Partyflock

heb je pillen %)

 
Forumonderwerp · 10783
damn wat wordt dat vaak gevraagd, begint redelijk iritant te worden aleen omdat je de heele avond staat te stuiteren gaan mensen er automatisch van uit dat je ook maar gebruikt.....en genoeg bij hebt om door te verkopen
laatste aanpassing
dr zijnzelf bepaalde mensen die ik regelmatig op feesten tegen kom en dan is het dus standaard "hoi hoe is het? heb je nog pillen? "

word ik ook een btje moe van.
Heel raar, mij wordt de laatste tijd wel eens gevraagd of ik aarbeien bij me heb ? ;)

:D:D:D:D
whahhahhaha inderdaad....is dat nieuw ofzo? schijnen mensen in plaats van op hun wangen te gaan bijten ineens spontaan gaan likken? snapnie hoe dat nou werkt hoor :devil:
laatste aanpassing
Ik heb van me zelf al best grote ogen, maar wanneer ik wat gedronken heb en beetje strak sta al helemaal. zo ook dus op q-base, ik ging ff wat drinken in me eentje dus stond rustig tegen de muur aan, ben ik zeker wel 4 keer gevraagt of ik nog pille bij me had.
gewoon genoeg menemen kun je er ook nog iets aan verdienen :):)
sommige mensen hebben err gewoon een hoofd voor! Mij vragen ze het amper terwijl een vriend wel altijd gevraagt wordt!

Ik ben denk ik altijd te ver heen om te kunnen dealen en dat zien ze aan me of die vriend wiens naam ik niet zal noemen (PFER) heeft gewoon een lelijke drugssmoel! ;)
Nou, me eerst party, in '96, een Shadowlands in Thialf volgens mij, kwam er een kerel op ons af met de mega duidelijke vraag "Pils?"... dus wij 's de richting van de bar duidelijk maken als 16 jarige kids... :p bedenken we ons later dat 'ie waarschijnlijk toch echt pillen zocht :)
tja vriend vamme doet dat wellis dus word ook aan m gevraagd...maar moet je altijd wel mee oppassen...

je weet maar nooit wie het vraagt..
Ik heb dus een dikke gouden ketting en dan denken veel gasten o die ziet er heen uit en heeft ook nog een dikke ketting die is vast dealer zo komt er dus een berg mensen naar me toe heb je pillen sos of GHB