Partyflock
 
Forumonderwerp · 1124067
­
Wat vinden jullie ervan dat er zoveel hardstyle/hardcore dj's erin staan.­ Ik had dit totaal niet verwacht en zelfs Angerfist staat erin en ook nog wel op plek 39.­ Ik vind de groei van deze stijlen toch wel erg leuk om eerlijk te zijn.­ Ik vraag dan ook alleen hardstyle/hardcore-liefhebbers te reageren want de rest interesseert me niet echt.­

17#­ Headhunterz
35#­ Noisecontrollers
39#­ Angerfist
40#­ D-Block &­ S-Te-Fan
41#­ Coone
47#­ Zatox
58#­ Showtek
78#­ Psyko Punkz
80#­ Wildstylez
98#­ Brennan Heart

Als je het mij vraagt had ik dit absoluut niet verwacht.­ Zeker niet van Angerfist.­

Ik had het onderwerp niet goed gedaan.­ Het had Hardstyle/Hardcore moeten zijn i.­p.­v.­ harddance.­
laatste aanpassing
 
wow, dit hebben we nog niet gehoord vandaag!
Uitspraak van actief op vrijdag 21 oktober 2011 om 15:23:
wow, dit hebben we nog niet gehoord vandaag!

haha dat snap ik nou ook wel weer maar niet in het specifiek zag ik een topic staan voor de hardstyle/hardcore dj's dus. ik wou gewoon wat meningen horen that's it.
laatste aanpassing
vind dit zeker netjes! maar had liever zatox of brennan heart op de #­17 zien staan.­

en waarom staat david guetta op nr 1 -.­-
Uitspraak van WallMart op vrijdag 21 oktober 2011 om 15:44:
vind dit zeker netjes! maar had liever zatox of brennan heart op de #­17 zien staan.­

bij zatox zeg ik ja maar bij brennan heart nee. die vind ik toch echt matig en had liever Frontliner zelfs op plek 98 gezien.
 
Uitspraak van Gurt op vrijdag 21 oktober 2011 om 15:19:
Ik vraag dan ook alleen hardstyle/hardcore-liefhebbers te reageren want de rest interesseert me niet echt.­

leuk voor je :\
 
Uitspraak van actief op vrijdag 21 oktober 2011 om 15:23:
wow, dit hebben we nog niet gehoord vandaag!

Ik niet, toch leuk nieuws...alleen vraag ik me af waar ze het op baseren. Angerfist hoorde er tien jaar geleden in te staan, toen al hun nummers grijs gedraait werden op feesten
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 21 oktober 2011 om 17:03:
Ik niet, toch leuk nieuws...­alleen vraag ik me af waar ze het op baseren.­ Angerfist hoorde er tien jaar geleden in te staan, toen al hun nummers grijs gedraait werden op feesten

Ging er meer om dat dit al het 5e topic van vandaag was hierover :)
 
Uitspraak van Gurt op vrijdag 21 oktober 2011 om 15:19:
interesseert me niet

!!!!
 
Uitspraak van Gurt op vrijdag 21 oktober 2011 om 15:47:
bij zatox zeg ik ja maar bij brennan heart nee.­ die vind ik toch echt matig en had liever Frontliner zelfs op plek 98 gezien.­

Allemaal die in-house tjappies van Scantraxx hebben niks verloren in die hele top-100. Zatox, mwah, twijfelgevalletje, sommige van zijn platen en sets zijn steengoed, andere weer ongelooflijk bagger.

Sta er eerlijk gezegd vooral van te kijken dat DJ Thera er niet in staat, toch de 'hotste' hardstyle-artiest van het moment. En tevens 1 van de weinigen die het echt zou verdienen.
 
Uitspraak van WallMart op vrijdag 21 oktober 2011 om 15:44:
en waarom staat david guetta op nr 1 -.­-

Omdat een zooi frauderende hoerenzonen (in vakjargon ook wel 'artist management' genoemd) een stel makkelijk uit te buiten Indiërs en Russen in een callcentre de hele dag vanachter een proxyserver tegen een hongerloontje op die pleuriskop van een David Guetta hebben laten stemmen.

Oudste truc die er is, net zoals je gegarandeerd een nummer 1-hit scoort in de singles charts als je 10.000 singles uit brengt en die allemaal door je medewerkers laat kopen (geld ben je dan kwijt maar als nummer 1-artiest verdien je een veelvoud terug met optredens)
 
Uitspraak van actief op vrijdag 21 oktober 2011 om 17:43:
Ging er meer om dat dit al het 5e topic van vandaag was hierover :)

Wahaha oke dat had ik niet gezien :P
lachwekkend
Uitspraak van WallMart op vrijdag 21 oktober 2011 om 15:44:
en waarom staat david guetta op nr 1 -.­-

Idd te slecht voor woorden dit :lol:
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 21 oktober 2011 om 18:20:
Sta er eerlijk gezegd vooral van te kijken dat DJ Thera er niet in staat, toch de 'hotste' hardstyle-artiest van het moment.­ En tevens 1 van de weinigen die het echt zou verdienen.­

Thera hotste hardstyle artiest van het moment? Onder een klein groepje liefhebbers ja, bij het grote publiek is die echt niet bekend..


Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 21 oktober 2011 om 18:22:
Omdat een zooi frauderende hoerenzonen (in vakjargon ook wel 'artist management' genoemd) een stel makkelijk uit te buiten Indiërs en Russen in een callcentre de hele dag vanachter een proxyserver tegen een hongerloontje op die pleuriskop van een David Guetta hebben laten stemmen.­

Oudste truc die er is, net zoals je gegarandeerd een nummer 1-hit scoort in de singles charts als je 10.­000 singles uit brengt en die allemaal door je medewerkers laat kopen (geld ben je dan kwijt maar als nummer 1-artiest verdien je een veelvoud terug met optredens)

Denk dat Guetta geen frauderende hoerenzonen nodig heeft gehad, z'n muziek spreekt nou eenmaal gewoon veel mensen aan :/ Is toch alleen maar top40 muziek wat die vent maakt

En tja het enige wat je uit deze lijst kan concluderen is dat de hardere stijlen in het buitenland aan populariteit aan 't winnen zijn..
laatste aanpassing
Inderdaad.­ Als je het door een deskundige jury laat beoordelen dan kan het er anders uit gaan zien.­ Nou dat weet ik trouwens wel zeker.­ Aan de ene kant natuurlijk leuk dat de hardstyle meer aandacht krijgt die het ook verdient vind ik.­ Het moet dan niet de jumpstyle kant op gaan dat we een jeckyll and hyde situatie krijgen en de scene kapot gaat.­
Uitspraak van Gurt op vrijdag 21 oktober 2011 om 15:47:
brennan heart nee

ik vind anders dat ie toch wel sterke producties heeft.
laatste aanpassing
Uitspraak van Gurt op vrijdag 21 oktober 2011 om 15:19:
39#­ Angerfist

wel lache dat zij zo hoog staan! :D snap niet dat outblast niet in
die lijst voorkomt trouwens :s of noize suppressor :p
 
Uitspraak van Pimm' op vrijdag 21 oktober 2011 om 21:13:
Thera hotste hardstyle artiest van het moment? Onder een klein groepje liefhebbers ja

Hij is met afstand de meest populaire artiest bij de 'doorsnee' liefhebbers in deze regio. Misschien dat ik me een beetje hierop verkijk aangezien hij een local is. Maarja aan de andere kant, het feit dat iemand uit Helden-Panningen komt zou je toch van denken dat dat mensen uit Grubbenvorst en Velden en andere plaatsen in Noord Limburg weinig zou kunnen schelen...

Daarnaast is zijn publiek misschien minder talrijk dan dat van Headhunterz ofzo, maar daartegenover staat dat er ook 100x meer binding is tussne hem en zijn fans, en zijn fans onderling. Had het iig niet vreemd gevonden als hij ergens in die lijst had gestaan.
laatste aanpassing
 
Uitspraak van WallMart op zaterdag 22 oktober 2011 om 05:29:
ik vind anders dat ie toch wel sterke producties heeft.­

Die heeft Special D. ook. Doet niks af aan het feit dat dat een goeiekope kauwgomballenmuziek-producer is binnen de stijl waarin hij actief is.
Uitspraak van permanent verbannen op dinsdag 25 oktober 2011 om 20:31:
een goeiekope kauwgomballenmuziek-producer

ik vraag me af waar jij dat op baseert. die man spendeert vele uren aan zijn plaatjes, net zoals eigenlijk elke andere dj (behalve david guetta natuurlijk, die een of andere slappe repitetieve beat maakt en vervolgens een of andere artiest inhuurt voor de vocals en zo weer een nr 1 hit scoort)

zijn beats zijn misschien niet de hardste ( en ook niet mijn favoriete to be honest ) maar als hij zich weer gaat aanpassen aan de menigte dan is ie geen haar beter als david guetta toch? lekker je eigen ding blijven doen.

natuurlijk kun je z'n plaatjes niet leuk vinden, maar dat betekent niet dat ie er niet veel tijd in steekt.
 
Uitspraak van WallMart op woensdag 26 oktober 2011 om 14:01:
ik vraag me af waar jij dat op baseert.­

Nou, op vele jaren luisterervaring, en dan niet gewoon van 'oh dit klinkt vet' maar dan echt van 'wat doet deze producer om zijn plaat effectief te maken' dus echt analyseren wat je hoort, de wiskundige patroontjes erin leren herkennen zeg maar, en ervaring met uitbrengen van zelfgemaakte tracks.

Het voornaamste dat me aan dat soort commerciele hitjeshardstyle stoort is het gebrek aan vette percussie, dwz. hihats en andere dingen die een apart ritme volgen en de hele tijd varieren. Daarnaast ben ik voldoende into hardstyle geweest altijd, om veel platen met elkaar te kunnen vergelijken; en als je gewoon objectief, dus qua hoe goed een plaat in elkaar zit los van of je hem vet vindt, kijkt, zul je ontdekken dat hij echt niet zo goed of speciaal is vergeleken met de rest.

