Partyflock
 
Forumonderwerp · 1126843
 
Ik ga sowieso grille met de kids.
En de dag erna lekker kinder gerechtjes maken met fruit etc lekker samen kokkerelle met me zoontje en me dochtertje dan zover dat lukt:P Nog geen idee wat(zal wel een smeerboel worden!:P)

Dalijk ff naar de winkel iemand nog ideetjes???
 
Uitspraak van Van H tot Z op donderdag 22 december 2011 om 10:53:
Patatje met
- Broodje frikandel
- Bereklauw pinda
- Kaassoufle
- Portie bitterballen of kipnuggets
- Milkshake aardbei (groot)


ahahhaha ahhgg
 
idd t blijft een feit... pf zit vol mensen waarvan ik denk wat doek nog hier:S?

normaal doen blijft moeilijk
hahahahaahhahahahaahaha :p;):p;):p;):p;):p;):P;):p;):p;):p;):p;):p;):P;):p;):p;):p;):p;):p;):P;):p;):p;):p;):p;):p;):P;)
Uitspraak van verwijderd op donderdag 22 december 2011 om 11:02:
idd t blijft een feit... pf zit vol mensen waarvan ik denk wat doek nog hier?


ahaha idd je ken bter baan zoeken om je kinders nog enigzins een normaal leven te geven
 
hebbe we dat geval ook weer ... :facepalm:
Uitspraak van verwijderd op donderdag 22 december 2011 om 11:02:
idd t blijft een feit... pf zit vol mensen waarvan ik denk wat doek nog hier:S?

normaal doen blijft moeilijk


Wat doe je hier dan nog idd? :bye:
Uitspraak van verwijderd op donderdag 22 december 2011 om 11:09:
hebbe we dat geval ook weer ...


doneer je kids aan serious request als kindsoldaten voor de moeders daar jwt
Uitspraak van verwijderd op donderdag 22 december 2011 om 11:02:
wat doek nog hier


Hey, doei he!
 
kssssssst! wegwezen!
 
nope kga niet;) doek teveel mensen een plezier mee
 
praten je kinderen ook zo?
Uitspraak van verwijderd op donderdag 22 december 2011 om 11:14:
doek teveel mensen een plezier mee


:facepalm:
 
Uitspraak van Lorenzo :) op donderdag 22 december 2011 om 11:08:
ahaha idd je ken bter baan zoeken om je kinders nog enigzins een normaal leven te geven


Godver :LOL:
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 22 december 2011 om 11:13:
kssssssst! wegwezen!


1e kerstdag bruine bonen soep zodat de famillie de 2e kerstdag er ook van mag genieten
laatste aanpassing
gourmet en de andere dag weet ik niet
2 dagen uit eten :honger: met wijn arrangement :kwijl:
 
ik heb een halve ree in m'n vriezer, maar nog geen idee wat er mee te doen. iets in de oven, moeten kruiden bij...

Iemand een goed recept? het is een ree bout achter en voor, en een rug geloof ik....

de rug en achterbout gebruik ik....

tips?
 
:lol: Volgen? 8)
Uitspraak van actief op donderdag 22 december 2011 om 10:20:
Je vroeg het aan ons toch..??


scherp hoor :respect:
 
Uitspraak van permanent verbannen op donderdag 22 december 2011 om 14:17:
ik heb een halve ree in m'n vriezer, maar nog geen idee wat er mee te doen. iets in de oven, moeten kruiden bij...

Iemand een goed recept? het is een ree bout achter en voor, en een rug geloof ik....

de rug en achterbout gebruik ik....

tips?


:no: maar ik wil wel bij je komen eten om te proeven :9
 
ghehe, klinkt gezellig!
Ik weet wel een lekker sausje.. hoelaat kan ik aanschuiven?
 
Uitspraak van permanent verbannen op donderdag 22 december 2011 om 14:17:
de rug en achterbout gebruik ik....


In de oven garen ala medium, verse aardappelpureetoefjes met kruiden, bijtgare
spruitjes met een uitje en provinciale kruiden, eventueel voor de liefhebbers gestoofde
witlof met een korstje van gegrilde ham en gesmolten kaas.
Als toetje...hmmmm...schuimgebak met chocoladesaus en vers fruit 8) of zoiets......
 
Uitspraak van permanent verbannen op donderdag 22 december 2011 om 17:14:
ghehe, klinkt gezellig!


:yes: uiteraard heb toevallig 1 dag niets ivm zware griep moeders dus komt goed uit!!

Uitspraak van M. :') op donderdag 22 december 2011 om 19:12:
Ik weet wel een lekker sausje.. hoelaat kan ik aanschuiven?


:lol: ik neem de rose mee :9
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 22 december 2011 om 19:38:
Uitspraak van FR1908FR op donderdag 22 december 2011 om 14:17:
de rug en achterbout gebruik ik....
In de oven garen ala medium, verse aardappelpureetoefjes met kruiden, bijtgare
spruitjes met een uitje en provinciale kruiden, eventueel voor de liefhebbers gestoofde
witlof met een korstje van gegrilde ham en gesmolten kaas.
Als toetje...hmmmm...schuimgebak met chocoladesaus en vers fruit of zoiets......


