Partyflock

Je vaagste droom ever ?

 
Forumonderwerp · 10858
Om maar even met mijn topic van afgelopen nacht door te gaan.. wat is jou vaagste droom ?

Ik kan me niet herinneren wat ik vanncht heb gedroomd maar ik heb vaak van die dromen die een heleboel mensen schijnen te hebben, dat je tanden spontaan uit je mond vallen en dat soort rare dingen...... hahaha vaag ?
Mariah Carey gaf me een Blow-Job :9
Caba
Werkzaam bij Partyflock
ik vergeet me dromen altijd :(
da's nog niet zolang geleden

ik droomde dat ik doodging ik steeg echt zo langzaam op in zo'n lichtblauwe lucht met van die witte wolkjes (was echt wel cool :D) en toen ging ik dus dood ofzo zweefden allemaal mensen om me heen en ik zag een heel mooi licht heheh

toen ging ik die soort van lichttunnel in enne waar ik toen was weet ik niet maar het was heel mooi

later werd die droom heel vaag ik vloog op de rug van een barbapappa :D rest ben ik vergete maar dat doodgaan was wel ruig :D:D leek net echt man !
Maar ik heb altijd dat ik m`n dromen niet meer kan na vertellen, dat ik duzz niet meer weet waar het over gaat!

Maar dat komt omdat je maar 15 min(ofzo weet het niet precies) na je wakker word je kan herinneren wat je hebt gedroomd!En als het leuk was of opvallend, en je blijft er aan denken dan onthouw je het.En is er geen moer aan dan vergeet je het weer!
Duzz nu weten jullie ook weer watvoor dromen ik heb!
2 Grrr ==> Kwam je niet net toevallig van een feest waar je heb lopen stampen ? :p
Ik heb altijd vage dromen.
mja heb ik dus ook, steeds dat mn tanden uit mn mond vallen, nie echt fijn ofzo. Schijnt dat er dan donkere dagen voor je komen, ook ziekte, zelfs ernstige ziektes..
heel vaag, want als ik dat droom... dan gebeurd er ook wat in die richting..
achja.
ik droom ook nooit minder man!!! mijn hoofd vergeet dat soort dingen helaas!!:s
nee niet eens juize! dan heb ik ook altijd van die dromen die net echt lijken maar dat gaat dan 9 vd 10 x over het feest zelf net of ik er weer zit :)

heb trouwens nog een leuke droom gehad schiet me net te binnen ;)

over een mooi parelwit tropisch strand en een helblauwe zee een onbekende maar hele mooie man met felblauwe ogen en een partyflocker :D :P;)
ik droom zelden, en als ik droom is het heeeeeeeeeeeeel maf. Maar meestal ben ik ze 's middags alweer vergeten.
Tanden:
Algemeen wordt aangenomen dat de tanden staan voor agressieve seksualiteit (!)-hoewel ze eigenlijk wijzen op het groeiproces naar seksuele rijpheid.
Tanden die uitvallen of loszitten zijn een aanwijzing dat we ons ervan bewust zijn dat we een of andere overgang doormaken, gelijk aan die van de kinderjaren naar volwassenheid, of van volwassenheid naar ouderdom en hulpeloosheid ( ook leuk!)
Als we bang zijn dat onze tanden uitvallen wijst dat op de angst omouder te worden, of de angst om volwassen te worden.
Als een vrouw droomt dat tanden worden ingeslikt kan dat wijzen op zwangerschap.....

Nog meer droompjes??

(k)
Tanden
Een droom over tanden voorspelt dat u op onplezierige wijze met ziekte of onrustige mensen in aanraking zult komen.

Wanneer u droomt dat uw tanden loszitten staan u mislukkingen en slechte tijden te wachten. Als een tandarts in een droom een kies trekt zult u ernstig ziek worden. Het vullen van kiezen voorspelt dat u na veel inspanningen voorwerpen van grote waarde zult terugvinden.

Het poetsen of reinigen van de tanden voorspelt dat er grote strijd zal moeten worden geleverd om het geluk te behouden.

Dromen dat u zich een kunstgebit laat aanmeten voorspelt dat u met tegenstand te maken zult krijgen, maar die zult u kunnen overwinnen. Als in uw droom uw tanden uitvallen dan zult u te maken krijgen met zorgen die uw trots en zakelijke bezigheden ernstig zullen verstoren. Dromen dat uw tanden uit uw mond worden geslagen geeft aan dat u in de problemen zult komen; het zal u zakelijk slecht gaan, of u krijgt zijdelings met ziekte en de dood te maken.

