Uitspraak van Chemical Sister op dinsdag 4 januari 2011 om 16:53:nou vind ik wel meevallenmaar een roodbonte rund smaakt niet anders dan een zwartwitte hoor...
Mijn opmerking was ook sarcastisch
Heb trouwens ook een keer krokodil gegeten. Dat vond ik dus niet lekker....
iig geen zwijn, penetrant vlees.. Hert is opzicht goed te doen als je niet echt een wild eter bent. Het heeft een iets zoete smaak. Fazant is ook wel prima alleen ligt het er wel aan of die kok een beetje verstand heeft van vlees garen anders is deze al snel te droog, ook kunnen ze een fout maken bij het trancheren door dit op de draad te doen hierdoor zal het vlees rul smaken..
waar ga je eigenlijk eten?
waar ga je eigenlijk eten?
Fazant is ook wel prima alleen ligt het er wel aan of die kok een beetje verstand heeft van vlees garen anders is deze al snel te droog,
Sous-vide koken op 65 graden. Het liefst op het karkas. Daarna lekker kleuren en onder de warmte lamp op temperatuur laten komen.
Uitspraak van verwijderd op donderdag 6 januari 2011 om 01:32:Daarna lekker kleuren en onder de warmte lamp op temperatuur laten komen
wij garen onder de warmte lamp onder een stukje slagers folie, vind het een briljante manier van garen als je het tenminste beetje door hebt. Gruwlijk gaaf om te horen of mensen vragen of het uit een Röner komt
maar goed de wild periode is al weer bijna klaar, en fazant en eend mag al niet meer geschoten worden dus wij gaan weer aan de kaart sleutelen.. nog een leuke vervanger in je hoofd waar ik wat mee kan civic driver?
laatste aanpassing
of mensen vragen of het uit een Röner komt
dat bedoelde ik met sous-vide koken
wij garen onder de warmte lamp onder een stukje slagers folie
Doe ik meestal met zalm zodat hij zijn eiwitten niet verliest
nog een leuke vervanger in je hoofd waar ik wat mee kan civic driver
Taling, houtsnip, patrijs? is wel import want het mag hier niet geschoten worden
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op donderdag 6 januari 2011 om 22:42:houtsnip
doe ik indd ook nog wel eens wat mee, de man van de bazin heeft een jacht gebied in duitsland, dus met duitse verklaring erbij mag het wel
nog een idee voor een entreè met vis, ben beetje klaar met carpaccio van wilde zeebaars, Soorten vis maakt niet uit want de eigenaren hebben ook een vis handel "dutch canadian foodline" dus de levering is het probleem niet




















