kwamen toen en draaiden nogal soft (sliep zowat erop). Toen zijn we dus maar naar huis gegaan rond 5.30.

WC waren weer is lange rijen, vaak bij mannen gegaan (helaas doen in tegenstelling tot vroeger meer meiden dat). Later had ik de vip-wc's ontdekt althans weer de mannen en daar was het vrij rustig, daar stonden ze alleen raar op te kijken dat ik binnen kwam lopen. Zijn vip's niks gewend ofzo?

Ik heb dit blabla verhaal niet eerder geplaatst omdat ik gisteren beetje moe was en andere dingen heb gedaan, nu komt het er pas van.

Dus aan iedereen ik en nog meer mensen vonden het super, denk dat de muziek beter was dan vorig jaar.

KUZZ aan iedereen, en waarschijnlijk zullen veel flocker's nu hun commentaar erop gaan zetten. Maar scheit.
Er zijn ook mensen die het wel leuk vonden.
Ik heb me goed vermaakt, alleen had er meer van verwacht.
Het feest begon leuk, maar na die rel was ik echt helemaal uit de feeststemming (ik raak altijd nogal overstuur van geweld :-S), daarna nog wat vervelende dingetjes meegemaakt, heel jammer.
Als ik terugdenk aan Sensation word ik niet bepaald vrolijk :-(


Maar kan me heel goed voorstellen dat anderen zich wel vermaakt hebben. :-)
Jij zat dus ook zowat midden in de rel? Ach ik kan me makkelijk over dat soort dingen heen zetten, ben gewoon doorgegaan met feesten. Was anders geweest als het echt doorgezet had, maar is volgens mij niet gebeurd.