Partyflock

ik wil terug!!!!!!!!!

 
Forumonderwerp · 10540
ik mis spanje!!!!
ga er over anderhalf jaar wel werken maar wou dat ik er kon blijven :)
ik mis iedereen en ik kan ook wel naar ze toe maar dan moet ik dus heeel nl door reizen,want iedereen woont ergens anders :S
heb echt zo'n rot gevoel in mn maag dat heb ik ook altijd na feesten,zijn er mensen die dit ook hebben??
(K)
Ja dat ken ik, dat had ik de afgelopen twee jaar ook toen ik uit Spanje terugkwam... en altijd in mindere mate na feesten... zo'n leeg gevoel van onvrede, dat je gewoon maar 1 ding wil: TERUG naar Spanje (of TERUG naar de dag dat het feest nog moest beginnen)
jaaaaaah dat ken ik!! Dat is zooo beroerd! Heb ik vaak na een feest, zit je zowat in de put omdat je het gehad hebt omdat het zoooooo gaaaaaf was en gezelli :) Met vakantie had ik dat ook ja!! Echt minderrrr :/ Maaaarjaaa tis eenmaal niet anders :)

(K)
Dat had ik dus ook nadat ik terug was uit Lloret.
En nu met Impulz.
Life is though :(:(:(:(

Maar het volgende feestje komt er al weer aan:
Awakenings! :D
Ik ken je vermelden dat dit bij mij altijd een maanden of 1 1/2 duurt. Voor dat ik de vakantie weer los kan laten. Steeds een kut gevoel.

PS: MISSPARTY ken jij Bob v/h Hof en/of Jeroen de Boer.
Had ik vorig jaar ook nogal last van.

Ik ben eerst 10 dagen met het vliegtuig naar Spanje geweest. toen ik weer terug was in NL en erachter kwam hoe saai het hier eigelijk wel niet is ben ik 2 dagen later weer terug gereden en daar gebleven tot aan het eind van mijn vakantie.

Was zeker wel relax alleen zo jammer als je terug bent en totaal geen geld meer hebt!!! Maar achteraf zeker wel een relaxte zomer gehad.
laatste aanpassing
2 senc!!!
jeroen de boer ken ik idd!!!!
best goed eigenlijk!
(K)
En dat moet je awake missen joh??:-)
missparty> ik ga straks voor je terug ;)
Jaaa ik heb nog steeds heimwee naar vorig jaar toen ik een half jaar als reisleider werkte in Lloret!!! en dan vooral heimwee naar de MOEF GA GA!!!
en nu heb ik ook nog heimwee naar IMPULZ OUTDOOR!!
*snik huil blr*
ONTROOSTBAAR!!!!!!
2GHB Morrighan: Ik zou terugkomen voor Awakenings ;)
jaa cker weten als je van een feest terug ben gaat alles door je hoofd en vind het onwijs jammer dat het afgelopen dat is ook binnen zoo maar dan draait ze er meestal nog een en dan is het echt afgelopen
YES Salou here we come!!:)

( ik zal wel een beetje voor je genieten daar hoor missparty...:))

(K)