Partyflock
 
Forumonderwerp · 1047141
­
 
Hallo PartyFlockers, hier een actueel bericht over ADHD pillen, en een paar vragen. Ik ben benieuwd of iemand hier het antwoord weet.

Graag serieuze reacties.

~~~ Quote uit GezondheidsNet ~~~

In sommige gevallen kunnen medicijnen die worden voorgeschreven bij aandachtstekort (ADHD) bij kinderen leiden tot hallucinaties en een psychose. Ook wanneer ze genomen worden volgens de voorschriften. Dit laat de Amerikaanse overheid weten.

Inname van ADHD-medicijnen kan leiden tot psychose en manie. In sommige gevallen kregen kinderen waanbeelden van wormen, insecten of slangen die op hen kropen.

Tot deze conclusie komen onderzoekers van het U.S. Food and Drugs Administration (FDA) na het bestuderen van data van 49 voorgaande klinische onderzoeken, uitgevoerd door de medicijnfabrikanten zelf. (zie ook Farmaceutische bedrijven houden bewust fatale bijwerkingen geheim) Sommige van de onderzochte medicijnen zijn ook in Nederland verkrijgbaar, zoals Ritalin en Concerta.

Psychiaters moeten ouders inlichten

Hoewel deze bijwerkingen vrij zeldzaam zijn, vindt het FDA dat deze effecten goed moeten worden besproken met de ouders van de patiëntjes. In de Verenigde Staten gebruiken miljoenen kinderen deze medicijnen en het is belangrijk dat ouders niet schrikken van zulke effecten. Zo gauw de medicatie stopt, verdwijnen ook de bijwerkingen, aldus een arts van het New York University Child Study Center.

Uit eerdere onderzoeken (1, 2, 3) is gebleken dat ADHD medicijnen de groei van kinderen remmen waardoor tevens de hersenen van het kind zich minder goed kunnen ontwikkelen. Psychiaters wisten dit al heel lang maar hebben de informatie gebruikt om ouders te laten denken dat de ADHD ziekte de groei van het kind beperkte en dat medicijnen de enige behandeling waren voor de ziekte. Ook nu nog bagetalliseren ze de risico’s zoals onlangs maar weer eens bleek uit het betoog van psychiater Geurt van de Glind.

Nu een uitgebreide studie heeft aangetoond dat het de ADHD medicijnen zijn die de kinderen in hun groei beperken en voor problemen zorgen in de hersenen die tot psychose en erger kunnen leiden, kunnen psychiaters er niet meer onderuit. Maar ze lijken zich bewust stil te houden en te profiteren van de mensen die het niet weten en die nog steeds geloven in hun oude leugens.

Complot theorie of niet. Is het toeval dat ADHD medicijnen psychotisch maken en dat veel ADHD kinderen om die reden moeten worden gecorigeerd met antipsychotica, een middel dat voor veranderingen in de hersenen zorgt die het kind biologisch gevoeliger maakt om een psychose te krijgen en tevens de gevolgen onderdrukt zodat het nooit meer zonder antipsychotica kan?

Antipsychotica veroorzaken een atrofie van de hersenschors en vergroting van de basale ganglia. Het blokkeert dopamine D2 receptoren in de hersenen en in een reactie daarop maken de hersenen de receptoren gevoeliger zodat iemand wanneer hij of zij probeert te stoppen met het nemen van de antipsychotische medicijnen zoals Risperdal, Seroquel of Zyprexa, een heftige psychose krijgt.

Is het toeval? Is het toeval dat psychiaters in de media haat aanwakkeren tegen ADHD kinderen en mensen laten geloven dat ADHD kinderen de oorzaak zijn van alle problemen in de maatschappij? Dat ADHD kinderen sneller junk worden, dat ADHD kinderen sneller werkloos zijn, dat ADHD kinderen sneller crimineel worden, dat ADHD kinderen sneller roken en minder goed kunnen stoppen… Dat heet stigmatiseren, en zorgt er voor dat mensen onbewust ADHD kinderen als oorzaak voor problemen gaan zien. En de psychiaters weten ouders al te vertellen dat het kind de gestigmatiseerde ’ziekte’ heeft als het 4 jaar oud is op basis van een vragenlijst. Is het toeval dat er een ADHD epidemie is?

