Partyflock

Wie heeft er nog foto's van de Topa of Broadway

 
Forumonderwerp · 11215
Is er iemand op PF die nog foto's heeft van de Topa of van Broadway. Ben daar veel geweest alleen heb er geen foto's van.

Greetz

Misha
Dus nooit iemand daar geweest :P
Ben bang dat we nooit een fototoestel mee hebben gehad daarheen. Ben trouwens maar 1x in Topa geweest. Erp iets vaker, maar wederom geen toestel.
Ben er hartstikke vaak geweest, maar heb van die eerste party-jaren sowieso nooit foto's gemaakt. Nooit aan gedacht, partyfoto's liet ik ook nooit maken omdat ik toen echt van een paar tientjes rond moest komen op een avond en die pics een tiendtje kostten. Misschien maar beter ook, want of ik mezelf nu graag terug zou zien als hardgaand gabberinnetje....oef......
LoL :)
Hoezo, Buideltasje vol met (disco)lollies, bosje speed, en een zonnebril achterstevoren op de kop. En knallen maar !! ;)
Topa nooit geweest helaas, maar broadway wel in Erp..Vriend van me moest er bijna wekelijks draaien Dj DENZ uit Oss, geeft nu feesten in de groene engel..Maar was zeker goeie ouwe tijd lekker veel gehakt daar, zelfs een keer MC moeten zijn..Hij heeft nog wel foto's van die tijd, mar zijn meer van zichzelf, dus niet echt van de inrichting of whatever...