Partyflock
 
Forumonderwerp · 1092935
DOCKHOUSE FESTIVAL - 12 juni - Havenkwartier Deventer

Op een van de vetste festivalspots in Deventer bundelen DeventerDubSessions en Pathfinder op 12 juni 2010 hun oosterse krachten. Op een voormalig haventerrein, op een steenworp afstand van de IJssel, vindt voor het eerst het festival DOCKHOUSE plaats.
Aangezien het dak er bij beide organisaties altijd af gaat, hebben we besloten een feest in de buitenlucht te geven… En wat voor een. Een festival, georganiseerd door doldwaze liefhebbers, waarbij elektronische muziek en sfeer worden gecombineerd tot een oase van House.

Deze nu al legendarische dag wordt ingeluid door een live-set van Tim Woestenenk.
Zijn meeslepende en melodieuze sound heeft een geheel eigen karakter. Zijn tracks zitten vol dynamiek en sfeer en zijn een ideaal begin voor de voor deze 11 uur durende trip aan het water.

Vervolgens de eer aan Aron Friedman om de middag kleur te geven. Onlangs heeft hij Het Burgerweeshuis in Deventer nog doen trillen op haar grondvesten met zijn eigen visie op House, met een hoofdletter H. Het mag dan ook duidelijk zijn dat we heel erg blij zijn met het weerzien van Aron in de koekstad, waarin hij ons zal trakteren op een dikke dosis warme platen, perfect voor een middag op een festival.

Op een festival in Deventer vol kwaliteitsmuziek mogen onze eigen pioniers Ferdi Blankena en Sense Unique natuurlijk niet ontbreken. Hun boekingen nemen in extreme mate toe, wat puur een gevolg is van hun liefde voor de vinylplaten… en het mixen daarvan. Verwacht een set vol disco en house, met een dikke vleug soul.

Brent Roozendaal is inmiddels een bekend gezicht in Amsterdam, Nijmegen…. en Deventer!
In zijn 2 uur durende mix worden alle hokjesgeesten verjaagd en krijgen we een breed aanbod van deephouse tot techno voorgeschoteld. Een man met beleving achter de draaitafels die als geen ander humor en vertier kan combineren met een dikke sound!

360, oftewel Nuno dos Santos en Patrice Baumel, staat garant voor een dikke dosis sfeer en een breed aanbod van technomuziek. En tal van releases en remixes op gerespecteerde labels Compost en Green van Joris Voorn. Hun track Neon sloeg in als een bom en naast hun maandelijkse avond in Trouw in Amsterdam rocken zij inmiddels al jaren alle clubs en festivals door het hele land. Een combinatie die werkt aan beide kanten van de dj-booth en de avond op Dockhouse vol energie inluid!

Tot slot een dj die zijn sound al jaar in jaar uit is trouw gebleven: Invite. Techno in haar zuiverste vorm. Met zijn Solid Grooves avonden in Utrecht heeft hij al menig grote techno-artiest naar Nederland gehaald. Zijn sound zit vol met inspiratie van artiesten als James Ruskin en Surgeon. Mixtechnisch gezien zonder twijfel een van de betere dj’s uit Nederland. Ideale afsluiter!

Kortom, een line-up waar letterlijk een dikke lijn in zit.

Reken daarbij een goed verzorgd aanbod van eten en drinken, licht en ultra dik geluid…
en DOCKHOUSE zal knotsgekke dag in het oosten des lands worden… en rocken als een malle!

De entree voor het festival, dat van 12 tot 23 uur zal duren, bedraagt in de vvk slechts 13 euro.

Voor voorverkoop: www.deventerdubsessions.com

So… be part of it!

Date: 12-06-2010
Place: Havenkwartier Deventer, Mr. H.F. de Boerlaan
Time: 12.00 – 23.00
VVK: € 13,-
Door: € 15,-

Locatie:Flyer:

laatste aanpassing
 
Leuke line up :respect:
oehh... Moest dat nou op dezelfde dag als Defqon???
Uitspraak van Mary-e op zaterdag 15 mei 2010 om 18:04:
Moest dat nou op dezelfde dag als Defqon???

wij vinden van wel! :)
Voor alle mensen uit omgeving Zutphen-Epse-Gorssel-Lochem:

Buslijnen 56+81 stoppen naast de deur! En rijden ook rond 23.30 weer langs!
laatste aanpassing
Uitspraak van _Sim_ op maandag 17 mei 2010 om 13:22:
wij vinden van wel!

goed filter! :)
Voor mensen uit Deventer...

Je kunt je ticket ook bij PLATO halen!