Teveel gimmicks, dus platen die om grappige sounds draaien ipv. bijv. om een vette melodie ofzo, te makkelijke opbouw; breaks enzo die precies aankondigen hoe een plaat verloopt waardoor het met in- en uitmixen belachelijk simpel is, maar je ook geen leuke tricks met de crossfader kan doen zoals bij muziek die WEL interessant is om mee te klooien onder het mixen.

Sterker nog, vergeleken met ECHT goeie hardstyle, zoals het spul dat Log One & Wragg maken, en dat meer naar de klassieke Qlubtempo-sound neigt (de early HS dus, maar dan nieuw gemaakt) stellen allemaal die artiesten geen flikker voor. Daarvoor zijn hun platen veels te simpel; ze gebruiken weinig meerstemmigheid, beats die niets meer bevatten dan een kick en een clap op de kick, terwijl je tig drumgeluiden kan gebruiken en die een soort ritmisch spel met elkaar laten spelen. Doe je dat niet, sorry hoor maar dan mis je een essentieel iets van de dance... de basis was de beat, en die is altijd meer geweest dan alleen een kick met clap erop en dat ze dat zover hebben terug gebracht tot zoiets versimpelds kan ik NIET met mijn hoofd bij.

Uiteraard is de vraag of het ondanks dat gemis vet is, een smaakkwestie, maar de vraag of de beats van zulke standaardhardstyle simpel in elkaar zitten, is dat niet, dat is gewoon een aantoonbaar feit.
Uitspraak van permanent verbannen op woensdag 26 oktober 2011 om 15:29:
Uiteraard is de vraag of het ondanks dat gemis vet is, een smaakkwestie, maar de vraag of de beats van zulke standaardhardstyle simpel in elkaar zitten, is dat niet, dat is gewoon een aantoonbaar feit.­

ik snap wat je bedoelt.
ik ben geen producer of iets, maar kan wel de verschillende lagen waaruit de track is opgebouwd definiëren.
brennan heart is idd niet meer wat hij geweest is, maar hij is voor mij wel een van de artiesten die mij heeft geintroduceerd tot de scene.
Het is idd meer een hitjesparade, maar dat zal wel zijn stijl zijn gok.

Verder vind ik dat je helemaal gelijk hebt over de hardstyle van tegenwoordig.
Ik kijk graag Qlimax dvdtjes van 2003 ofzo terug, en heb ook veel early hardstyle setjes geluisterd, veel van dat spul is veel vetter als de grote hoop onzin die tegenwoordig op de markt komt.

Ik zal je nog niet compleet gelijk geven over brennan heart, maar ik luister z'n plaatjes ook niet zo graag meer,vooral nu ik de betere artiesten heb ontdekt in de scene.
Verder is hardstyle verreweg mijn favoriete 'harder-style genre', dus ik zal de rest van de feiten maar aan jou over laten :P
Uitspraak van WallMart op woensdag 26 oktober 2011 om 19:35:
Ik zal je nog niet compleet gelijk geven over brennan heart, maar ik luister z'n plaatjes ook niet zo graag meer,vooral nu ik de betere artiesten heb ontdekt in de scene.­

Brennan Heart is voor mij geval wel klaar. Running Late was opzich nog wel een beetje te doen maar als je dat tegenwoordig toch vergelijkt met al dat nieuwe spul wat op de markt komt. Mensen luisteren liever naar Theracords, ik niet overigens. Hardcopy en Tillt zijn ook wel populair hier in Nederland denk ik zo maar ach over de wereld hé. Hij doet op dit moment niet voor niets die city2city tour.

Uitspraak van WallMart op woensdag 26 oktober 2011 om 19:35:
brennan heart is idd niet meer wat hij geweest is, maar hij is voor mij wel een van de artiesten die mij heeft geintroduceerd tot de scene.­

Precies. Samen met Headhunterz ben ik deze muziek gaan luisteren. Des te langer ik het aan het luisteren ben neig ik nu vaker naar andere artiesten te luisteren en Headhunterz en Brennan Heart een keer te horen.


Zelf ben ik helemaal weg van Frontliner. Frontliner is echt een held voor mij. Ik luisterde z'n tracks al vanaf dat hij nog onder Abject-alias bezig was. Met platen als Feel So Good en Brain Insane. Dat vond ik vette platen. Nu lijkt hij weer terug te komen want vorig jaar had hij wat mindere releases zoals the First Cut en nu komt hij met een album. Kan niet wachten!!
Ik vind gewoon dat bij die DJ MAG TOP 100 draait het om populariteit en niet om hoe goed een dj kan draaien of hoe goed de muziek is wat een dj maakt.­


Er word volgend mij alleen maar gekeken naar de commerciële muziek en niet naar de rest.­

Er zijn dj's die veel beter zijn.­
Uitspraak van Dj Plavix op zondag 30 oktober 2011 om 21:24:
Ik vind gewoon dat bij die DJ MAG TOP 100 draait het om populariteit

Dat is het ook! Ik mocht namelijk ook stemmen en ik ben niet van een vakjury
laatste aanpassing