Partyflock

Chagrijnige mensen........

 
Forumonderwerp · 10591
Daar heb ik echt een hekel aan.
Van die mensen die ergens ineens een probleem van maken omdat ze zich ff niet zo lekker voelen.
Ik probeer altijd op dezelfde manier op dingen te reageren.
Als iemand bijv. op een feest perongeluk tegen je aanstoot is dat toch geen probleem?
Ik heb ook weleens een humeur maar probeer daar niet iemand het slachtoffer van te laten zijn.
Ik ben eigenlijk sowieso bijna altijd wel goedgehumeurd en vrolijk, als ik sjaggo ben dan komt dat 9 van de 10 keer door andere mensen die sjaggo zijn.
Waarom zo sjaggo??? Vrolijk en vriendeijk zijn is veel fijner :-)
True true :).

Dacht iedereen maar zo....
laatste aanpassing
Ze laten t altijd zo merken dan.­ Daar kan ik nie tegen.­

Als je je KUT voelt enzo LAAT HET EEN ANDER DAN NIET MERKEN!! Dadelijk word ik ook nog sjaggo.­
Mja, k word ook wel es chagrijnig als k me niet 100% voel.­ Ik probeer het te voorkomen, maar soms heb k er echt schijt aan.­
Vooral bij mijn moeder heb k dat.­ Als k me niet 100% voel en ze komt zeuren over kamer opruimen oid.­
Sago Mensen aan me ballen!!
Trek ik me niks van aan.. laat maar gaan zijn niet wijser :P:P
moeders idd jah..­ zeker als ze pcies dezelfde karakter trekjes hebben..­ WUAAAHHHH oorlog!
Ik heb hier ook te maken met sjaggie mensen... gaat slegt met t bedrijf dus ze hebben stress.... En dat reageren ze dan op mij af... lekker dan :-S Ik kan er niks aan doen tog???? Vind t gemeen en is nie goed voor de werksfeer... Als je chagerijnig bent moet je dat lekker alleen doen en niet op anderen afreageren...
Iedereen is welles sago! Supermenselijk!!
Maarre..vandaag verre van hoor.. BenŽ SUPERMELIGGG!! :p :d :bounce:
Ik heb ook wel eens een chaggie bui en niets is heerlijker dan het afzeiken van mensen die in een goeie bui zijn hehehehehehe! Het moet toch niet ten koste van mij gaan he! (teeuwen)
Ik kan ook wel eens chagerijnig zijn, maar ik zorg er altijd voor dat andere mensen dat niet merken.­ Ik kan zo de knop omschakelen en weer vrolijk zijn en als ze weg zijn kan het soms gebeuren dat ik in mijn sjaggobui terugval.­
vandaag weer zo'n dag robbie?
Echt een hele asociale en irritante eigenschap.
Sjagegrijnige mensen zijn ook lelijk :-)
Ben nooit sagerijnig :)
Ja kan wel kwaad zijn ofzo..ben meeste van de tijd vrolijk..maar kan ook vet driftig zijn..maar dat gebeurt zelden..hangt er vanaf watter gebeurt is ;)
Maar heb dus ook een hekel aan sagerijnige mensen :s
ik ben elke ochtend chagerijnig.­ Ik ga niet chago lopen doen tegen mijn collega's.­ ik loop gewoon tot een uur of 12 beetje duf en stil door de winkel, en dat zijn ze wel gewend van me.­ Ik ga namelijk echt niet vrolijk en actief lopen doen, als ik nog een mega ochtend humeur ofzo heb.­
ja als kind vondt ik dat al.

Stomme shagerijnige Bert en lieve vrolijke Ernie :P
K ben blij dat k niet tot "het groepje" chagerijnige mensen behoor:)! Waarom zou je het jezelf moeilijk maken om chago te doen. Daar worden andere mensen ook nie vrolijker van. Tja er kan natuurlijk altijd een dag tussenzitten dat je je klote voelt, dat heeft iedereen, maar dan ga ik nie chago doen tegen andere:)
ik haat shagerijnige mensen!vooral op een feest! dan loop je perongeluk tegen iemand aan en dan gaat die helemaal uit z'n dak.­echt belachelijk!!!!!!!!!!!
Ik ben in het begin van een feest altijd wel een beetje rustig, en al helemaal als er een hoop mensen om me heen zijn die ik niet ken. Maar absoluut niet sjaggie ofzo !

Als ik eenmaal los ben, dan knal ik overal doorheen, met een dikke smile op me gezicht. Ik geloof dat ik per avond wel 100 mensen per ongeluk aan de kant beuk. Ik zet altijd maar me liefste smile op, en zeg gewoon sorry, en ik heb nog (bijna) nooit bonje gehad (om die reden).

Smile and :bounce: around !
laatste aanpassing