Is het toeval dat antidepressiva de cognitieve vaardigheden belemmeren en mannen onvruchtbaar maken? Is het toeval dat het emoties afvlakt en mensen verslaafd maakt? Is het toeval dat er steeds meer mensen antidepressiva gebruiken in Nederland (1 miljoen Nederlanders, en het worden er steeds meer) als het principe an sich waarin mensen bang worden voor een niet meetbare ziekte die iedereen kan hebben omdat het niet te meten is, als oorzaak voor ongeluk/depressieve gevoelens in het leven, mensen verslaafd maakt aan medicijnen? Is het toeval dat psychiaters proberen om ADHD kinderen met prozac te behandelen vermomd in een andere verpakking onder de naam Strattera? Terwijl antidepressiva verboden zijn voor kinderen in Nederland omdat antidepressiva volgens de statistieken in meer zelfmoorden resulteren? (zie deze reportage over kinderen &­ antidepressiva)

Vraag: Wat willen psychiaters eigenlijk?
laatste aanpassing
 
Uitspraak van inactief op maandag 26 januari 2009 om 14:59:
Nou kom maar eens met keihard bewijs daarvoor..­

Jij wordt op die site helemaal de grond in geboort met échte feiten..­ En het enige dat jij erop terug hebt is wat slap gebazel uit je nek..­

Nou probeer es geen ontwijkende antwoorden te verzinnen, en toon es wat ruggengraat..­ Geef iedereen es netjes antwoord op hun vraag..­

Ik heb al zo vaak geantwoord nu. Dit is echt te belachelijk dit... Een ex-sekte lid dat mij ontmaskert als sekte lid.

Zie zijn berichten op een andere website:

"geef nou maar toe dat je lid bent van de club" "arjan is lid, geef maar toe"

Maar hij komt zelf niet met feiten die mijn stellingen weerleggen, hij roept alleen maar dat ik artikelen aanpas. En daar is helemaal niets mis mee want dat doe ik altijd, ik voeg videos, links en stukken uit andere artikelen toe.

Ik heb die bronnen al gegeven op andere websites ook. Maar goed: dan ZOU het zo zijn. Wat dan?

Waarom doen psychiaters er niets tegen dan?
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 26 januari 2009 om 15:17:
Ik heb al zo vaak geantwoord nu.­ Dit is echt te belachelijk dit...­ Een ex-sekte lid dat mij ontmaskert als sekte lid.­

Zie zijn bericht op NuJIJ:


"­geef nou maar toe dat je lid bent van de club"­ "­arjan is lid, geef maar toe"­

Geef dan een link naar dat stuk?? Dit is nog steeds geen keihard bewijs zo..
 
Je kan antwoorden tot je een ons weegt als het alleen maar van die vage warrige antwoorden zijn..­ Snap je dat nu zelf niet?? Niemand kan daar toch iets mee?? Of verwacht je nu dat ik zeg: "­aaaah ooooh ja oke NU snap ik het...."­ ??
laatste aanpassing
 
En waarom zou iemand die anti Scientology is, een totaal niet aan Scientology gelieerde gast gaan spammen?

Je maakt jezelf er niet geloofwaardiger op kerel.­
 
ze denken dat het een complot tegen de psychiatrie is, en psychiaters gebruiken dat gretig.­ Als je kritiek uit ben je een sektelid
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 26 januari 2009 om 15:21:
Als je kritiek uit ben je een sektelid

Maar je bént toch ook een sektelid?? Dus waar de héb je het nu over??