Het in een droom onderzoeken van de tanden waarschuwt u voorzichtig te zijn; tegenstanders liggen op de loer. Wanneer uw tanden lijken te zijn aangetast zullen uw zakelijke belangen of gezondheid onder druk komen te staan. Dromen dat u tanden uitspuwt is een teken van naderende ziekte of de ziekte van een familielid.
Het hebben van een slecht gebit is een van de meest onfortuinlijke dromen. Het voorspelt voor de dromer veel tegenslagen: een verlies van bezittingen, het niet uitvoeren van plannen of wensen, een slechte gezondheid en een zware belasting van het zenuwgestel - ook voor gezonde mensen. Als u een enkele tand kwijtraakt voorspelt dit slechte ontwikkelingen; zijn het er twee dan wijst dit erop dat de dromer slechte tijden tegemoet gaat, ook al verzet hij zich hiertegen.

Als drie tanden uitvallen volgt ernstige ziekte of een ongeluk. Zien dat alle tanden en kiezen uitvallen is meestal een voorbode van honger of dood.

Als uw tanden rot zijn en u ze zelf verwijdert is de boodschap dezelfde. Dromen dat u zelf een kies trekt en deze kwijtraakt, en met uw tong en de hulp van een tandarts niet kunt bepalen waar de kies heeft gezeten, geeft aan dat u op het punt staat iets aan te gaan waar u niet tevreden over zult zijn. Aanvankelijk zult u hier weinig aandacht aan besteden, maar op den duur voert u heimelijke plannen uit, tot groot ongenoegen van vrienden.
Dromen dat tandsteen of een andere vorm van afzetting van uw tanden valt en de tanden wit en gezond achterblijven is een teken van een korte ziekte, waarna u wijzer en met meer plezier zult leven; u zult taken kunnen delegeren. Het in een droom bewonderen van het eigen gebit voorspelt prettige bijeenkomsten en geluk door het uitvoeren van plannen.

Dromen dat een tandarts uw gebit schoonmaakt en dat er de volgende dag alweer een aanslag zichtbaar is, voorspelt dat u zult volharden in uw opvattingen over iets of iemand. Achteraf zal echter blijken dat dit onterecht is.

ZOOO nu jij weer!! :D
Goh..goed je best gedaan hoor!!!

Daar hoef ik niet tegenin te gaan..

:Z
nehh die had ik nog staan, aangezien ik er veel over droom ben ik es gaan zoeken..
beetje eng enzo...
Ghiszmo ik heb toevallig laatst ook gedroomd dat mijn tanden loszaten en uitvielen

maar dat droomt iedereen weleens in elke dromenencyclopedie of wat dan ook staat weer een andere betekenis dus maak je maar niet al te druk

ik denk dat je naar je eigen, persoonlijke situatie moet kijken en niet naar wat ergens op een papiertje staat.
Om dromen te analyseren (als dat al kan) zul je er denk ik een deskundige bij moeten halen

Ik heb btw wel geregeld voorspellende dromen, vaak gaan ze nergens over over hele kleine dingetjes ofzo maar klopt het wel tot in de details!! plaats, tijd, woorden noem maar op.
heb heel vaak gedroomd dat ik kon vliegen, helaas al lang niet meer gebeurd!!! Waren echt heerlijke dromen

Ook vaak vroeger: dat je word achterna gezeten en dat je niet vooruit komt. Net als in t water, dat je niet hard kan rennen... verschrikkelijk irri!!!
Ik droom altijd over bekende mensen(die ik dan ken he!)Heeft dat ook een betekenis dan?
dat je kunt vliegen, dat zijn altijd toffe dromen... :D


en die droom met je tanden, whah, die heeft iedereen wel eens gehad denk ik, niet leuk! :-(
laatste aanpassing
Droomde gisteren dat ik knallende ruzie had met mn filiaalmanager en twee andere leidinggevenden.
Ik helemal over de zeik. Echt helemaal para. Wilde mn baas met een pan op zn kop slaan enzo...

FREAKY
2 botjuh: ben je daarna dan ook nog zo kwaad??
ik neem de agressie uit mn droom de hele ochtend met me mee, echt irritant!
jep nic'je heb ik ook last van. Heel erg. Heb ik een keer met mn beste vriendin gehad. Was is gewoon boos op haar vanwege een droom... Kon er niks aan doen
ik droomde een keer dat ik aan het verstoppetje spelen was in de scapino (ik was toen 10 ofzo ;) ) en op een gegeven moment trok ik een een schoenedoos open en daar kwamen slangen uit :S
Ik rende toen weg en de slangen kwamen me achterna, ik sprong toen naar benenden, naar de beganegrond en werdt toen gillend wakker...

vaag he?
hahaha, een droom in de scapino.... vond je het zo erg om daar heen te moeten, meegesleurd door je ma ofzo! ;)

Ik kan mn dromen meestal wel aardig 'vertalen' de betekenis is idd wat grrr ook zegt terug te vinden in je eigen situatie, in jouw leven! t Zijn toch dingen die ergens in je hoofd/hersenen zitten.
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
die heb ik bijna elke dag, de een nog extremer dan de ander whehehe, serieus, en meestal kan ik me ze nog herinderen ook.
Dromen die ik soms heb... (L) zal ze hier maar niet plaatsen ;)
he bah bluebird, waarom moet het altijd op zoiets uitkomen... ;)

tja, sommige dromen... zijn ook maar periodes hoor dat die opeens de kop opsteken....
Ja, dromen....

