Uitspraak van Van H tot Z op donderdag 22 december 2011 om 10:53:Patatje met
- Broodje frikandel
- Bereklauw pinda
- Kaassoufle
- Portie bitterballen of kipnuggets
- Milkshake aardbei (groot)
ahahhaha ahhgg
Uitspraak van verwijderd op donderdag 22 december 2011 om 11:02:ik denk wat doek nog hier
Doek jezelf een plezier
https://vip.partyflock.nl/user/delete
Uitspraak van permanent verbannen op donderdag 22 december 2011 om 14:17:ik heb een halve ree in m'n vriezer, maar nog geen idee wat er mee te doen. iets in de oven, moeten kruiden bij...
Iemand een goed recept? het is een ree bout achter en voor, en een rug geloof ik....
de rug en achterbout gebruik ik....
tips?
Ik weet wel een lekker sausje.. hoelaat kan ik aanschuiven?
Uitspraak van permanent verbannen op donderdag 22 december 2011 om 14:17:de rug en achterbout gebruik ik....
In de oven garen ala medium, verse aardappelpureetoefjes met kruiden, bijtgare
spruitjes met een uitje en provinciale kruiden, eventueel voor de liefhebbers gestoofde
witlof met een korstje van gegrilde ham en gesmolten kaas.
Als toetje...hmmmm...schuimgebak met chocoladesaus en vers fruit
Uitspraak van permanent verbannen op donderdag 22 december 2011 om 17:14:ghehe, klinkt gezellig!
Ik weet wel een lekker sausje.. hoelaat kan ik aanschuiven?
Uitspraak van verwijderd op donderdag 22 december 2011 om 19:38:Uitspraak van FR1908FR op donderdag 22 december 2011 om 14:17:
de rug en achterbout gebruik ik....
In de oven garen ala medium, verse aardappelpureetoefjes met kruiden, bijtgare
spruitjes met een uitje en provinciale kruiden, eventueel voor de liefhebbers gestoofde
witlof met een korstje van gegrilde ham en gesmolten kaas.
Als toetje...hmmmm...schuimgebak met chocoladesaus en vers fruit of zoiets......
ik ga voor deze
eerste kerstdag gourmetten bij zusje thuis met de hele clan
2e kerstdag denk ik
tomatensoepje (creme)
beenham (fijn gehakt, wokken met ketjap =
) met rijst & gebakken ei
en als toetje na dacht ik aan (vanille)ijs met schijfje galiameloen ofzo
lekker, en supermakkelijk want ik ben echt een luie kok
2e kerstdag denk ik
tomatensoepje (creme)
beenham (fijn gehakt, wokken met ketjap =
en als toetje na dacht ik aan (vanille)ijs met schijfje galiameloen ofzo
lekker, en supermakkelijk want ik ben echt een luie kok
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 23 december 2011 om 23:06:Aardappels met sukadelappen (in rode wijn en kippenbouillon + ui) + varkenshaas gerolt in mosterd (+ verse (!) knoflook peper zout) en pancetta. Daarbij wat champi's en groenten.
Zo te horen beginnen je gerechten aardig vorm aan te nemen.
Ik ga een menutje kokeng.
Risotto, van ouds.. met wat gebakken grote gamba's en wat parmezaanse kaas. Misschien maak ik er wat kerriesaus bij (lekker bij gamba's and easy)
Verder heb ik USA sukade vlees gehaald. Dat vlees kan je ala minute bakken. En het zelfs medium eten ook nog
Daar doe ik wat rozeval aardappeltjes uit de oven bij, met rozemarijn en knoflook en wat ganzenvet.
Een jus van gepofte knoflook (wat rode wijn en afbinden met demi-glace, nomnomnom)
Dessert koop ik lekker bij de appie
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 23 december 2011 om 23:30:En 2de dag gaan we lekker gourmetten enzo. Oftewel..veel vlees!
Gourmetten is altijd!
Vlees is goed
1ste kerstdag zouden wel lekker makkelijk langs de mac gaan. ( man is vrachtwagenchauffeur en zou s'middags pas thuis zijn)
Maar helaas man komt pas 2de kerstdag thuis, geen auto hier dus geen mac.
Maar rollade uit de vriezer halen dan.
2de zouden we bij plaag(schoon)ouders salade eten maar dat gaat hopelijk nu niet door
Maar helaas man komt pas 2de kerstdag thuis, geen auto hier dus geen mac.
Maar rollade uit de vriezer halen dan.
2de zouden we bij plaag(schoon)ouders salade eten maar dat gaat hopelijk nu niet door
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 24 december 2011 om 01:54:Ik ga een menutje kokeng.
Risotto, van ouds.. met wat gebakken grote gamba's en wat parmezaanse kaas. Misschien maak ik er wat kerriesaus bij (lekker bij gamba's and easy)
Verder heb ik USA sukade vlees gehaald. Dat vlees kan je ala minute bakken. En het zelfs medium eten ook nog (Komt uit Amerika, mooi spul. Ik vond het best vreemd aangezien je sukade over het algemeen lang moet stoven. Omdat het vlees te taai is om zo ala minute te bakken.)
Daar doe ik wat rozeval aardappeltjes uit de oven bij, met rozemarijn en knoflook en wat ganzenvet.
Een jus van gepofte knoflook (wat rode wijn en afbinden met demi-glace, nomnomnom)
Volgend jaar bij jou dus?
2 dagen uit etens met de fam
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 24 december 2011 om 01:54:Risotto, van ouds.. met wat gebakken grote gamba's en wat parmezaanse kaas. Misschien maak ik er wat kerriesaus bij (lekker bij gamba's and easy)
Verder heb ik USA sukade vlees gehaald. Dat vlees kan je ala minute bakken. En het zelfs medium eten ook nog (Komt uit Amerika, mooi spul. Ik vond het best vreemd aangezien je sukade over het algemeen lang moet stoven. Omdat het vlees te taai is om zo ala minute te bakken.)
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 24 december 2011 om 22:12:klinkt goed
Dat word het ook kan ik je vertellen!
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 24 december 2011 om 18:53:Mac donalds
dat en ff gourmetten/zuipen
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 27 december 2011 om 17:04:Zit je er nog vol van???
bijna wel ja....pff....













