Partyflock

Werk je rot !

 
Forumonderwerp · 10768
Wat doen jullie zoal op jullie werk? en van hoelaat tot hoelaat...

Begin om 8 uur, dan eerst maar eens koffie drinken, computer opstarten. Dan telefonisch klanten helpen, bureautje, headsetje, (ROKEN, kan gewoon achter mijn bureau) tot 17 uur dan naar huis. Oh ja en van 12 tot 13 ff een uur pauze (ook naar huis 5 min. fietsen)
begin om 8u, met koffie/thee, dan werken...
beetje facturen boeken, koersen controleren, e.d. (klinkt saai he)
en dan tot 16u als ik geen pauze neem, anders tot 16.30

en ik ben zooooooo blij als ik dan weer thuis ben:D
en zoooo chago als ik mn wekker hoor gaan om 6.30:(
Ik begin meestal zo rond 9u.Eerst idd koffie!!!
Dan heel veel klanten helpen!(werk in de horeca duzz zal wel moeten)
Dan om 18:00 gaat de winkel dicht, ff een halfuurtje schoon maken, en dan naar huis(reistijd +/- 45 60 min, ligt aan de ns)
Tja, valt wel mee, moet ook om het uur ff kletsen met collega's m,n comp. gaat anders op slot omdat ik er dan te lang achter zit, best wel geinig. alleen hebben nu een nieuw computer programma JDE One world, wat een sof....
Werkt nl. nog niet goed!
Of er komen geen orders uit, of ze komen er dubbel uit. Ben je met een klant aan de telefoon, duurt het een minuut of tien voordat je de order in je scherm hebt......
Ach ja er valt altijd iets te klagen. Voor de rest vet relaxt werken.
laatste aanpassing
Zit nu in Belgie voor m'n werk, Begin rond een uurtje of 9:30 (slaap op het kantoor in appartement op de 3e verdieping) en ben ik de hele dag zo ongeveer bezig met computer gerelateerde dingen; troubleshooting, programmeren, analyses, niet te vergeten de atijd zaaie sales en engineering meetings (vergaderingen) etc etc. Gelukkig wel rond een uurtje of 13:30 lekker warme maaltijd in een goed vlaams restaurant, uiteraard op kosten van de zaak :devil: Als ik in het buitenland ben werk ik tot erg laat, gisteren tot 00:30 en tsja, ik ben nu alweer veel te lang bezig, duurt ook nog ff denk ik :)

*gaap*
laatste aanpassing
me de pleuris werken, of is dit raar?
Vandaag: 10 uur direct gewoon bikkelen.... van 17.00 u. wel 3 kwartier eten. Daarna weer door buffelen tot 21.15 en dan nog eens een half uur fietsen..... Morgen iets korter, maar vrijdag gewoon weer the same..