Partyflock
 
Forumonderwerp · 1058049
­ Nederland
 
Hoi,
Ik ben op zoek naar een feestmaatje(s) om samen naar een kinky trancefeest te gaan (kinky paradise, obscene, trancelious, wasteland, dominatrix etc). Ik zoek iemand die net als ik niet wapt! Kijk ook even in mijn profiel!
Ik hoop wat van je te horen!! En wie weet kunnen we dan binnenkort plannen gaan maken!!!
Groet Happiness-zij
 
Artiest The Vanisher
Uitspraak van verwijderd op woensdag 22 april 2009 om 23:08:
Ik zoek iemand die net als ik niet wapt!

niet wappie...slecht hoor:no:
 
Wappen

Wappen is sex met een pilletje
Voordat je aan de sex begint ga je eerst wat verdovende middelen(party drugs) tot je nemen waardoor je in een soort (sex) trance komt


In de wap wereld zijn er verschillende dingen die gebruikt worden.

De Joints

Softdrugs, bestaande uit Nederwiet of Hasjies.
PARTY DRUGS
Partydrugs zijn middelen die oppeppend en stimulerend werken, en veel gebruikt worden in het uitgaanscircuit.

Lachgas
Lachgas (N2O, stikstofmonoxyde) is oorspronkelijk een narcosemiddel dat bij operaties in ziekenhuizen werd gebruikt. Tegenwoordig wordt lachgas vooral in de voedingsindustrie gebruikt, in gaspatronen voor slagroomspuiten bijvoorbeeld. Als drug in het uitgaanscircuit wordt het vanuit een ballon geïnhaleerd. Lachgas zorgt voor een korte roes.

XTC
XTC is een harddrug. In het Engels uitgesproken geven de letters XTC de woordklank ecstasy, wat extase betekent. Het is te koop in pillen of capsules in allerlei vormen en kleuren.

XTC heeft een stimulerende en oppeppende werking, maar ook een bewustzijnsveranderend effect. Vermoeidheid wordt onderdrukt en je waarneming en je gevoel worden intenser. Het is daarom erg populair in het uitgaansleven. Na 20 tot 60 minuten raak je onder invloed en na anderhalf uur is het effect het sterkste. De effecten verdwijnen langzaam maar kunnen 4 tot 8 uur aanhouden.

Bij XTC bestaat het risico dat het lichaam oververhit raakt en uitdroogt, iets wat levensgevaarlijk is en moeilijk te behandelen. Bovendien wordt men vatbaarder voor infecties en kan het leiden tot depressies, angsten en slaapstoornissen.

Er worden vaak pillen als XTC verkocht terwijl de werkzame stof MDMA er niet in zit. Er kan een stof in zitten die er op lijkt of een totaal andere stof, maar die kunnen heel anders en onvoorspelbaar werken. Of niet werken.

GHB (gamma hydroxy butyraat) wordt wel eens als XTC verkocht, als kleurloos drankje of als poeder. Het is een narcosemiddel en het doseren is erg moeilijk. Bij een klein beetje te veel kun je in een diepe slaap vallen, en bij een overdosis zelfs bewusteloos raken. Een combinatie met alcohol of kalmeringsmiddelen is levensgevaarlijk.

Poppers
Poppers is een gelige brandbare vloeistof (amylnitriet of butylnitriet), oorspronkelijk gebruikt als geneesmiddel voor mensen met een hartkwaal. Vroeger werd het middel in capsules voorgeschreven, deze moesten worden opengebroken om de inhoud op te snuiven. Bij het openmaken maakte de capsule een 'poppend' geluid, vandaar de naam poppers.

Het middel wordt gebruikt door de vloeistof op een zakdoek te doen en de damp op te snuiven. Het mag nooit direct in contact komen met je huid of slijmvliezen.

Poppers werken snel en kort. Je voelt je warm, slap en zeer ontspannen. Het veroorzaakt een verslapping van de (gladde) spieren en de vaatwanden. Dus ook de kringspier van de anus; reden waarom poppers in homokringen tijdens het vrijen worden gebruikt.

Je bloeddruk daalt door het gebruik van poppers, je kunt misselijk en duizelig worden en flauwvallen. Ook bloedarmoede en gezichtsstoornissen kunnen voorkomen.
Geest verruimende middelen


Wat zijn drugs?
Wanneer is een bepaald middel een drug? Op die vraag bestaan verschillende antwoorden. Soms wordt uitgegaan van de werking van het middel, soms wordt gekeken naar wat er in de wet staat over het middel.

