Partyflock

heb je dat ook wel eens????

 
Forumonderwerp · 11000
Net als nu krijg ik alweer kippenvel als ik mn platen van G-Town Madness aan het draaien ben, heb jij dan ook zo'n kippenvel als je die muziek hoort en weet dat je dit weekend eindelijk je favoriete groep LIVE zal gaan zien. Nu eindelijk komt G-town Madness op Hardcore 4 Life en ben ik daar natuurlijk bij, helemaal vooraan aan het podium! En mn spanning kan niet meer op, ik kan haast niet wachten totdat het morgen is. Heeft een van jullie ook wel eens zo'n gevoel gehad???
Grtz
Chris
ik heb meestal wel achteraf kippevel momenten, dat ik bijvoorbeeld in de trein zit met 'n muziekie en dan hoor ik 'n nr en denk ik meteeen weer terug aan 'n feessie....en dan voel ik me ineens helemaal happy met kriebels in m'n buik enzo :)
ik heb wel heeeeeeel erg veel zin in morgen, als ik nu cd'tjes op heb staan, denk ik bij bep nrs steeds van OOH IK HOOP DAT ZE DIE MORGEN OOK FF DRAAIEN!! :K

tot morguuuh :)
Ik heb heel vaak als ik een nummer hoor die ze op feesten ook gedraaid hebben dat ik kippevel krijg!! Dan schieten er weer herinneringen door me kop enso!!!
als ik kippenvel krijg van een nr hoef je geeneens meer te luisteren of t goed is dan weet je t vanzelf...en ja van bijv beelden van een feest waar je geweest bent of je hoort en nr dat ze daar gedraaid hebben krijg ik ook flink de kriebels.
Achteraf heb ik dat ook zo vaak, maar het gaat eigenlijk om het moment zelf, dan krijg ik egg kippenvel, dan sluit ik mn ogen en ga alleen maar genieten van de muziek, en dan hoeft ook echt niemand tegen me aan te lullen want ik hoor je dan togg niet