Partyflock

Ik wil mn eigen leven terug :S:S:S:S

 
Forumonderwerp · 10511
Word ff helemaal gek hier. Kan gewoon dagen thuis zitten en me de tering vervelen, afgezeken worden, en dr is nooit wat goed. :s
Mn ma is dus ziek en ik kan dus voor dr zorgen maar heb nooit een goede band met dr gehad en ze lijk nu zo gek als een deur, kan bijna niet meer praten en ik kan dr naast gaan zitten terwijl ze tv kijk. Geef dr dr medicijnen, haal dr uit bed , zet dr op het toilet blablabla. En mn ma had een tijd gelee gezegd dat ik niks voor dr doe.
Heeft mijn tante ook nog het lef te zeggen dat ik egoistich ben terwijl ik gvd elke dag de wekker om 7 uur hoor afgaan bijv. En alleen dat omdat ik wat eten had opgegeten, zit gvd 5 dagen in de week zonder eten voor mezelf wat dan ook dus wat zeik je nou?
Normaal zat ik nooit thuis en nou word verplicht.
Gvd wil mn eigen leven terug.
:'(
ik snap je heel erg goed wijffie
maar je moet maar zo denken ut is je moeder
en ze heeft voor jou gezorgd dus het zou wel lief zijn als je dat op zulke momenten ook voor haar doet.
maar uit je verhaal maak ik wijs dat je geen broers of zussen hebt
dus de taak is heel zwaar voor
en ik heb echt respect voor iemand die dit kan
want ik zou nie weten wat ik in zo'n situatie zou doen
wat betreft je tante, laat haar lekkah zeuren joh
je weet zelf wel beter en je moeder ook.

meissie veel succes en sterkte

(k)
Tja.. misschien tijd om 't huis uit te gaan?
Ja en kom jij dan hier om voor dr te zorgen ?
Heel veel sterkte meissie. Ik kan een heel klein beetje begrijpen hoe je je voelt. Alleen is dat een te lang verhaal om hier op te hangen.

Mocht je een schouder zoeken of gewoon iemand om tegenaan te kletsen, dan laat je het maar weten.

(K)(K)(K) en nogmaals heel veel sterkte
Misschien datje kan bellen met de thuiszorg? die mensen komen je dan helpen als et goed is..

veel sterkte iig!
Ik vind het echt heel naar voor je! Sterkte meid!!!!

(K)
een eigen huisje lijkt mij ook het beste idee voor je hoor.Ben je van al die problemen af!
en dr moeder dan..?
Wat Darklord net zij, thuis zorg...
mja als ze een huis aanvraagt duurt het toch nog minstens een jaar voordat ze die krijgt.. dus dat heeft ook geen zin ..als ze er nu vanaf wil
sterkte meis

(K)
Jah das waar,dan heb ik ook geen idee.Sorry en sterkte!!! :flower:
Ja.. Thuiszorg lijkt t makkelijkst maar das ook moeilijk te regelen...
Als ik jou was zou ik gewoon met mijn tante gaan praten, vertel hoe je je voelt en dat t je pijn doet als ze zulke dingen zegt...
Je moet er gewoon over praten, dat lijkt moeilijk maar t werkt wel t beste..... Sterkte Meis!
Kus
Het is je moeder, maar jij bent haar dochter en jij hebt recht op een eigen leven. Wanneer jouw moeder ziek is en verzorgd moet worden dan zijn daar instanties voor. Als jouw moeder dat niet ziet zitten dan is dat jammer voor haar. Alle veranderingen zijn eng. Ze heeft gewoon het RECHT niet heeft om jou op te eisen en je ook nog eens de grond in te boren. Daar ga jij kapot aan. Daar heeft ze geen kinderen voor gekregen. Kies voor jezelf meid voordat je nog gekker wordt. Kweet niet of er iemand in de familie is waar je mee kan praten of ga langs de huisharts om erover te praten. Waar een wil is is een weg.
laatste aanpassing
vind echt erg voor je!!je bent gewoon verplicht aan gewezen op je mama...terwijl je gewoon je best wil doen doe je niets goed..denk dat je elkaar ook weinig hebt te vertellen op laatst.maar denk dat je moeder je vast van binnen heel dank baar s!dat jij er voor haar bent!je zegt zelf dat je niet echt close bent met haar misschien weet ze haar dankbaar heid niet te tonen op d ejuiste manier!maar denk dat ze vast heel veel van je houd!
wens je heel veel sterkte er mee!!
vind echt goed van je!

ps; heb je geen familielid wat een dagje voor je kan invallen??
(k)
laatste aanpassing
wehehehehehe mijn moeder maakte mij ook compleet gek gek jaren geleden. Ook van mij houden (zegt ze nu), maar ik was jaren zwaar de lul.

