Partyflock

wat doe jij ervoor....

 
Forumonderwerp · 10975
om ergens bij te horen?

Bv. een groep (gabber/houser/2-stepper/r&b'r)

En als je niet geaccepteerd word... wat denk je eraan te doen?

Of zou je proberen jezelf aan te sluiten bij een andere groep?

...just asking... :|

(ps. no personal feelings)
door me gewoon paranoia te blijven gedragen muahahha :P
ik blijf gewoon muhzelf...en als andere dat niet accepteruh isdat hun probleem denk k
Niks, want k hoef niet bij een groep te horen.
Ik blijf mezelf, take it or leave it.
En als een gabber/houser/2-stepper/r&b'er mij niet 'cool' genoeg vindt dan gaat er ff een fractie van een seconde een gevoel van medelijden door me heen en ga k verder.
just stay paranoid :D
GEwoon mezelf blijven...

heeft tot nu toe opgeleverd:

Allemaal prettig gestoorde vriendjes!­[img]http://www.smilies.nl/happy/biggrina.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/happy/biggrina.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/happy/biggrina.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/happy/biggrina.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/happy/biggrina.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/happy/biggrina.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/happy/biggrina.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/happy/biggrina.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/happy/biggrina.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/happy/biggrina.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/happy/biggrina.gif[/img]

En zo wil ik het ook houden... we houden lang niet allemaal van dezelfde muziek, hebben allemaal een andere smaak op bijna ieder gebied....

En toch passen we goed bij elkaar, omdat we hetzelfde zijn, qua gekheid! ;-)
daar doe ik nix voor, als mensen niet bij mij willen horen, is dat jammer voor ze :)
laatste aanpassing
ik hoef nergens bij te horen......mensen nemen me maar zoals ik ben....en anders is het jammer !
Voorspelbare replies allemaal weer:D

Iedereen is hier altijd lekker zichzelf en niemand vind het belangrijk om ergens bij te horen:S
daar doe ik nix voor ik hoor al bij een groep nl:mijn eigen schyzofrene vrienden groep:D

want onthou goed:EEN SCHYZOFREEN IS NOOIT ALLEEN:d
Pcies als Nicolle zegt, alleen zijn mijn vrienden en ik niet zo gek :)
hmmmm, ik draag oversized kleding maar luister toch nog het meest naar techno dus trek je conclusies maar

pe@ce
2 alex: ik denk ook wel dat ik de meest gestoorde ben, maar heb verlatingsangst, dus voor mezelf maak ik mezelf wijs dat mn vriendjes ook zo gek zijn en dat het vooral niet aan mij ligt, whahahaha...

(snap je t nog?)
Jaja, k snap het nog :)

Verlatingsangst?
Wil je erover praten? :P
ik heb geprobeerd erover te praten alleen al mn traumatische ervaringen blokkeren mn geheugen, dus kan de oorzaak maar niet vinden....
:D
2 Koenie: doe jij wel moeite om ergens bij te horen?
Hmm, klinkt als een zwaar geval..
Ik denk dat ik met mijn 'Psychologie voor amateurs' niet ver kom :)
Al bij het Riagg geweest? :P
ik wil graag bij daphne horen:D...
ik vind "jezelf zijn" de beste optie..., ik heb een hekel aan van die namaak mensen... bv nederlanders die spontaan surinaams gaan lullen, damned, waar ben je mee bezig? (nix tegen suri's hoor)...
2 sTaMpBeeSsiE (ea): Is best een lastige vraag en ik ben lekker te lui om er nu eens goed over na te gaan denken. Dus ff een kort antwoord.

Als ik bepaalde mensen tof vind en ik wil graag vrienden met ze worden of vaker met ze omgaan, dan steek ik daar extra energie in door ze bijvoorbeeld vaker te bellen of aan te spreken. Dat is denk ik al een voorbeeld van moeite doen om bij iemand of een groep mensen te horen. Bij mensen die mij niet kunnen boeien zal ik dat niet doen.

