Partyflock

Creamfields.. Wie heeft ervaring???

 
Forumonderwerp · 11221
Wij willen graag met een groepje in augustus naar Creamfields..­ We hebben eens op Internet gekeken en t is een hele klus dat zelf te organiseren, en vet duur...­ is iemand al eens eerder geweest of weet iemand hier in Nederland een organisatie (of site) die reizen hiernaartoe organiseert??
Zou makkelijk wezen...­!!!!
ik ben geweest, vorig jaar...­
Na.....­ vertel!!!
hoe heb je dat gedaan!!!!!!! dat was mijn vraag namelijk!!!!
wij hebben gevlogen met easyjet, 2 dagen vantevoren, je landt op liverpool, naast het festivalterrein. Was zo'n 140 piek geloof ik.

youth hostel geboekt in het centrum, 4 persoonskamer, splinternieuw MET BAD. 's Morgens ontbijt, 's avonds maaltijd. 18 pond per nacht, toen was een pond zo'n 3,5 gulden en dan nog maal 3 (nachten). De naam hiervan ben ik ff kwijt.

Kaarten online besteld en opgehaald bij Virgin in Liverpool (duur: 150 piek)

Feesten in Engeland is DUUR, je kan niet low budget feesten daar. Drankje kost 3,5 pond, ook bier.

Wat wij ook mensen hebben zien doen is op zaterdagochtend erheen vliegen (begint toch al om 14:00 uur) en na 't feest op de eerste vlucht terug wachten op 't vliegveld. 't Is te doen, alleen ik zou gek worden, wij hebben lekker geslapen :D
ja, dat laatste zou ik ook doen...­ Want t is al duur zat, en heb net nieuw huis dus....­ Denk dat t voor mij anders niet te doen is....­ helemaal met die drankprijzen...­!!!!
je bent sowieso iets van 120 euro kwijt aan de reis en entreekaartje...­
Ja, das al duur...­ Maar dan willik de rest zo goedkoop mogelijk houden......­
Ik willut nie missen, maar verder dan ook niet een maand op water en brood!!
ik weet dat de Bouma-Bros reisjes naar Engeland organiseert (Gatecrasher, Homelands etc) en Creamfields zal er vast bij zitten. Ff die website opzoeken:)
het is echt super..­ maar Ray heeft alles al uitgelegd.­ Ik heb geen nieuwe info ik was namelijk met hem mee.­
Cool...­ zal eens kijken...­ want wil er egt wel graag heen!!!
Hoiiiiiiiii,
wij gaan ook naar Creamfields, we vliegen 24-08 om 10.30 in de ochtend en komen om 13.00 aan. Het feest duurt tot 7 īs morgens, en wij vliegen om 10.30 in de ochtend weer terug.Het kaartje voor het feest kost ongeveer 75 euro, en de vliegreis met Easy Yet kostte 110 euro. Bouma en Bros zitten dan in Ibiza, dus die organiseren deze keer niet.
Misschien tot Creamfields!
Het feest wordt echt een toppertje!
(k)