Partyflock

Vlieg angst help!

 
Forumonderwerp · 10630
Zit ik het nieuws te luisteren en aj hoor weer een vliegtuig CRASH. AAAHHHHH niet gezond en ik moet over 2 weke ook met het vliegtuig naar spanje.
Tis maar 2uur vliegen maar knijp hem wel een beetje, heb iemand wat tipss voor me? PLEASE thx ;-)


Thx luitjes voel me een stuk meer op me gemak
laatste aanpassing
vantevooren heel veel drinken dat is beter
en veel gezelliger
yo geniet er gewoon van!!!
wou dat k mocht gaan!! whaaaaa
ik ga met d eauto naar italie maar ging liever met het vliegtuig!!nie zeuren gewoon genieten man!:s al vast fijne vakantie he!!!
enne als hij wel naar beneden gaat dan ga je gewoon vet hard zingen!;)whaaaaaa
ha ha ha dat was zekah ff schrikke, ik moet vrijdag naar Turkije vliegen...zit nu al te bibberen tis namelijk ook mijn 1e keer..... :(
brrrr ik mag van de zomer 'fijn' 4 uurtjes vliegen...en ik heb nu al de bibbers!! vroeger had ik dat NOOOOIT maar sinds de vorige keer heb ik toch wel zweethandjes :S
HELLUPPPP :) maar ach..er gaan per dag miljoenen vliegtuigen dus dat je net in die ene zit die er eens in de zoveel tijd crasht moet wel erg toevallig zijn toch
1 geruststelling...het vliegtuig is het veiligste vervoersmiddel! Kheb het me al door veel mensen laten vertellen! En als je na gaat...zoveel vliegtuig rampen zijn er nog niet gebeurd! Tuurlijk gebeuren er wel ongelukken, maar dat kan je niet voorkomen!:)

Denk er nou eens bij na dat je daar in de lucht 'hangt' haha lekker naar beneden kijkend...het is echt super om te vliegen! Ik heb vorig jaar voor het eerst gevlogen. Vooral het stijgen is gaaf! Dalen vond ik minder maar dat is per persoon verschillend! Ik merkte na een kwartier niet eens meer dat ik vloog..leek gewoon een bus! En ja liever 2 uurtjes vliegen dan 24 uur in de bus toch? Haha nou succes ermee...veel plezier in Spanje...(K)
tis echt vet leuk vliegen!!! echt waar ik heb het al tig keer gedaan maar het blijft leuk! je hoeft echt nergens bang voor te zijn! weet je dat je een grotere kans hebt om door de bliksem te worden geraakt, dan dat je in een vliegtuig neerstort! en het is bewezen dat vliegen het veiligste vervoermiddel is...dus je hoeft je nergens zorgen om te maken!
iig geval alvast een fijne vakantie!
groetjes
vorig jaar 12 uur gevlogen! en was erg relax! dus 2 uur is helemaal niks!

ben het met cakkie eens! vliegen is het wel het veiligst!
Vliegen is leuk :)
K weet niet waarom, tis gewoon zo :P

Alleen stijgen en dalen vind ik wat minder, omdat mn oren dan altijd dicht gaan zitten :S
Hmm ja dat bedoelde ik ja...mijn oooren! Pff 2 dagen last gehad...:S
Vliegen keerjte zonder drugs is leuk :)
maar mijn oren waren echt FUCK UP!! gelukkig alleen met terugreis!

veel kaugom eten! en abslouut geen eten nemen
wat een gore bende!
of ben ik verwend :P
vliegen valt meej...moest er nooit iets van hebben...ben vorig jaar naar thailand gevlogen(13uur lang) en lekker veel zuipuh en eetuh (hopen zonder turbolentie) en dan gaat het goed...en dan slaapie doen. Of bruute muziek snoeihard opzetten...maar dat mag meestal nie
ik naar Australlie vorig jaar echt een pokkeeind maar als je maar lekkere beuq muziek bij je hebt..overleef je het wel.. P.s als je gratis mag drinke Maak dr dan goed gebruik van:D ;)
geheh alleen je merk nie zosnel dat je bezope bent omdat je heletijd zit..
maar dat ete is idd NIETTT TE VRETE
Tja, als je neerstort kun je toch weinig doen..........hopen dat je in zee stort?
hahahaha, wat hoorde ik nou weer laatst op de radio?? 2 piloten die stom dronken achter "het stuur" wouden kruipen :P zou jou vliegtuig maar zijn!! de politie werd ingeschakeld, omdat de 2 zo naar drank stonken!
Dit kan je dus egt gewoon niet maken, als je verantwoordelijk bent voor de 100den levens die lekker niets vermoedend op vakantie gaan!
Afschiete die hap
jeffrey heeft goede ideen alleen jammer dat mijn vriendin niet meegaat!!
moet je een paar uur of een dag VOORDAT je gaat vliegen final destination gaan kijke (6)(6)(6)
laatste aanpassing
Boeing heeft pas een nieuwe site over vliegveiligheid: www.boeing.com/safety. Daar wordt uitgelegd hoe een vliegtuig in de lucht blijft hangen enzo en wat statistiekjes over hoeveel dooien er vallen door vluigtuigongelukken.
heb er ook een klein beetje last van ...

dit komt net binnen via het nieuws:

Vliegtuigcrash in Afrika
Gepost door Mark (Wanco) - donderdag 4 juli 2002 @ 15:08 - Bron: Teletekst
ZuPeRMaN had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In de Centraal Afrikaanse Republiek is een vliegtuig bovenop een woonwijk neergestort. Het vliegtuig stortte neer op de hoofdstad Bangui van de Centraal Afrikaanse Republiek.

Ooggetuigen wisten te melden dat er twintig mensen overleden zijn en een iemand het ongeluk heeft overleefd. Alle slachtoffers waren inzittenden van het toestel.

Het vliegtuig was een vrachtvliegtuig van Sudan Airways. Het was op weg van Brazzaville naar Congo en vervoerde voedsel voor de Sudanese troepen in Congo-Brazzaville. Vanwege motorproblemen probeerde het vliegtuig te landen in Bangui. Maar die landing is volkomen mislukt, waardoor het vliegtuig op de woonwijk terecht kwam.
ik denk dat ik toch maar op de fiets naar itali op vakantie ga!! :S
Ach ik denk altijd maar zo: Als ik ga, ga ik in ieder geval hard!! What a way to go!
joh, als je neerstort, heb je iig al van dichtbij gekeken naar je plaats van bestemming...
laatste aanpassing