 
Uitspraak van inactief op maandag 26 januari 2009 om 15:20:
Je kan antwoorden tot je een ons weegt als het alleen maar van die vage warrige antwoorden zijn..­

Dat is Scientology eigen... moet je eens voor de gein als je in Venlo bent, tegenover de McDrek en de Five Pocket checken op zaterdag... Scientology staat daar dan te flyeren en mensen stresstests aan te bieden. Probeer maar eens met 1 van hun in discussie te gaan en doe dat op een rustige manier zonder disrespect wegens hun pedofiele oprichter etc.

Wedden dat je ook met een vaag kut verhaaltje wordt afgescheept waarin totaal om de hete brij heen gedraaid wordt?

:lol:
Uitspraak van verwijderd op maandag 26 januari 2009 om 15:17:
Waarom doen psychiaters er niets tegen dan?

Omdat je waarschijnlijk meerderjarig bent Ace en dus niet zomaar kunt worden opgenomen voor psychiatrische behandeling door de Nederlandse Staat. Daarvoor is het plegen van een strafbaar misdrijf voor nodig Ace.
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 26 januari 2009 om 15:22:
Dat is Scientology eigen...­ moet je eens voor de gein als je in Venlo bent, tegenover de McDrek en de Five Pocket checken op zaterdag...­ Scientology staat daar dan te flyeren en mensen stresstests aan te bieden.­ Probeer maar eens met 1 van hun in discussie te gaan en doe dat op een rustige manier zonder disrespect wegens hun pedofiele oprichter etc.­

Mijn vriendin komt uit Venlo dus ben er wel geregeld ja.. :D Zal het es checken.. Altijd in oor een goeie discussie face2face.. B)

Uitspraak van verwijderd op maandag 26 januari 2009 om 15:22:
Wedden dat je ook met een vaag kut verhaaltje wordt afgescheept waarin totaal om de hete brij heen gedraaid wordt?

Ja meestal wordt ik daar heel aggressief van.. :$
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 26 januari 2009 om 15:17:
Waarom doen psychiaters er niets tegen dan?

omdat ze hun belangrijke tijd niet aan jouw gaan besteden :lol:
Ze hebben wel wat beters te doen, nl. mensen helpen ipv zwartmaken.
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 26 januari 2009 om 14:40:
Waarom betaal je het dan?

Waarom reageer jij niet op mensen hier, irritante blafbal dat je dr bent.
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 26 januari 2009 om 13:28:
Vraag: Wat willen psychiaters eigenlijk?

brood op de plank (y)
 
Het is in Nederland streng verboden om patiënten van noodzakelijk geachte medische hulp af te houden.­

Maar psychiaters durven niets.­ Ze negeren de harde kritiek gewoon.­ Ze negeren het feit dat patiënten via Psychiater.­nu worden duidelijk gemaakt dat antipsychotische medicijnen zwaar schadelijk zijn, en de problemen waar ze voor worden gegeven chronisch maken.­ Dat psychiaters zeer inhumane misdaden tegen de menselijkheid begaan, anno 2008 in Nederland.­ Dat ze niet te vertrouwen zijn.­ Dat het bedriegers zijn.­

Elke andere zichzelf respecterende arts zou hier hard tegen optreden.­ Maar dat kunnen psychiaters niet.­ Denk daar maar eens over na.­

Goh, dan ben ik toch wel es benieuwd hoeveel NIEUWE bezoekrs jij iedere dag hebt.. Dus die IP-adressen die jouw site voor het eerst checken.. En eerlijk zijn he..
Je bent zo goed in copy-pasten, dan kom op dan.. Wees es een vent..
 
En geef eens netjes antwoord op mijn vragen..­ Of ben je ergens bang voor??
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 26 januari 2009 om 15:45:
is dat zo?

Bijna al het voedsel in grote mate veroorzaakt wel iets.

"te veel" is altijd slecht, maar iedere dag je boterhammetje is niks mis mee hoor ;)

Net als een pilletje om de drukte uit je hoofd te halen, ken genoeg mensen die ermee
gebaat zijn, en waar andere vormen van therapie niet mee werkte.
