Partyflock
 
Forumonderwerp · 1096751
Werkzaam bij Voidd
De komende week, van woensdag 7 tot en met zondag 11 juli viert Studio 80 in Amsterdam haar 5-jarige bestaan met een vijfdaags festival dat zijn weerga niet kent. Niet alleen zullen tesamen zo’n dertig nationale en internationale artiesten aantreden op de vijf feesten, maar ook zal elke vaste clubnacht van de Studio haar steentje bijdragen met een eigen feest. Dus naast Katapult, WKND en Voidd natuurlijk ook Welcome to the Future, dat er in Studio 80 vanaf het eerste moment, de zomer van 2005, bij was.

Op vrijdag 9 juli presenteert WTTF daarom een extra bijzondere line up, met maar liefst drie internationale favorieten: de Frans-Zwitserse producer en live-act AGNES, die het altijd uitzonderlijk goed doet in de 80, en twee dj-producers die naam maakten bij de toonaangevende Duitse labels Pokerflat en Dessous: VINCENZO en PHONIQUE. Vincenzo Ragone maakte eerder dit jaar al indruk in de 80, maar nooit eerder stonden Vincenzo en Phonique, pioniers van de warme, groovy deep house, samen op een Nederlands podium. En om het nog bijzonderder te maken: het duo komt naar de 80 voor een exclusieve back to back-set!

Het programma wordt gecomplementeerd door drie WTTF-residents in de tweede zaal, de Franse Amsterdammer JULIEN CHAPTAL, een internationale ster sinds zijn hit van vorig jaar ‘Mamdaye’, UNDERS en DORINE DORADO, die evenals Agnes ook van de partij zijn op het komende Welcome to the Future-festival (7 augustus, het Twiske). Met nog vier weken te gaan voor het leukste festival van de zomer, is deze speciale editie van WTTF ook de officiele preparty voor het open air-feest in het Twiske, dat dit jaar voor de vierde maal wordt gehouden.
Artiest unders
yes yes !! gruwelijk ..

phonique en vincenzo al lange tijd op mijn lijstje!!!