De werking
Wanneer er wordt gekeken naar de werking, dan is een middel een drug wanneer het de hersenen prikkelt en er daardoor geestelijke en lichamelijke effecten optreden. De effecten kunnen stimulerend zijn, verdovend of bewustzijnsveranderend.

Stimulerend:
Bij deze middelen krijgt de gebruiker het gevoel meer energie te hebben en alerter te zijn. Voorbeelden van stimulerende middelen zijn cocaïne, amfetamine (‘speed') maar ook tabak en koffie.

Verdovend:
Hierbij komt de gebruiker in een slaperige roes. Door de kalmerende en ontspannende werking worden de scherpe kanten van het leven afgeslepen. Voorbeelden van verdovende middelen zijn heroïne en andere opiaten, maar ook alcohol en slaapmiddelen.

Bewustzijnsveranderend:
De gebruiker van deze middelen gaat de wereld (heel) anders zien en beleven. Voorbeelden van bewustzijnsveranderende middelen zijn LSD, hasj, weed, paddo's en andere tripmiddelen.

Het onderscheid naar werking is niet altijd scherp te maken. Sommige middelen hebben een ‘gemengd' effect. XTC is bijvoorbeeld oppeppend, maar verandert ook de waarneming, en hasj en weed kunnen - afhankelijk van de dosis en de situatie - behalve bewustzijnsveranderend ook versuffend werken.

De wet
Wanneer wordt uitgegaan van de werking van middelen, dan zijn alcohol, koffie en tabak ook drugs. Volgens de wet is dat niet zo. In de Opiumwet, waarin alle middelen zijn opgenomen die door de overheid als ‘drugs' worden beschouwd, komen deze middelen niet voor. De Opiumwet noemt wel de illegale middelen waar de meeste mensen aan denken bij het woord ‘drugs' en veel middelen die worden toegepast in de geneeskunde.
Op lijst I van de Opiumwet staan middelen die volgens de overheid een onaanvaardbaar groot risico met zich meebrengen. Dat zijn bijvoorbeeld heroïne, cocaïne, amfetamine, LSD en XTC.
Op lijst II staan hennepproducten (hasj en weed) en slaap- en kalmeringsmiddelen zoals Valium en Seresta. Ook dit zijn geen onschuldige middelen, maar de risico's zijn volgens de overheid minder groot dan bij de middelen op lijst I.

Bovenstaande geeft duidelijk aan dat het gebruiken, bezitten, handelen en aanzetten tot gebruik strafbaar is. Iedereen heeft hierin een eigen verantwoordelijkheid. Wij respecteren ieders privé-leven en de wens of behoefte om op bepaalde momenten stimulerende middelen te gebruiken.

Bitweenus.nl neemt echter ook haar eigen verantwoordelijkheid. Wanneer op het forum / chat over drugs in promotende of gebruiksstimulerende zin gesproken wordt en Bitweenus.nl zou dit openlijk toestaan dan kan Bitweenus.nl zich schuldig maken aan het overtreden van de Opiumwet (artikel 10a). Dit willen we te allen tijde voorkomen vandaar dat het NIET is toegestaan om drugsgerelateerde onderwerpen te posten en/of te bespreken op de chat.

Echter willen wij wel het voortouw nemen in het goed informeren van onze leden. Liever goed voorgelicht en dan bewust een keuze maken, dan het gaan
experimenteren met alle gevolgen van dien.

Swingen is een “vorm van erotiek” waarbij de partners volledig op elkaar moeten kunnen vertrouwen en met elkaar moeten kunnen communiceren. Als dit vermogen alleen ontstaat ná gebruik van partydrugs of juist verslechterd na het gebruik van partydrugs, kan er een situatie ontstaan die voor een ieder als onplezierig kan worden ervaren.

Je bent als persoon/stel niet alleen verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid en welbevinden, maar ook voor
je medemens.

Risico's op korte termijn
Het effect van een drug hangt voor een belangrijk deel af van de conditie en de stemming van de gebruiker op het moment dat hij het middel neemt. Veel drugs versterken die stemming, en daarbij kunnen de effecten soms anders uitpakken dan de gebruiker had verwacht. Onvrede kan omslaan in diepe neerslachtigheid, angst kan omslaan in paniek. Ook lichamelijk kan een drug ‘verkeerd vallen'. Dat kan zich uiten in misselijkheid, braken of onpasselijkheid.

Het gebruik van drugs is extra gevaarlijk voor mensen die geestelijk kwetsbaar zijn, voor mensen met hart- en vaatziekten, mensen met geestelijke gezondheidsproblemen en voor zwangere vrouwen. Vrouwen die hun kind borstvoeding geven, moeten weten dat de werkzame stoffen van de drugs via de melk doorgegeven kunnen worden.