Kimmie, wanneer jij het gevoel hebt dat ze to much van jou vraagt...kies voor jezelf. Laat niet aan je vreten. Ook niet door je familie.
Ja er is al thuiszorg en die kleden haar sochtends aan, maar die kunnen er niet de hele dag zijn. Mn tante is er in het weekend zodat ik in ieder geval nog kan werken, en soms uit kan. Doordeweeks zit ik wel vaak thuis. Ze vraagt wel teveel van me, maar ik kan niets anders doen, ze heeft niet zo heel lang meer te leven dus ja...

Thanx voor alle lieve reacties :)

(k)
Als je moeder niet zo heel lang meer te leven heeft wat zeur je dan ( sorry dat ik het zo grof zeg ) Koester de momenten dat jullie samen zijn, ook al is het aan het ziektebed...want reken maar dat jij je schuldig gaat voelen als je haar nu laat vallen..en zij er straks niet meer is! Dan ben jij degene die een maatschappelijk werkster nodig hebt!
Vind je het niet afschuwelijk dat zij er straks niet meer is...?? Dat je je dan nog druk gaat maken dat je nu een eigen leven wilt....dat komt daarna toch wel weer? Ik weet niet of je je hele leven thuis hebt gewoont, maar toen had jou moeder ook geen eigen leven..ouders geven ook gun vrijheid op voor hun kinderen! En ik snap ook wel dat jij hiet niet voor gekozen hebt.....maar dit is wel het minste wat je voor haar terug kan doen...Ik heb zelf ook een vriendin met een doodzieke moeder dus ik snap heel goed wat je meemaakt, ziektes kunnen van mensen compleet andere mensen maken.. Succes...maar zorg dat je later geen spijt krijgt!!
(k)
laatste aanpassing
Heel veel sterkte in deze zware tijd! (k) En probeer juist te genieten van de korte tijd die je nog met haar mag meemaken.
laatste aanpassing
kleine mevrouw :

Ik denk dat je wel heel anders zou zijn als je in mijn situatie zou zitten. Ik heb bijna ALTIJD al voor mezelf gezorgd vanaf toen ik klein was. Toen was ik al heel vaak alleen thuis en zo ben ik het altijd al gewend geweest. Ik heb totaal geen band met haar en word er helemaal stapelgek van dat ik nu OPEENS wel thuis moet blijven. En ik doe wel alles wat ik voor haar kan doen, maar ik vind het ook niet zo gek dat ik mijn eigen leven terug wil.
Constant thuis zitten met iemand die allemaal slechte verhalen over jou zat te vertellen aan IEDEREEN. Ik kan nu voor haar doen wat zij eigenlijk NOOIT echt voor mij heeft gedaan. Als jij in deze situatie zat zou je ook wel willen dat je weer eens zorgeloos ergens naar toe kon gaan of wat dan ook. En als ik voor iemand moest zorgen om wie ik wel heeeeel veel gaf en die ook om mij was de situatie heel anders. En als ik het afschuwelijk vind ? Ik vind het erger dat ik nooit een normale leuke moeder heb gehad.
Ik kan me echt zo kwaad maken over sommige reacties van mensen die gewoon ECHT niet weten hoe het is. Dat weet jij ook niet. Kom hier maar een week in huis zitten dan merk je het zelf wel. Vrienden van me zeggen dat het ook niet normaal is. Ach ik kan je je reactie ook niet kwalijk nemen, je weet niet hoe het is. Je hebt er totaal geen verstand van.
Ik vind ook niet dat je iemand zomaar kunt beoordelen op een situatie waar je zelf niks vanaf weet.

Trek het je niet aan Kimmetje; er zijn altijd mensen die meteen hun oordeel klaar hebben. Sterkte! (k)
laatste aanpassing
GENIET ER M AAR VAN ZOLANG JE MOEDER NOG LEEF.
OP EEN DAG ... KRIJG JE SPIJT VAN EN DAN IS 'T LAAT.
SUCCES :KUSJE:
laatste aanpassing
Heel veel sterkte met deze moeilijke tijd en houd je taai...
laatste aanpassing