Uit een nieuw wetenschappelijk onderzoek van onze afdeling is gebleken dat er helemaal niks mis is met zout! Zout is in bepaalde mate heel goed voor je.
NaCl zorgt voor de aanmaak van acetaldehyde en acetic acid in het bloed, dat zorgt voor verhoging van de ultrasensorische waarneming, het verwijd de interspinale vezels en zorgt voor een betere verloop van bloed door de intersementaire baan, interradiaal door het interpositum dat de witte bloedcellen eruit filtert en zorgt voor congenitale zelden verkregen verplaatsing van het colon tussen lever
en diafragma.
Dus we kunnen allemaal heerlijk zout eten
NaCl zorgt voor de aanmaak van acetaldehyde en acetic acid in het bloed, dat zorgt voor verhoging van de ultrasensorische waarneming, het verwijd de interspinale vezels en zorgt voor een betere verloop van bloed door de intersementaire baan, interradiaal door het interpositum dat de witte bloedcellen eruit filtert en zorgt voor congenitale zelden verkregen verplaatsing van het colon tussen lever
en diafragma.
Dus we kunnen allemaal heerlijk zout eten












