Partyflock

Waarom ontkennen tegenover vrienden??

 
Forumonderwerp · 11243
Ik hoor en zie heel veel mensen om me heen die op feesten gebruiken en dan thuis alleen maar ontkennen tegenover vrienden dat ze gebruiken.
Ik vraag me af waarom ze dat doen? Is het dan toch een soort schaamte voor ze?
Ik denk dat ze het doen omdat ze bang zijn voor de reacties die ze krijgen.

Misschien hebben ze wel vrienden die er vet tegen zijn en een hekel hebben aan mensen die drugs gebruiken.
Precies zoals P@rydude zegt.
Ik heb dat zelf ook. Als sommige mensen dat zouden weten, zouden ze zich alleen maar zorgen gaan maken en er over gaan zeiken.
Daarom weten de lui er ook niks van af.
toch een soort schaamte bij sommigen denk ik...
Geen schaamte.

Gewoon geen zin in onnodig gezeik over hoe dom het wel niet is.

Alsof ik dat nog niet wist.
Daar ben ik het dus ook mee eens partydude en nelson....maar vaak als je zulke mensen een keer meeneemt, worden ze toch ook nieuwsgierig.
Dat is tenminste mijn ervaring.
2 King.

Dat had ik met een vriendin van me na QT.
Die had mij zo geweldig uit mn dak zien gaan dat ze toch wel nieuwsgierig werd naar drugs.
Kan ik me dan ook heel goed voorstellen, maar heb haar toch maar gezegd dat ze beter niet kan gebruiken.
Jah precies nelson....
Die vraag krijg ik ook vaak gesteld: "Wat heb jij genomen? Je ging zo knetter hard, dat wil ik ook eens proberen volgende keer...."
Kzeg dan ook vaak dat ze er beter nie aan kunnen beginnen, maar de volgende keer zijn ze wel vaak van de partij...
denk dat het ook is om veel gelul teguh te gaan...
ik was er open over toen ik wel pilluh gebruiktuh
en opeens ginge er alluhmaal verhaluh de ronde.
en kreeg me ma van een vriendin van haar te horuh dak swaar an de drukz zat blablabla
ging neggus over ma is niej leuk as juh thuis komt en juh ma met dat soort verhaluh an komt zetten.
Dat is inderdaad minder jah... :S
jah das egt vaag gewoon....
en 2 jaar later terwijl ik 2 jaar nugter ben nu
gaan de verhale nogsteeds over me de ronde
dak heroine junk ben etc. (hoe se da nu weah bij komuh :S )
dus ik snap heel goed waarom mensuh hier hun mond over houden, denk dat het dus 9 van de 10 x dus ook niet uit schaamte gebeurt.
Meestal zijn die lui die zulke verhalen de wereld inbrengen, de grootste junks die er zijn.
Als je zelf maar beter weet en weet hoe het zit, is het toch oke? ;)
Schijt aan de rest!

Keep on stamping....... :D
jah laat ze ma lulluh
als se toch nix beturs te doen hebbuh haha
ma toch vinnik ut wel triest maja
Sommige mensen hebben vooroordelen tegenover drugs.. dat kunnen ook je vrienden zijn. Je kunt wel zeggen dat ze dat moeten accepteren omdat ze anders geen echte vrienden zijn, maar als ze die vooroordelen hebben wordt alles vanuit een ander perspectief bekeken. Als het niet mogelijk blijkt om die vooroordelen weg te nemen, is de beste oplossing dan inderdaad om het te ontkennen.
ben ik helemaal met je eens Pasqi...
Je hoeft tog nie iedereen te gaan vertellen wat je daarro doet!!
als je wil gebruiken kom er dan ook eerlijk vooruit,en niet doen of je van niks weet.wees eerlijk tegenover jezelf en andere mensen
AZo
Werkzaam bij Underground Alert
Toen ik ermee begon had ik mezelf voorgenomen om ook met mijn 'niet-drugs-vrienden' gewoon te blijven omgaan! Nu 8 jaar later moet ik helaas toegeven dat de overgrote meerderheid van mijn vrienden gebruikt/gebruikt heeft!

Wat mijn ouders/familie betreft, die beginnen nooit over het onderwerp 'drugs'. Maar ik weet 100% zeker dat ze het wel weten! De vorige generatie (onze ouders dus) kijkt heel anders tegen drugs aan dan wij!
In hun ogen ben je er 'zwaar aan' of je gebruikt niks, recreatief gebruik kennen ze niet. Tenminste mijn ouwelui niet, denk ik. Eigenlijk heb ik geen idee hoe ze er precies tegenaan kijken, zoals ik al zei snijden ze het onderwerp niet aan! Er zelf over beginnen zie ik ook niet echt zitten!
Precies azo....zolang ze er nie over beginnen is het goed toch?? en anders hoor je het wel van ze....
Daar heb ik geen last van hier!!! :)
Onze hele jeugd houdt van stampen en zelfs de jongste mensen zitten hier aan de dope hoewel ik dat wel vreselijk triest vind als ik mannetjes van 15 compleet strak zie voorbij komen!
nah 1 vriendin vamme is er zwaar op tegen allemaal.. tegen haar zeggik dr ech nooit wat over en me vrienden ook niet... dan hou je dr automatisch rekening mee dat je er niet over lult als zij er bij staat....
Goede vrienden weten wel dat ik gebruik(te) maar er zijn gewoon mensen waarvan ik weet dat ik het niet moet zeggen, hoe hypocriet het ook over komt ...
ik schaam me er niet voor... ik vertel hoogstens niet meer hoeveel t was... ze geloven me tog niet.... ;-) Ik ben nl van 1 :xtc: meestal zo vdk dat t lijkt alsof ik er wel vier op heb...

merk wel dat ik geen 'cleane' vrienden heb, of bijna niet..... als je eenmaal in de scene zit, leer je meestal alleen %)mensen kennen....... Maar bijv vriendin van iemand die ik ken heeft er egt een hekel aan... dus dan hebben we t er niet over waar ze bij is... so iemand moet je dan ook in zijn waarde laten....
Dat is mij dus ook opgevallen fairytale....als je naar een feest gaat,zie je pas hoeveel mensen er daadwerkelijk het eens proberen, of al geprobeerd hebben.
Als je die mensen in het dagelijks leven eens ziet, zou je dat nooit denken van ze...:D

see ya maybe at the other party's! ;)
Nou, mijn vrienden in me naaste omgeving wisten het... Maar hier in het dorp is het een achterbaks zooitje en toen ze het wisten hebben ze langzaamaan afstand van mij genomen...

Hadden vooroordelen en waren van mening dat ik 1 of andere junk was. Met als gevolg dat ik gister 5 "vrienden" de rug heb toegekeerd, omdat ik heb gehoord wat die "vrienden" over mij gezegd hebben.

In sommige gevallen is het beter om ze niet wijzer te maken dan dat ze al zijn. Ze kunnen het accepteren, maar in mijn geval deden ze dat niet. En zo heb je ineens een paar vrienden minder...
Als je gebruikt of het hebt gedaan vind ik dat je er voor uit moet komen, vroeger loog ik tegen me ouders over pillen. Als ze het nu nog eens vragen of ik weleens heb gedaan ga ik het ook vertellen, en waarom. Ze zullen er wel niet mee eens zijn, maar dingen verborgen houden voor je naasten vind ik ook fout.

En als mensen er naar vragen vertel ik het meestal wel, als ze dan anders naar mij gaan kijken is dat hun probleem.

Al mijn vrienden weten dat ik weleens heb gebruikt, boeit me echt niet. Als je verstandig mee om gaat/ bent gegaan boeit het niet...