Partyflock

wie gaat er naar Marmaris???

 
Forumonderwerp · 11002
'k was ff benieuwd of er nog mensen naar Marmaris gaan of er zijn geweest deze zomer?? Ik ga op 27 juli, ik hoor graag ervaringen??? Kan je er een beetje feesten?
ik ben er 'n paar keer geweest en eeeegnie omdat 't er zo suf is ;)
je hebt er echt heeeeeeel errug veel discotheken, clubs, barretjes, kroegjes etc etc etc
allemaal hartstikke gezellig en de drank is er supergoedkoop :)
je zult je er echt niet vervelen :)
veeeeeel plezier daar!!!
he cool...

heb je nog wat tips voor me...wat vet gaaf is om naar toe te gaan ofzo? ga je aankomende zomer nog dan? en wat voor appartement zat je toen?
dit jaar ga ik helemaaal niet op vakantie, maar ALS ik zou gaan, dan zou ik zeker weten weer naar marmaris gaan :)

in welk appartement zit je? misschien weet ik ongeveer waar 't ligt :)
Ik heb altijd in appartementen op max 10 minuten van de zee / boulevard af gezeten, echt zwaar relaxed joh! Wel ietsje verder van het centrum, maar die boulevard is zooo gezellig, dat we gewoon altijd daarover richting centrum liepen...
20 minuutjes lopen ofzo....kep ook wel 's ergens gezeten, dat was 45 minuten lopen, mja met zo'n gezellige boulevard boeit dat ook niet (ff tig terrasjes en cocktails onderweg nemen :D )
ooww ik ben best jaloers op je dat je naar marmaris gaat!! hihihi

de muziek is die overal gedraaid wordt is wel commercieel, gewoon wat ze hier ook in de standaard discotheken draaien. Daisy's is wel heel erg leuk en de Greenhouse. En uhmz uhmz ben de naam kwijt...ook ergens op die boulevard. Daar liggen er een boel trouwens. En in het centrum ook. Maar dat ontdek je echt snel genoeg :)

aaargh tis er echt suuupergezellig!!!!!