ik ga voor deze (y)
 
eerste kerstdag gourmetten bij zusje thuis met de hele clan :D
2e kerstdag denk ik

tomatensoepje (creme)
beenham (fijn gehakt, wokken met ketjap = :kwijl: ) met rijst & gebakken ei
en als toetje na dacht ik aan (vanille)ijs met schijfje galiameloen ofzo :)

lekker, en supermakkelijk want ik ben echt een luie kok :P
laatste aanpassing
 
don't know, ligt er helemaal aan waar ik trek in heb.
geen speciale plannen met de kerst dus als ik honger heb, ga ik pas enthousiast koken :)
Uitspraak van V-Man op donderdag 22 december 2011 om 13:24:
en de andere dag weet ik niet


edit:

varkenshaasje met tricolorepasta en garnalencocktail vooraf
 
Aardappels met sukadelappen (in rode wijn en kippenbouillon + ui) + varkenshaas gerolt in mosterd (+ verse (!) knoflook peper zout) en pancetta. Daarbij wat champi's en groenten.
laatste aanpassing
 
Iets van biefstuk met aardappeltjes. En 2de dag gaan we lekker gourmetten enzo. Oftewel..veel vlees!
 
Artiest Hard-Tex
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 23 december 2011 om 23:06:
Aardappels met sukadelappen (in rode wijn en kippenbouillon + ui) + varkenshaas gerolt in mosterd (+ verse (!) knoflook peper zout) en pancetta. Daarbij wat champi's en groenten.


Zo te horen beginnen je gerechten aardig vorm aan te nemen.

Ik ga een menutje kokeng.
Risotto, van ouds.. met wat gebakken grote gamba's en wat parmezaanse kaas. Misschien maak ik er wat kerriesaus bij (lekker bij gamba's and easy)
Verder heb ik USA sukade vlees gehaald. Dat vlees kan je ala minute bakken. En het zelfs medium eten ook nog :) (Komt uit Amerika, mooi spul. Ik vond het best vreemd aangezien je sukade over het algemeen lang moet stoven. Omdat het vlees te taai is om zo ala minute te bakken.)
Daar doe ik wat rozeval aardappeltjes uit de oven bij, met rozemarijn en knoflook en wat ganzenvet.
Een jus van gepofte knoflook (wat rode wijn en afbinden met demi-glace, nomnomnom)

Dessert koop ik lekker bij de appie :lol: Lekker easy, en ze hebben echt mooi spul liggen ook _O_
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 23 december 2011 om 23:30:
En 2de dag gaan we lekker gourmetten enzo. Oftewel..veel vlees!


Gourmetten is altijd! :D
Vlees is goed :9
 
Uitspraak van M. :') op donderdag 22 december 2011 om 19:12:
Ik weet wel een lekker sausje.. hoelaat kan ik aanschuiven?


iedereen is welkom, ik ga voor cranberrysaus!
 
voorgerecht ook bekend, trio van vis, carpaccio van alaska zalm, oester met kuit van vliegende vis en een kortgebakken tonijn met wasabimayonaise...

BAM
 
1ste kerstdag zouden wel lekker makkelijk langs de mac gaan. ( man is vrachtwagenchauffeur en zou s'middags pas thuis zijn)
Maar helaas man komt pas 2de kerstdag thuis, geen auto hier dus geen mac.
Maar rollade uit de vriezer halen dan.
2de zouden we bij plaag(schoon)ouders salade eten maar dat gaat hopelijk nu niet door :lol:
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 24 december 2011 om 01:54:
Ik ga een menutje kokeng.
Risotto, van ouds.. met wat gebakken grote gamba's en wat parmezaanse kaas. Misschien maak ik er wat kerriesaus bij (lekker bij gamba's and easy)
Verder heb ik USA sukade vlees gehaald. Dat vlees kan je ala minute bakken. En het zelfs medium eten ook nog (Komt uit Amerika, mooi spul. Ik vond het best vreemd aangezien je sukade over het algemeen lang moet stoven. Omdat het vlees te taai is om zo ala minute te bakken.)
Daar doe ik wat rozeval aardappeltjes uit de oven bij, met rozemarijn en knoflook en wat ganzenvet.
Een jus van gepofte knoflook (wat rode wijn en afbinden met demi-glace, nomnomnom)


Volgend jaar bij jou dus? :kwijl:
 
Happy meal
eerste kerstdag traditoneel engels kalkoen kerstpudding ed. :honger: :kwijl:

2e kerstdag carpaccio, kreeft en ijs :honger: :kwijl:

nu al honger:D
laatste aanpassing
 
Hier ook Mac donalds waarschijnlijk :lol:
2 dagen uit etens met de fam
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 24 december 2011 om 01:54:
Risotto, van ouds.. met wat gebakken grote gamba's en wat parmezaanse kaas. Misschien maak ik er wat kerriesaus bij (lekker bij gamba's and easy)
Verder heb ik USA sukade vlees gehaald. Dat vlees kan je ala minute bakken. En het zelfs medium eten ook nog (Komt uit Amerika, mooi spul. Ik vond het best vreemd aangezien je sukade over het algemeen lang moet stoven. Omdat het vlees te taai is om zo ala minute te bakken.)


:kwijl: klinkt goed
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 24 december 2011 om 22:12:
:kwijl: klinkt goed


(h)

Dat word het ook kan ik je vertellen!
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 24 december 2011 om 18:53:
Mac donalds


dat en ff gourmetten/zuipen
 
zo de kanonnen, wat was dat eten lekker joh...pfff....
 
Zit je er nog vol van??? :lol:
 
mijn vent had niet eens ruimte meer voor het toetje.. :( nog wel zo mn best op gedaan *snif*
 
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 27 december 2011 om 17:04:
Zit je er nog vol van???


bijna wel ja....pff....