Partyflock

Hoe heet dat nummer ??

 
Forumonderwerp · 10667
Op impulz draaide die gast na yoji zijn 2e nummer(na the excorsist)

Je hoorde een wijf die zei van I can''t remember nothing from last night, the only thing I can remember is a sound...­

Wie weet hoe dit nummer heet dan??

Doei
welke?? die ene of die andere??
Je naam zegt al genoeg haal techno weg en dan weet je wat ik van je vind:d
laatste aanpassing
Ga nou maar lekker slapen gekke Hagie!
Vin jou ook een schatje hoor (k) whehehe :devil:
ja je bent een schatjuh...­
Beetje dan
;p
Ben eg wel lieff :D Moest gewoon ff iets achter "TeKnO"hebben staan :p
Weet ik je heb ook een heel lief koppie, maar weet je nou al hoe dat nummer heet?
Til van het oude noorden
blijft weer lekker ontopic...­
idd ray wilde ook net zeggen dat het hier om een nummer gaat waarnaar gevraagt wordt!
Nah kunnen jullie ff serieus doen man:D
hij heet BLAZEN van DJ BERTUS......
je kan hem vinden op kazaa..:D
laatste aanpassing
echt niet hij heet ZUIGERT van DJ ERNIE
en je kan 'm vinden op Filetopia
Hij heet hou gvd je tiefus kop alle 2:d vooral jij arno
Hij heet Hakkuh en STampuh van Gabber Kees:p:D
nothing from last night - DJ PaasKonijn ??? :P
Komt een grote dikke kale neger stopt de stekker in het stopcontact gaat ie stroomdood, STROOMDOOD MAN!!!!!!Komt een grote dikke kale neger stopt de stekker in het stopcontact gaat ie stroomdood, STROOMDOOD MAN!!!!!!Komt een grote dikke kale neger stopt de stekker in het stopcontact gaat ie stroomdood, STROOMDOOD MAN!!!!!!Komt een grote dikke kale neger stopt de stekker in het stopcontact gaat ie stroomdood, STROOMDOOD MAN!!!!!!Komt een grote dikke kale neger stopt de stekker in het stopcontact gaat ie stroomdood, STROOMDOOD MAN!!!!!!Komt een grote dikke kale neger stopt de stekker in het stopcontact gaat ie stroomdood, STROOMDOOD MAN!!!!!!Komt een grote dikke kale neger stopt de stekker in het stopcontact gaat ie stroomdood, STROOMDOOD MAN!!!!!!­[img]http://www.smilies.nl/crying.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/crying.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/crying.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/crying.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/cry.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/cry.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/eek2.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/eek2.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/eek2.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/eek2.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/eek2.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/pcangry.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/pcangry.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/redbite.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/redbite.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/fart.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/fart.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/splat.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/splat.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/splat.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/devil/firedevil.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/devil/firedevil.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/devil/firedevil.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/devil/bloody.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/devil/bloody.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/devil/bloody.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/bounce/huepfenbrwn_md_wht.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/bounce/huepfenbrwn_md_wht.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/bounce/huepfenbrwn_md_wht.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/muziek/music270.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/person/bravo.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/person/bravo.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/person/bravo.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/person/mrt2.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/person/director.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/iconss/icon130.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/iconss/icongumba.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/landen/Bolivia.gif[/img]
NOU EN! NOU EN NOU EN! NOU EN NOU EN! NOU EN NOU EN! NOU EN NOU EN! NOU EN NOU EN! NOU EN NOU EN! NOU EN NOU EN! NOU EN NOU EN! NOU EN NOU EN! NOU EN NOU EN! NOU EN NOU EN! NOU EN NOU EN! NOU EN NOU EN! NOU EN NOU EN! NOU EN NOU EN! NOU EN NOU EN! NOU EN NOU EN! NOU EN NOU EN! NOU EN NOU EN! NOU EN NOU EN! NOU EN NOU EN! NOU EN !
Komt een grote dikke kale neger stopt de stekker in het stopcontact gaat ie stroomdood, STROOMDOOD MAN!!!!!!Komt een grote dikke kale neger stopt de stekker in het stopcontact gaat ie stroomdood, STROOMDOOD MAN!!!!!!Komt een grote dikke kale neger stopt de stekker in het stopcontact gaat ie stroomdood, STROOMDOOD MAN!!!!!!Komt een grote dikke kale neger stopt de stekker in het stopcontact gaat ie stroomdood, STROOMDOOD MAN!!!!!!

Echt dom ben ik maar ik ben jullie zat nu!!!!!!

Ik hoef dat kutnummer niet eens meer te weten joh
knipoog van aadje:D