Partyflock
 
Forumonderwerp · 1084892
­
INGEZONDEN MAASSLUIS, op 12 februari 2010 staat er een boeiend evenement gepland (21+) in party centrum Sitton, Maassluis. Het evenement komt uit de koker van Westcoast Net Works. "Westcoast" is een Maassluisse evenementenorganisatie die zich sinds 1991 gespecialiseerd heeft in Modern Jazz en Lounge concepten. Het uitgangspunt is dat “LUST” maximaal 4 keer per jaar wordt gehouden. Volgend jaar, vrijdag 12 februari, is de “kick-off”.
“LUST”
LUST, een woord dat meerdere betekenissen heeft. Het is een, voor Maassluis, nieuw concept omdat het evenement al om 18.00 uur begint en tot in de kleine uurtjes van de nacht door zal gaan.
LUST omdat we allemaal, na een dag werken op kantoor of in de winkel wel een hapje lusten en het vrijdagnamiddagbiertje of wijntje ook niet willen missen.
Vandaar dat we openen met bubbels en een heerlijk “walking dinner”, vergezeld door lounge-muziek zoals alleen DJ Dominick deze kan brengen, en er is meer…

LUST "Line up"
We hebben een flink team van DJ's aangetrokken en een DJ met naam en faam in het Rotterdamse namelijk Quinten de Rozario. De avond zal een relaxte opbouw hebben. Vooral tijdens het dinner lijkt het ons passen om rustige muziek te bieden waarbij nog makkelijk gekletst kan worden. Naarmate de avond vordert zal ook de muziekkeuze worden bijgesteld door DJ Hans Campo. Tegen de tijd dat het "prime time" is, pakken we uit met een overgang van Lounge, Funk en Soul naar een heuse “club dance sound”. Mensen die het feest "Stout" herkennen zullen hieraan meteen blije gedachten hebben. Tot slot zal DJ Kevin, van club Commedia de avond afsluiten.

Kaarten kan je krijgen via www.lustplaza.nl


Ik reserveer mijn “LUST”
Voor iedereen die graag al om 18.00 uur wil binnenstappen en deel wil nemen aan de “walking dinner” is van harte welkom. Het “walking dinner” staat gepland van 18.00 uur tot circa 21.00 uur. Daarna gaan we verder los…. reserveren verplicht.
Voor diegene die gewone kaarten willen reserveren wordt een heerlijk glaasje met bubbels aangeboden bij binnenkomst.
Reserveren via: http://www.lustplaza.nl

Aldus ‘van Dale’ en onze ingrediënten
LUST de; m 1 begeerte, verlangen, trek: eetLUST, lachLUST, 2 -en (m.n. in het mv) lichamelijke begeerte; hartstocht: zijn ~en bevredigen 3 welbehagen, plezier: een ~ voor het oog.
Datum: 12 februari 2010
Tijden: 18.00 uur tot 04.00 uur
Walking dinner: 18.00 uur tot 20.30 uur
Deurprijs: € 15,00
Reservering: € 15,00incl. welkomstdrankje
Reservering dinner: € 25,00