Partyflock

love parade pre party 'galaktika'

 
Forumonderwerp · 10987
over een week is het er zo ver , dan is de love parade in berlijn , aangezien ik vrijdagochtend aankom , wil ik vrijdag natuurlijk wel effe een feestje meepakken , nou heb ik wel gezien dat galaktika er is , dj's die op vrijdag komen zijn o.a. brooklyn bounce , charlie lownoise , miss shiva en kai tracid..
zijn er nog meer leuke feesten in berlijn of iemand weet , liefst hardstyle..?!?

waar gaan jullie naar toe als jullie naar de love parade gaan..?

groetjes michael
Ik ben vorig jaar na 2 feesten geweest!! Het eerste feest was LOVENATION dat was in de ouwe munitie hallen en dat is zeker een aanrader daar wordt zo gigantisch vet gebeukt dat is niet normaal meer. Tweede feest waar ik was was op zaterdagnacht en dat feest was GALAKTIKA en dat is een ultiem megawreed feest waar je geweest moet zijn als je er bent!! Een ander feest wat daar ook op zaterdag is FANTASIA is ook zeker een aanrader!! Hoop dat je hier wat aan hebt!

mzzlz
misschien een domme vraag maar ik ga dit jaar voor het eerst naar de loveparade, kan ik daar kaartjes kopen of ben ik dan te laat? ik kom vrijdagochtend aan
vragen zijn nooit dom!! :D
Ja wij waren de vorige keer gewoon er heen gegaan!! Kaartjes kon je daar op vrijdag of zaterdag in voorverkoop halen of aan de deur!! Als je beetje vroeg er bij bent zijn er nog kaarten zat!!
jah ik was er oa samen met chris dus hetzelfde verhaal:).

galaktika was wreeeed! En lovenation was gewoon super!

Maar dit jaar gaan we toch voor de Hardcore:):):)!
En WAAR in berlijn is dat Galaktika dan??
Mhm ik kom ook vrijdagmorgen aan!! En uiteraard vrijdagavond al even een preparty mee pakken :-p

Alleen nog even kijken welk feestje...

Heb er ZIN IN!!!!!!! :-D
zijn er meer mensen die donderdagavond 3.00u (vrijdagochtend dus eigenlijk) vanaf Utrecht met de bus naar Berlijn vertrekken?
Ja wij vertrekken om 02.00 uur vanaf Harderwijk!! Dus dan heb je best kans dat wij langs Utrecht rijden... heb je geboekt via www.loveparade.nl?
En welk Hotel zit je? Wij Hotel Berlin ****... :-D
ik zal kijken of ik nog wat heb er over en dan zou ik de info opschrijven!!
Nou ja zoek ik info en makkelijker kan het niet!!

http://www.galaktika.de

en

http://www.lovenation.de

Alsjeblieft mensen voor degene die het willen weten!!
laatste aanpassing
wij zitten geloof ik ook in hotel berlin
Galaktika is in de Messe, ofwel de 'Jaarbeurs'. Vrijdag is daar de preparty en zaterdag de after. Wordt dus gewoon vrijdag laat in de middag arriveren, douchen, eten en dan 34 uur aan een stuk knallen. :bounce::bounce::bounce:
En daarna: chillen in de dierentuin
laatste aanpassing