En ze werken samen met de psychiaters altijd aan methode om steeds minder te gebruiken
en af te bouwen zoiets noemt men therapie, maar Ace of BAbes denkt dat de psychiaters
alleen maar mensen pillen geven en voor de rest niets doen :aai: ik denk dat hij nog nooit
een werkend psychiater heeft meegemaakt en al die horror verhalen maar van internet afhaald :aai:.

Oftewel propagande, helaas is dit niet verboden in Nederland, maar hij moet er wel rekening
mee houden dat menig mens al zelfmoord heeft gepleegd omdat figuren als Ace of Babes tegen deze mensen heeft verteld dat hij of zij niet naar psychiaters toe moeten gaan omdat ze "evil" zijn.
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 26 januari 2009 om 15:52:
Bijna al het voedsel in grote mate veroorzaakt wel iets.­

Ik denk niet zozeer het brood maar de conserveringsmiddelen zoals natriumnitriet (E252). Voedingsvezels zorgen namelijk juist voor een verminderde kans op darmkanker omdat het een soort van fitness voor je ingewanden is om dat te verteren.
 
ik bespreek onderwerpen en leer van de reacties.­ Waarom niet?

Daar op scholieren.­com komen de psychiaters en artsen van morgen.­ Het is toch goed om informatie met elkaar te kunnen bespreken?
laatste aanpassing
 
http://forum.opgelicht.nl/viewtopic.php?t=1898&highlight=

En zelfs bij opgelicht.nl wordt een poging gewaagt.. Opvallend detail is dat het bericht in augustus 2008 geplaatst is en nog steeds niemand de moeite heeft genomen erop te reageren.. :lol:
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 26 januari 2009 om 15:54:
Ik denk niet zozeer het brood maar de conserveringsmiddelen zoals natriumnitriet (E252).­ Voedingsvezels zorgen namelijk juist voor een verminderde kans op darmkanker omdat het een soort van fitness voor je ingewanden is om dat te verteren.­

zal best :lol:
wist je dat in brood varkensvet word verwerkt?
ga eens googlen op zijn naam, bijna ieder groot forum wordt door hem besmet, snap niet dat beheerders hem geen IP ban geven,
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 26 januari 2009 om 15:57:
ik bespreek onderwerpen en leer van de reacties.­ Waarom niet?

nee jij kraakt psychiaters af en zegt dat ze alleen maar pillen willen verkopen en totaal geen therapie en andere behandelswijzen doen met hun patienten.
 
En daar komen we je bij het vrije volk ook tegen..

http://www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=6990

Aangezien er nog steeds geen duidelijkheid is over de naam Arjan Dokelaar, ben ik in de veronderstelling dat ook deze naam een alias is..

Opvallend detail is in het begin van dit bericht al te zien..

Arjan Dokelaar 20 september 2008Beste Redactie,
Ik wilde hierbij een ervaring van een goede vriend met u delen. De werkelijke oorzaak voor de verstikking van de patiënt is mogelijk antipsychotica, het medicijn dat schizofrenie patiënten moeten gebruiken.

En vervolgens:

Mitch (de webmaster van psychiater.­nu), heeft op zijn meest 1.5 maanden lang achter elkaar in een isoleercel gevangen gezeten om ‘mogelijk vluchtgedrag’ en een risico op maatschappelijke teloorgang af te wenden.

Ik heb een heel sterk vermoeden dat jij ook "Mitch Plat" bent..
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 26 januari 2009 om 15:59:
wist je dat in brood varkensvet word verwerkt?

Verbaast me niks. Maar ik eet altijd biologisch brood dus dat zal in ieder geval al een beetje minder rotzooi bevatten.
 
Ik vind ace of babes een zeer gevaarlijk man.

Ik hoop dat hij niet in de buurt van kinderdagverblijven woont.