Doe ik overdag ook wel eens. Lekker dagdromen in de zon, even helemaal weg van de buitenwereld, alles vergeten. Heerlijk is dat... :D
@Botjuh, ik zou het niet meer weten. Maar ziensdien kom ik er nooit meer...uit veiligheid zeg maar ;)
Ik had een tijd geleden pas een vage droom gepost

http://party.snt.utwente.nl/index.php?SECTION=forum;ACTION=showtopic;TOPICID=5843

Staat ergens in het midden. Freaky.. %-)
nou partynoob, aan de scapino mis je niet echt iets... geloof ik, hahaha
nou ik droom altyd wel vaag :vaag:
maar gister nog
Toen zat ik in 't vliegtuig naar Rimini italie. enne storte ergens in de berge neer. best eng :s

Maarja.. 't is maar een droom :)
laatste aanpassing
Misschien wel een voorbode...

dat hoor je ook wel eens, dat mensen een droom hebben dat ook daadwerkelijk uitkomt!!
Dat er een kangaroe met een pootje eraf door de straat hupste.. :S
Hehe, wel es van BrEeZaH gehoord ?
Nee ? Waarom doe je dan je topic zo (Je VaaGSte DrOOm EveR) ? :D

Heb t maar ff aangepast voor je..
WEL VAN DIE VAGE DROMEN WAARIN IEDEREEN ELKAAR TEGENKOMT DIE ELKAAR NIET EENS KUNNEN OF KENNEN. VAN DIE CHAOS DROMEN. ZAL WEL EEN REDEN HEBBEN OF ZO. FEESTJE GEHAD MISSCHIEN GEEN FLAUW IDEE, MAAR HET TOCH WEL ERGENS GOED VOOR ZIJN
ik vraag me af welke betekenissen worden gegeven aan het reizen tussen paralelle universummetjes en aan het tijdreisjes binnen je droom..
whoooo, daar ga je van na denken :)

btw, Donnie Darko al gezien?
ik had vann8 nog vaag gedroomd!!!

Qlubtempo werd ipv de HMH in me eigen HUIS gehouwe :S
altijd van die vage kut dromen, waarbij je achterna gezeten wordt. Als je dan wilt wegrennen dan kom je bijna niet vooruit :frusty:
jah klopt slowmotion...!:frusty:

wat ook zo raar is, als je heel raar droomt dan is datgene wat je droomt in je droom heel normaal!!!
laatste aanpassing
ja van de trap af zweven, of mensen die geen armen hebben >> noem het maar op!!

Maar die slowmotion is wel heel erg naar hoor in zo een droom als er een vaag iets achter je aan zit!
Dat me ouders ook drugs gebruikte, en dat ik er gewoon bij zat!!!! Echt vaag!
Of dat je ontvoerd wordt!
laatste aanpassing
Droom echt bijna elke nacht vaag, meest gekste dingen en alles doormekaar heen van de week ook weer dat ik achterna werd gezeten door een creepy gast met een kettingzaag, nou dan word je ook niet echt fijn wakker.
Weet je wat pas vaag is ?

Ik droomde vannacht dat mijn vriendje ziek was...... kijk ik vanochtend op me gsm.... een smsje:

Tja Mas, ik ben ziek thuis.......

Vaag ?
telepathische dromen <<< of hoe j dat ook schrijft!!
Heb ik ook wel eens last van!
ik herinner mijn dromen tegenwoordig nog maar zelden, maar voeger droomde ik vaak dat ik kon vliegen........gvd wat zou ik dat graag echt willen kunnen, das echt een lekker gevoel. Ik heb het vroeger ook vaak zat geprobeerd, van de trap afspringen en maar zwaaien met die armen.....maar helaas.......tis nooit gelukt :(
laatste aanpassing
Ik probeer dat nog steeds wel eens dat vliegen, maar het lukt nog steeds niet hoor!! :(
hehe, vliegen is geen probleem voor mij :D altijd en overal! maar misschien komt dat omdat ik in het echte leven altijd met mn pootjes op de grond blijf... :(
Beetje late reactie, maar beter laat dan nooit, die slomotion ken ik ook ja, die is scary !

Een heleboel dromen kan je analyseren, krijg ik volgend jaar een module over op school, dus ik hou jullie op de hoogte, hahaha !

(k)
ok thnx!!

Ik kijk ernaar uit