Partyflock

Voor de beheerders van PF

 
Forumonderwerp · 10835
Ik heb, nadat er weer een aantal dingen gewijzigd zijn op PF, nogal vaak dat ik moet refreshen, alvorens de geposte topics c.q. replies verschijnen. Knap lastig, want ik kan continu f5-en en dat is knap vervelend met een isdn-verbinding. Datzelfde geldt voor de berichten. Kan in de pagina's niet de caching uit worden gezet? (dit is volgens mij mogelijk met php, met asp iig wel) Zodat bij het openen van elke pagina de recordset wordt ge-refreshed?
Hier hetzelfde probleem maar ik neem aan dat ze daar nog mee bezig zijn?
het is idd gewoon vervelend dat er 'live' geknutseld word... knutselen is goed... alleen niet als wij t zien zal maar zeggen... niemand snapt er wat van....!!! Gooi m er dan een paar uur uit, want dit is egt irri... hoe graag ik PF ook verbeterd zie worden...
Overigens snappik niks van wat Jordees zegt, maar volgens mij komt t op t zelfde neer... ;-)
hahaha fairy, het is inderdaad fijner dat de site er een paar uur uitgaat. En wat ik zeg komt er op neer dat wanneer je een internetpagina opent in je explorer of netscape, wordt ie op je pc opgeslagen (dit heet caching). De volgende keer dat je dezelfde pagina opent, haalt ie hem niet van het internet op maar van je pc, zodat je tijdswinst hebt met het laden van je pagina's. Dit kan je ook uitzetten, als ze dat zouden doen op PF dan hoef je niet elke keer F5 of vernieuwen te gebruiken om de nieuwe replies te kunnen zien. (behalve als je al in een topic zit, dan kom je er niet onderuit)
Maar denk dat de server aardig overbelast raakt als ze dit zouden doen en ik weet niet hoeveel capaciteit ze hebben om deze wijziging te kunnen doorvoeren.
t0mm1e
Werkzaam bij Appic, Partyflock
Caching werkte niet helemaal goed. En het blijft in principe een benadering zoals het nu werkt, maar als het goed is werkt het prima zo.
En live knutselen aan een site is gewoon nou eenmaal vaak noodzakelijk, het is nagenoeg onmogelijk om bij een dergelijk complexe site in je eentje zoveel testcases te doen dat alles perfect werkt voordat de werkversie wordt overgezet naar de versie die iedereen gebruikt.
Niet meer live knutselen???
aha...das dus van 4.55 AM tot 4.57 AM :D :S