Uitspraak van inactief op maandag 26 januari 2009 om 16:01:
Mitch (de webmaster van psychiater.­nu), heeft op zijn meest 1.­5 maanden lang achter elkaar in een isoleercel gevangen gezeten om ‘mogelijk vluchtgedrag’ en een risico op maatschappelijke teloorgang af te wenden.­
Uitspraak van inactief op maandag 26 januari 2009 om 16:01:
Ik heb een heel sterk vermoeden dat jij ook "­Mitch Plat"­ bent..­

dat las ik ergens anders ook al inderdaad
Uitspraak van verwijderd op maandag 26 januari 2009 om 16:04:
Ik vind ace of babes een zeer gevaarlijk man.­

Ik hoop dat hij niet in de buurt van kinderdagverblijven woont.­

gevaar voor de mensheid inderdaad
 
nee, alleen een paar lame gasten die topics opzoeken om te zeuren hoe oninteressant ze het vinden....­ en het zijn soms gasten die fel tegen kritiek op de psychiatrie zijn die dan doen alsof ze voor iedereen spreken...­

Maar er zijn ook best wel mensen hier die het wel interessant vinden.­ Dus 'tyf' zelf lekker op naar een topic die je wel interessant vindt of zo.­
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op maandag 26 januari 2009 om 18:56:
nee, alleen een paar lame gasten die topics opzoeken om te zeuren hoe oninteressant ze het vinden....­ en het zijn soms gasten die fel tegen kritiek op de psychiatrie zijn die dan doen alsof ze voor iedereen spreken...­

Maar er zijn ook best wel mensen hier die het wel interessant vinden.­ Dus 'tyf' zelf lekker op naar een topic die je wel interessant vindt of zo.­

hoe wonderlijk dat je dan al op tig forums wordt uitgekotst en zo onderhand een negatief begrip bent op forums, ga in therapie joh
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 26 januari 2009 om 18:56:
Maar er zijn ook best wel mensen hier die het wel interessant vinden.­ Dus 'tyf' zelf lekker op naar een topic die je wel interessant vindt of zo.­

Ik vind dit allemaal wel interresant.. Maar niet op de manier waarop jij dat zou willen.. En dat ben je zelf schuld met je gedram op elk site met een forum.. Dat maakt jou visie erg obsessief en eenzijdig..

Als je al je gebazel op je eigen site gehouden had dan was je sws al een stukje geloofwaardiger over gekomen..
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 26 januari 2009 om 18:56:
nee, alleen een paar lame gasten die topics opzoeken om te zeuren hoe oninteressant ze het vinden....­ en het zijn soms gasten die fel tegen kritiek op de psychiatrie zijn die dan doen alsof ze voor iedereen spreken...­

Maar er zijn ook best wel mensen hier die het wel interessant vinden.­ Dus 'tyf' zelf lekker op naar een topic die je wel interessant vindt of zo.­

Nee dat is een goed argument tegen de kritiek die je hier krijgt, ik geef inhoudelijk kritiek en je reageert er nog geeneens op :gaap:

slotje dan maar?
ja weet niet goed wat ik hierop moet zeggen, ik kan er in ieder geval genoeg over kwijt,

heb zelf namelijk ook ADHD en heb ongeveer alle mogelijke medicijnen al wel geprobeerd.
Ritalin, Concerta, Medicinet en strattera.

ik moet wel zeggen dat nadat ik concerta gebruikte ik nog prikkelbaarder was dan ik al was.
ik heb nu nog steeds wel dat ik helemaal knetter gek in me kop word en gewoon zomaar begin te schelden. was er mee naar de dokter geweest die denkt wel dat mijn hersenen een tik hebben gehad van een bepaalde stof in die concerta.

medikinet was helemaal rommel, heb daarvan hallucinaties gehad(dit kwma door de hoge hoeveelheid amfetamine) kreeg hartritme stoornissen en dergelijke.
dat het de groei remt heb ik bij kameraad van mij wel gezien. zelf heb ik er geen last van met mijn 1.98m wel moet mijn breedte en gewicht het ontgelden weeg slechts 80 kilo en kom niets aan. dit vind ik nog steesd wel zeer apart.