Een risico van bepaalde drugs is overdosering: het innemen van een dodelijke hoeveelheid.
Sommige drugsgebruikers nemen bewust een te hoge dosis. Wat vaker voorkomt is dat iemand iets anders inneemt dan hij verwacht. Het komt voor dat een pil of poeder niet bevat wat de verkoper beweert. Voor illegale drugs bestaan immers geen kwaliteitscontroles. Veel gebruikers nemen verschillende drugs door of naast elkaar. De effecten van combinaties zijn onvoorspelbaar en kunnen ook dodelijk zijn.

Drugs beïnvloeden de waarneming en het concentratievermogen van de gebruiker. In het verkeer en op het werk vergroot drugsgebruik de kans op ongelukken. Drugsgebruik in het verkeer is strafbaar. Ook prestaties op school kunnen onder het gebruik van drugs lijden.

De risico's van drugs staan ook in verband met de wijze van toedienen. Door drugs in te spuiten met gebruikte injectiespuiten, kunnen infectieziekten als HIV (aids) en hepatitis verspreid worden.

Risico's op langere termijn
Bij langdurig gebruik van drugs is vaak sprake van ‘moeten' gebruiken, ofwel van verslaving (lichamelijke en/of geestelijke afhankelijkheid). Bij verslaving is op lange termijn de kans op lichamelijke en geestelijke schade groot. Lichamelijk kunnen er voor een gebruiker vervelende klachten optreden. Door overbelasting functioneren bepaalde organen bijvoorbeeld minder goed.

Geestelijk kan bij langdurig gebruik een soort van ‘oververhitting' plaatsvinden. Gebruikers kunnen hun gedachten dan alleen nog maar richten op drugs en draaien als het ware door.

De manier van leven van de verslaafde kan ervoor zorgen dat de lichamelijke en geestelijke schade beperkt blijft of niet. Wanneer alleen het middel nog van belang is en gezond eten en drinken en het onderhouden van sociale contacten niet meer, kan de gebruiker lichamelijk en geestelijk snel aftakelen.
 
Eh DafCore.. Brong?
Uitspraak van verwijderd op woensdag 22 april 2009 om 23:08:
Ik zoek iemand die net als ik niet wapt!

zonder is ook veel leuker 8)
Uitspraak van actief op woensdag 22 april 2009 om 23:13:
Wappen is sex met een pilletje
Voordat je aan de sex begint ga je eerst wat verdovende middelen(party drugs) tot je nemen waardoor je in een soort (sex) trance komt

Had er echt nog nooit van gehoord. Weer wat geleerd :P Dacht dat wappen internetten op je telefoon was. :/
 
Uitspraak van Too Many Daves op woensdag 22 april 2009 om 23:25:
Dacht dat wappen internetten op je telefoon was. :/

:roflol:
 
Uitspraak van *HardcorePussy* op woensdag 22 april 2009 om 23:10:
Wat is wappen

Met je voet in iemands anjer
 
niet mokken, lekker wappen.
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 22 april 2009 om 23:15:
Eh DafCore.. Brong?

google uiteraard

Uitspraak van Too Many Daves op woensdag 22 april 2009 om 23:25:
Had er echt nog nooit van gehoord. Weer wat geleerd :P Dacht dat wappen internetten op je telefoon was. :/

nah ik ook, daar zocht ik eigenlijk naar, zo een kutverhaaltje:LOL:

maar goed, nu weet iedereen wat er ook zomaar mee bedoeld kan worden :X
Zit je niet op de verkeerde site?
 
rare volgorde.
Uitspraak van verwijderd op woensdag 22 april 2009 om 23:42:
rare volgorde.

vond ik ook al :lol:
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 22 april 2009 om 23:42:
rare volgorde.

wahhhaaa :lol: mischien kan ze beter naar swingerspaleis.nl gaan heheh :x
 
ach, iedere zeug z'n meug toch.
 
Ze wapt niet??

Waarom gaat ze dan naar zo'n feest als ze niet gepaald wilt worden? :/
Uitspraak van verwijderd op woensdag 22 april 2009 om 23:48:
ach, iedere zeug z'n meug toch.

:lol:
Uitspraak van verwijderd op woensdag 22 april 2009 om 23:53:
Waarom gaat ze dan naar zo'n feest als ze niet gepaald wilt worden? :/

alleen niet onder invloed van het een of ander tok?
Uitspraak van verwijderd op woensdag 22 april 2009 om 23:08:
en feestmaatje(s)

een slapend feestmaatje?
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
wappen was ooit de voorloper van een mms bericht .. hoezo oldschool B)
 
wippen afvegen pleitos
woppen is ook wel es leuk :p