Partyflock
 
Forumonderwerp · 1086396

Onderwerp is gesloten!

Dit gebeurt meestal omdat een of meerdere personen het beleid hebben overtreden.
Het kan natuurlijk ook zijn dat er al een actieve discussie over hetzelfde onderwerp was.
Dit soort situaties zijn te voorkomen door op de hoogte te blijven van het beleid.

Artiest {SHOWLIST artist 127, 7905, 168273, 44312}
Het Dancebeleid gaat sowieso KEIHARD ACHTERUIT IN HEEL NEDERLAND, en dat ten koste van de goedwillende dance-liefhebber!

......" Bezwaar en petitie tegen schrappen Dance feesten in Eindhoven

Onlangs heeft de Gemeente Eindhoven via diverse kranten bekend gemaakt het evenementenbeleid tijdens Koninginnedag met betrekking tot Dance dusdanig aan te passen dat er aanzienlijk minder ruimte ontstaat voor deze muziekstroming. Dance zou bij voorkeur alleen op afgesloten plaatsen zoals het Beursgebouw en het TU/e-terrein plaats mogen vinden. Burgemeester en Wethouders zetten hierbij sterker in op een familieprogramma, popmuziek en multi culturele activiteiten die het Lichtplein, De Markt en Stratumseind moeten domineren.

In de besluitvorming is op geen enkele wijze met de betrokken partijen gecommuniceerd. Niet alleen zou het Zodiak Commune Koninginnedag Dance evenement op het Lichtplein moeten wijken voor een multi cultureel programma, ook de andere Dance podia in de stad zijn hun plekje van de ene op de andere dag niet meer zeker. Een besluit waarmee de Gemeente Eindhoven niet alleen de organisatie 'bedankt' die veertien jaar geleden in samenwerking met Dynamo als eerste een Koninginnedag Dance festival in Eindhoven opzette, maar ook blijk geeft de inzet van honderden vrijwilligers niet te waarderen die al die jaren hun vrije tijd, bloed zweet en tranen gestoken hebben in de totstandkoming van het Zodiak Commune Koninginnedag Dance evenement op het Lichtplein.

Dance en Eindhoven zijn tijdens Koninginnedag landelijk en internationaal inmiddels net zo nauw met elkaar verbonden als Philips met de Lichtstad. De afgelopen jaren is Koninginnedag in Eindhoven uitgegroeid tot het grootste openlucht Dance evenement van Nederland, met jaarlijks zo'n 150 tot 200.000 bezoekers verspreid over zo'n zes Dance podia. De opzet van Koninginnedag in Eindhoven is uniek en moet behouden blijven. Daarom hebben we jouw steun hard nodig! Teken deze petitie en stem JA voor Dance muziek in Eindhoven en voor een open en transparante besluitvorming. Stuur deze link door naar alle Dance liefhebbers die je kent die dit initiatief willen steunen!

Je vindt de petitie op: http://www.zodiakcommune.com/petitie

Naast het in gang zetten van deze petitie heeft Acid en Techno-organisatie Zodiak Commune bezwaar aangetekend tegen het plan van de gemeente Eindhoven en pleit er voor het feest dit jaar op de normale manier door te laten gaan. “Daarna zijn we best bereid om voor volgend jaar naar alternatieve mogelijkheden te kijken”, aldus de organisatie, “maar zoals het nu slechts tien weken voor Koninginnedag eenzijdig besloten wordt is het voor ons onmogelijk om nog iets op een alternatieve locatie op te zetten. Communicatie over alternatieve locaties blijft tot op heden sowieso uit, we worden gewoon met onze rug tegen de muur gezet”.

Parallel aan de petitie en het bezwaarschrift worden momenteel handtekeningen ingezameld voor een zogenaamd burgerinitiatief om zo de dialoog met de raad te openen. Zodiak Commune is tevens op zoek naar andere gedupeerde organisaties in Eindhoven, om samen met hen te bekijken wat er gemeentelijk dan wel juridisch mogelijk is om deze eenzijdige en gesloten beleidsvorming terug te draaien" .....

ONDERTEKEN A.U.B........ OF GIJ ZULT BINNENKORT NIET MEER (GRATIS) FEESTEN :no:
 
alweer :gaap:
Uitspraak van BassBooster ++) op vrijdag 19 februari 2010 om 12:44:
OF GIJ ZULT BINNENKORT NIET MEER (GRATIS) FEESTEN

Shut up, genoeg andere feesten (Y)