helaas is het niet anders en vind ik het ook erg goed dat ze meer onderzoek doen naar de bijwerkingen van medicijnen. ik heb toen in ieder geval wel alle bijwerkingen elke keer gemeld bij de dokter/arts waar ik in behandeling was. en ook bij de fabrikant/exporteur van het product. ik wou namelijk ook niet dat andere mensen de dupe zouden worden van zulke geintjes. ben zelf enkele weken geleden begonnen met strattera. kijken hoe dit werkt. heeft alleen wel 8 weken de tijd nodig voordat ik enig effect kan krijgen. dit omdat het niet met amfetamines werkt maar met adrenaline (en ik ben al flinke adrenaline junk:P)

als er dus vragen zijn kunnen die verder gerust gesteld worden via PB of dergelijke. dan kan ik er gerichter op antwoorden.
Uitspraak van inactief op maandag 26 januari 2009 om 15:30:
Ja meestal wordt ik daar heel aggressief van..­

En daar ligt natuurlijk iedereen wakker van. Je vriendin heeft bredere schouders. ;)

:lol:
 
Uitspraak van D-T-C op maandag 26 januari 2009 om 22:58:
ben zelf enkele weken geleden begonnen met strattera.­ kijken hoe dit werkt.­

Strattera is het antidepressivum Prozac vermomd in een andere verpakking. Er is kortgeleden een rel over geweest omdat de producent Eli Lilly potentieel dodelijke bijwerkingen probeerde te verzwijgen en SSRI antidepressiva (ook Prozac) zijn verboden voor kinderen.

De reden dat ze verboden zijn is omdat het zelfmoord gedachten opwekt, en in Nederland is antidepressiva dus verboden voor kinderen.

Zie ook http://noorderlicht.vpro.nl/artikelen/38241591/

Zoek http://www.google.nl/search?q=strattera+schandaal
laatste aanpassing
 
Uitspraak van D-T-C op maandag 26 januari 2009 om 22:58:
als er dus vragen zijn kunnen die verder gerust gesteld worden via PB of dergelijke.­ dan kan ik er gerichter op antwoorden.­

Slik je het medicijn omdat je anders tot last bent voor mensen om je heen? Of slik je het omdat je je anders ziek voelt?
Uitspraak van verwijderd op maandag 26 januari 2009 om 13:28:
Vraag: Wat willen psychiaters eigenlijk?

Wat wil jij eigenlijk? :)
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 27 januari 2009 om 13:29:
Slik je het medicijn omdat je anders tot last bent voor mensen om je heen? Of slik je het omdat je je anders ziek voelt?

meer voor andere mensen dan voor me zelf.
enige waarom ik het voor me zelf slik is dat ik me dan beter kan concentreren op dat gene waar ik dan mee bezig ben.
 
­
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 26 januari 2009 om 13:28:
Uit eerdere onderzoeken (1, 2, 3) is gebleken dat ADHD medicijnen de groei van kinderen remmen waardoor tevens de hersenen van het kind zich minder goed kunnen ontwikkelen

uit artikeltje drie haal je 1 zinnetje en trekt daarmee het hele artikel uit zijn verband.. het artikel gaat namelijk over de noodzaak van adhd medicijnen.

de titel van dat artikel is dan ook : ADHD is een echte ziekte; twijfel doet patiënt tekort

maar dat zet je er niet bij he , want dat past wederom niet in je straatje.

ik geloof dat er nu zo onderhand door mij en tig anderen hier al eindeloos vaak is aangetoond dat jij

A directe vragen uit de weg gaat
B nieuwsberichten manipuleert
C leugens verspreidt.

gezien de dwangmatige wijze waarop jij allerhande fora volpost vermoed ik 'of een onverwerkt trauma , of een geestesziekte bij je Arjan.