Verder gedraag ik mij in sommige situaties anders.
Ik ben bijvoorbeeld de nette jongen op mijn werk en ik probeer de ideale schoonzoon uit te hangen als ik bij de ouders van mijn vriendin ben. Ik doe dan extra mijn best om leuk over te komen, door wat extra interesse te tonen en te vragen naar dingen die mij eigenlijk helemaal niet zo interesseren. Dat is denk ik weer een voorbeeld

Verder houd ik wel eens (wijselijk) mijn mond over dingen die toch echt wel bij mij horen. Ik vertel bijvoorbeeld niet dat ik wel eens een pilletje slik aan mijn schoonouders. Eigenlijk is dat een beetje je eigen mening verloochenen.

Tot slot voel ik mij in sommige mensen meer op mijn gemak dan bij anderen. Als ik mij erg op mijn gemak voel babbel ik er vaak wel vrolijk op los. Tegenover mensen die ik niet zo goed ken ben ik vrij verlegen en stil. Dat is niet echt moeite doen om ergens bij te horen, maar wel jezelf (onbewust) aanpassen.

Ook houdt ik een beetje rekening met de interesses van de mensen met wie ik praat. Hier zal ik bijvoorbeeld niet vaak uitgebreid uitwijden over de dingen die ik onderneem met dispuut en studentenvereniging en bij hun praat ik weinig over feesten omdat hun dat ook geen klap interesseerd.Conclusie van het verhaal: Ja, ik doe regelmatig mijn best om ergens bij te mogen horen. Hoeveel moeite ik doe en wat ik doe hangt van de mensen en de situatie af.
laatste aanpassing
:D Tis toch nog wel een lang antwoord geworden. Misschien wel wat warrig geschreven zie ik, nu ik het nog eens overlees%)
laatste aanpassing
2 Koenie: idd 'n errug kort antwoord :D

ik denk dat jij bedoelt dat je jezelf soms wel 's moet aanpassen en daar is denk ik nix mis mee. Is toch heel wat anders als moeite doen om ergens bij te horen...
In sommige situaties is het gewoon nodig om je aan te passen. En dat is denk ik niet omdat je zonodig ergens bij moet horen ofzo (bijv. met schoonouders en collega's ofzo), maar meer omdat 't niet echt gepast is om je ware ik te tonen. Ben bijv. bij m'n collega's altijd gewoon mezelf, alleen verzwijg ik zo hier en daar wel 's wat :D en waarom? omdat ik 't niet echt nodig vindt om ze ALLES te vertellen wat ik uitspook ;)
Ik denk dat jezelf aanpassen eigenlijk hetzelfde is als je anders voordoen.

En moeite doen kan op veel manieren. Door extra aandacht te geven, door je aan te passen en misschien ook wel door er bijvoorbeeld geld in te steken. Die eerste twee doe ik wel.


Ik had het je trouwens maar ff gePBeet, want ik vindt het irritant als je een lang verhaal schrijft en je krijgt geen reactie:)
ik hoef niet zo nodig ergens bij te horen,
ik bedoel ik vind (gabber/houser/2-stepper/r&b'r)
allemaal wel oke! naja dat gabber dan niet, maar
die andere drie groepen kan ik me wel in vinden
2 Koenie: zolang het moeite doen voor elkaar van 2 kanten komt, is er denk ik nix aan de hand :)

2 B & B: wat ga je daarvoor doen? :D
Ik ben een egoist en pas me eigenlijk nooit aan om ergens bij te horen.

Mensen kunnen zich eraan irriteren maar echte vrienden waarderen het....
ehm mezelf zijn???? Anders werkt t toch niet
Als de 'echte' jij dan een keer naar voren komt, dan kijken ze je een beetje raar aan...
FaCe My FeArS anD LiVe My DreAMs385% VaGoW_


gewoon je zelf blijve dus
as ze me niet accepteren zoals ik ben
THEN DIE!!!!!!!!
Weer een zeer orgineel antwoord:

Volgens mij pas ik me niet aan en blijf mezlf, ik zal vast wel wat anders doen maar dat zal dan heel minimaal zijn om ergens bij te horen. Ik vind dat ze je moeten accepteren zoals je zelf bent en niet dat jij naar hun standaarden gaat leven.( dit heb ik wel eens gedaan wat als resultaat gaf dat ik over de zin van het leven ging nadenken en NEE daar wordt je NIET vrolijk van:P) Dussuh ik denk dat iedereen wel eens zich iets anders gedraagt om ergens "bij te horen". Maar das mijn mening.